Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sercan kardeşim

inan allaha senin ne kadar zoruna gidiyorsa bu olay benimde o kadar.
    salı gününden beri her gün en az günde 5-6 kere digitürkü arıyorum üzülüyorum bu durumumuza.
    biz bu camianın gerçek sahipleriyiz.
    biziz yağmurda camurda karda kışta bu takımın yanında olan.
    ama şöyle bi tane yeni yada eski yönetici bilmemki bu haksızlıkların önüne gecsin dur desin
    cevahirler ulusoylar gibi dünya kadar türk zengini trabzonlu insanımız var ama sosyeteye hitap etmekten başka bir şeye yaradıkları yok.
    hakikaten bu camianın taraftarları dışında sahibi yok!
    camiamız için en büyük dileğim kulup hisselerinin % 51'i taraftarlara gecmesi.
    avrupada bunun bir çok örneğini görüyoruz.
    nitekim trabzon insanı kadar futbol kültürü yüksek kalibresi everestin tam tepesinde olan başka taraftar yok.
    ne bileyim yanar döner olmuşuz her gün cile kahır bizle.
    düşünüyorumda dünyada bizim kadar çile ceken taraftar varmı.
    inanmıyorumki vardır.
    inşallah gelecek günler güzel olur.
    karamsarlıktan başka hiç bir şey düşünemiyorum.
    iste bizim takima sahip cikanlar nerdeler?? Taraftarindan baska takimina sahip cikan yok..
    ve o satilmis taraftarlardan okadar tiskiniyorumki anlatamam. buyuk baskan diye tezahurat yapan taraftari siddetle kiniyorum..sonrada bize kimse sahip cikmiyor diye haykiriyoruz.. bizim kendi taraftarlarimiz bize kostek oluyor kardesim ya..sen hangi akilla hangi mantikla bagirirsin buyuk baskan el salla diye.. yok pankart acarsin nasil bizi birakma diye ya.. bedavacilar.. nerdesin sayin m.a. yilmaz?? nerdesin sen?? hani Trabzonspor zor durumdayken yumrugunu masaya vuracaktin?? nerdesiniz baskan adaylari? lig tv ye siz demec vermekten kacinmalisiniz ama yapmadiniz.. oraya gelen herkes cebini dusunuyor kardesim.. ben artik inanmiyorum hicbirisine.. sadri sener desen adamin isyeri zaten bitmis... adam iflas durumunda baskan oluyor.. niye oluyorsun?? ben bunun arkasinda istemesemde birseyler ariyorum, kimse kusura bakmasin.. babamin ogluda olsa babamda olsa oyle dusunurum ve istemem.. transfer fiyaskosuna mi uzuleyim kongre fiyaskosunami ligdeki konumuma mi .. bizlerle dalga gecenleremi , bizleri basimizin egik gezmemize mi uzuleyim.. hangi birine uzuleyim ya.. taraftarin boyle satilmis olmasina mi uzuleyim.. arkadaslar bizi bizden daha iyi anlayan yoktur.. icim acayip dolu.. ben haksizliga dayanamayan bir insanim.. ama buradan tepkimi koyamiyorum.. sadece sizlerle paylasabiliyorum.. sizler olmasaniz kimseyle paylasamicam..

Yorum

• ayrıca bu kadar bağırıp kızıyoruz kabloları keselim onu yapalım bunu yapalım. sonuçta maçın sonucundaki konuşmaları hangi kanal yayınlayacak. demeç verilmeyecek mi
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ozaman kulubude aramamız lazım
        demek uyuyor bu yönetimdekiler ( zaten uyuyorlardı) uyandırmış oluruz.
        Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• bencede hamucera kardeşimin dediği gibi olayın sonunuda düşünelim sonra yine ceza bize kesilmesin

