Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özgür Bayer diyor ki!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Her sene sampiyonluga oynayan bir takim (Trabzonsporumuz) dururken, durduk yerde kume dusmemeye oynayan Ankaraspora gitmek enayilikten ote bir sey degildir. Zaten giderse zorla gider sanirim cunku Ozgur gibi gelecek vaad eden bir oyuncunun Denizlispor gibi iyi oynayan ve her sene citayi yukselten bir takimdan gidip herhalde Trabzonumuz duruken Ankaraspora imzayi atmaz. Soyle dusunun: Zaragozanin bir oyuncusunu isteyen R. Madrid ve Mallorca arasinda tercih etmesi gerekirse herhalde bu oyuncu imzayi Mallorcaya atmaz!! Ama Denizlispor "parayi veren dudugu calar" derse isler zorlasir, lakin hepimiz bizim yonetimin ne kadar "basarili" bir transfer politikasi uyguladigindan heberdar. Ama Ozgurun gonlu bence Trabzonumuzda, yakisani da o bence. Sonucta kim 250 kisi onunde iddiasiz bir ekipte top oynamak ister? Ankaraspora gidecegine Denizlisporda kalsin bence. Ankaraspora giderse kariyeri biter bence.......ama Trabzonspora gelirse Milli Takima kadar yukselebilir ki bu yetenekler var onda....
    Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

İlk olarak schumi tarafından gönderildi

imza atmadan hiçbirsey söylemememizi gerektiren bir yönetimimiz var ne yazikki!!!

arkadaslar bu yaziyi alip çerçeve yaptirip duvara asmamiz ve her transfere kalkistigimizda okumamiz gerekir diye düsünüyorum...
      bir lafa bakarım laf mı diye,
      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi
        sampiyonluga oynayan bir takim dururken küme düsmeye oynayan bir takima giden futbolcu iyi ki gelmemis bize.
        [img]smileys/smiley20.gif[/img]

Yorum

Özgür'ün transfer olayinda B.B.Ankara'nin devreye girmesinden dolayi bir sikinti dogdugu gerçek.Dün aksam söylenenlere göre bugünkü Kulüpler Birligi Toplantisinda Atay Aktug'la Denizli baskani biraraya gelecekmis.Herhalde bugün bu konuda olumlu ya da olumsuz bir sonuç çikar.

Yorum

Ben Özgür'ün Ankaraya gidecegini sanmam.Özgür insallah Ts'ye gelecek. Ama gurur savasina giripte parayi ziyan etmeyelim

Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

Kendilerini HADLERINI bilmeye çagiriyorum...Ilk önce KIDEM farkina baksinlar sonra TRABZONSPORA...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Saygilarimla...

Yorum

ankaranin baskani telefonla ikna etmeye etmeye çalismis özgürü..ama kendisi'biz trabzonsporla her konuda anlasmistik,üstelik trabzonspora söz verdim'' demis..ankaraspora gidecegini sanmiyorum.adamin gönlündeki takim trabzonspor!
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

ÖZGÜRANKARAYA GITMEZ.Edited by: Creasy
                  Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                  Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

İlk olarak 61viya tarafından gönderildi
                    ankaranin baskani telefonla ikna etmeye etmeye çalismis özgürü..ama kendisi'biz trabzonsporla her konuda anlasmistik,üstelik trabzonspora söz verdim'' demis..ankaraspora gidecegini sanmiyorum.adamin gönlündeki takim trabzonspor!

valla abicim böyle birsey demisse helal olsun o çocuga delikanliymis...bize yakisir...ankaraspor gitsin kaleci senol gibilerini bulsun[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Atay baskan uyan kicikirik belediyesporla bile bas edemeyeceksen, lutfen o serefli koltugu isgal etme. Her transfer sezonunu bu taraftara kan kusturmaya hakkin yok, hala beyanat veriyorsun soyle olacak , boyle olacak. Birde uc sene gibi uzun birdonem baskanlik yapacaksinki buda su demek 6 transfer sezonu eder. Bu 6 transfer sezonu nasil gececek yarabbim sen bizlere sabir ver.

Yorum

bissmillah

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

valla abicim böyle birsey demisse helal olsun o çocuga delikanliymis...bize yakisir...ankaraspor gitsin kaleci senol gibilerini bulsun[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Senol u unutmadik

Yorum

ÖZGÜR ANTALYA'DAKI KAMPA KATILIYOR
                              Süper Lig;in ikinci yarisina daha da güçlenerek girmeyi hedefleyen Trabzonspor, ara transferdeki ilk somut adimi atti ve Denizlisporlu Özgür;ü renklerine bagladi. Teknik menacer Senol Günes;in ;olur; verdigi basarili savunma oyuncusu için Yesil-Siyahli yönetimle dün masaya oturan ve siki pazarlik yapan Karadeniz ekibi, her konuda anlasmayi gerçeklestirdi. Özgür;ün, bugün ya da yarin resmi sözlesmeyi imzalayacagi ve Antalya kampina katilacagi belirtildi.

Denizlispor Futbol Sube Sorumlusu Turgut Dalaman, Özgür;ün transferi konusunda birkaç çok küçük pürüz disinda Trabzonspor;la anlastiklarini dogrularken, ;Görüsmelerimiz 2-3 gündür sürüyordu. Futbolcu da gitmek isteyince, yolunu açmak için yönetimimiz onay verdi. Özgür için ;Artik Trabzonsporlu oldu; diyebiliriz; açiklamasini yapti. Denizlispor;la sözlesmesi sezon sonunda bitecek Özgür, Bordo-Mavili kulüpten bir yil için 600 bin YTL alacak.

trabzonhaber internet sitesinden alintidir.

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

selçuk abicim,bugünkü fanatikte yaziyor..umarim gönlündeki takima gelecek..

Yorum

Çalışıyor...
                                X