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayrıca bütün Trabzonlu iş adamları bu i...lerin kanalına reklam verenler, vermeyecek, Ha yok bizden reklam vernler varsa onların sattığı şeyler de bizler tarafından satın alınmayacak
            aferun kardeş katılıyorum!
            KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lig tv ye yapılacak olan çirkin hareketlerin hiç birini onaylamıyorum ben. Bizler zaten birşey olduğunda hemen yakarım kırarım ederim diyerek hareket ettik. ne kırdık. ne yaktık ne kazandık.
              bir araştırın geçmişe doğru. cem papillayı bir ele geçirsem öldürürüm dedi millet. trabzona geldi ne oldu. kim kılına dokundu. bu şekilde boş boş tartışmaların kimseye faydası olmaz.
              onlar zaten kararını vermişler maçı yayınlamayacaklar. sen şimdi stadın yanında adamların kablosunu kesince bir anlık egonu tatmin edeceksin.
              sonra; sonrasını düşünmeye gerek yok ama çünkü bizler bir anlık öfkemizin sonucunu görelimde ne olursa olsun. takıma kızıp stadlarda koltuklar kırıldı neler neler yapıldı. kime faydası oldu rakiplere, kime zararı oldu. yine her zaman ki gibi trabzonspor a oldu.
              Protesto tepkilerinin belden aşağı vurmadan yapmak en doğrusudur
              kardes haklisin yazdigin yorumda.. ama napalim ya.. elimiz kolumuz bagli.. kimse destek cikmiyor bizlere.. buyuklerimiz bile sahip cikmiyor ki ya.. delirmekten baska birsey yaptigimiz yok iste.. cok uzuntuluyum ya.. sinirden oturup aglicam utanmasam varya.. oof ya oof

Yorum

• arkadaşlar durum ne alemde.
                saatii değişti mi maçın?

Yorum

• arkadaşlar geçmiş olsun karadeniz dalgası gibi çoştuk ve durduk bundan sonrası bireysel çabalara kalıyor ben tanıdığım lig tivilileri arayıp iptal ettirmeye çalışayım bari
                  Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• yayıncı degıl yalancı kurulus

Yorum

• Arkadaşlar bırakalım Allah aşkına yayınlamazsa yayınlamasın Yayınla diye yalvarmak yakışmaz bize madem yayınlamıyor bizde Lig Tvyi uçuruma sürükleriz Lig Tv yayınlarını iptal ettiririz gideriz binayı basarız artık yeter sabır sabır nereye kadar Lig tv adam ol !!
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar bırakalım Allah aşkına yayınlamazsa yayınlamasın Yayınla diye yalvarmak yakışmaz bize madem yayınlamıyor bizde Lig Tvyi uçuruma sürükleriz Lig Tv yayınlarını iptal ettiririz gideriz binayı basarız artık yeter sabır sabır nereye kadar Lig tv adam ol !!
                        zaten yayınlamıcaklar o kesin . önemli oln bundan sonra tavrımızı ne yönde koycazz

Yorum

• Arkadaşlar yapacagınız şey basit lig tv abonesi olna eşinizin dostunuzun akrabanızın lig tv aboneliklerini iptal ettiriniz!!!
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Biz taraftarlar elimizden geleni yaptık kendi çapımızca tepkimizi gösterdik göstermeye devam ediyoruz.her ne kadar sahipsiz gibi görünse de şu dönemde trabzonsporumuz, büyüklüğümüz yeter bu saldırılar karşı..lig tv de ne denli büyük bir yanlış yaptığının farkına er yada geç varacaktır..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Arkadaşlar o kadar aradık iptal ettircez falan die tehditte bulunduk. Bari gercekten iptal ettirelimde bundan sonra boyle birseye kalkisamayacaklarini bilsinler

Yorum

• bende lig tv uyeligimi iptal icin YALANCI kurulusu ardım bursa macını vermezseniz 3 yıllık uyeligimi iptalettirmek ıstıyorum dedim hemen yag cekmeye basladılar yok sadece bu maclık falan diye işte neymiş 4.macı gelen isteklere gore belirliyorlarmış güya ama trabzon macını verip vermeyecegi de belli degilmiş daha lafa bak be trabzon macı yarın ve verilip verilmeyecegi belli degilmiş ama bundan sonraki macları vereceklermiş serefsizler trabzonspor buyukluguyle kimse oynyamaz haysiyeti zayıf insanlar her zaman tam destek
                                ÖLÜM NEREDEN GELİRSE GELSİN MEZARIMA BORDO MAVİ ÇİÇEK ATILACAKSA MEZAR TAŞIMA TRABZONSPOR'LU YAZILACAKSA ÖLÜM HOŞ GELSİN SEFA GELSİN...

Yorum

Yükleniyor...
                                X