Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne demek açiklanacagi târihe kadar ya ? kesin degil yâni öyle mi ? Pazartesi stada gidecektim, gidemeyecek miyim ? H blokta idim... dogu alt h blok...
    hakeme epey sövdüm, sebebi ben bile olabilirim h bloktaki cezânin... ama tek kisiyle cezâ olmaz herhalde yau
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Allah Allah küfür falan olmadı niye ceza aldık

(UEFA)

Yorum

• Kareografinin hd fotoğrafları elinde olan var mı?

Yorum

• Arşiv niteliğinde

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Otopark problemi insanı her seferinde pişman ediyor ve 1 senede herhangi bir çözüm adımı atılmadı..

Yorum

• Bir yıllık sürede stadyumun çevresine tek çivi bile çakılmadı galiba.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taraftarlarımıza önemli duyuru

Kulübümüz, 28.01.2018 tarihinde oynadığımız Fenerbahçe Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" (Doğu Tribün J-H Bloklar , Kale Arkası Kuzey Tribün K-J-I-D Bloklar ) nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.PFDK'ya sevki yapılan bloklara giriş yapmış olan taraftarların elektronik kartları PFDK kararının açıklanacağı tarihe kadar bloke edilmiştir.
                Laf anlatamıyorsun bazı kot kafalılara. Çizgideki güvenlik görevlileri yırtınıyorlar merdivenleri boş bırakın diye. İki maça gittim iki haftada, bin kere aynı ikazı duydum. En son hıyarın biri bu maçı alalım ben verecem parasını dediğinde beş sıra fırlayıp boğazına yapışmamak için zor tuttum kendimi.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Laf anlatamıyorsun bazı kot kafalılara. Çizgideki güvenlik görevlileri yırtınıyorlar merdivenleri boş bırakın diye. İki maça gittim iki haftada, bin kere aynı ikazı duydum. En son hıyarın biri bu maçı alalım ben verecem parasını dediğinde beş sıra fırlayıp boğazına yapışmamak için zor tuttum kendimi.
                  Geçen seneden beri aynı muhabbet.
                  40.000 kişilik stad, yer yer boşluklar bile var ama paşam kalıyor yanımdaki merdiven boşluğuna oturuyor. Cahillikten başka bir açıklaması yok.
                  Hamiş

Yorum

• Stadyumun hala devralınmaması, mağazaların yapılmaması, restorantlar yapılmaması kimin beceriksizliği bilmiyorum.
                    İki tane Bakanımız var. Hala şu stadyumun devir işlerini halledemedik! Pes diyorum artık! Vallahi pes...
                    Hadi devir işleri olmadı, şu güzelim boş yerleri bir şekilde işletmeye verelim. Bari bunu halledelim.
                    İki tane restorant açılsa, üç dört tane güzel kafe yapılsa insanlar dinlenir. Güzel ve kaliteli vakit geçirir.
                    Yani o kadar zaman oldu tek bir ilerleme yok! Ne devir yapılıyor ne de tek bir çivi çakılıyor.
                    Bunca Bakan, bürokrat sahibiyiz lakin işlerimizi dahi halledemiyoruz! Pes!

Yorum

• stadın çevresi çok kötü gözüküyor. yapılması gereken ve proje de gösterilen hiç bir yer yapılmamış. stadı ve otoparkı yaptık her şey bitti yani.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Medical Park'ın kamuoyuna duyurduğu bilgide Trabzonspor ile yapılan stadyum sponsorluğu anlaşmasının 5 yıllık değil 1 yıllık olduğu açıklandı.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Medical Park'ın kamuoyuna duyurduğu bilgide Trabzonspor ile yapılan stadyum sponsorluğu anlaşmasının 5 yıllık değil 1 yıllık olduğu açıklandı.

https://twitter.com/futbolarena/stat...82285590040576

Eğer bu haber de gerçekse, bu pankart az bileymiş meğer.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bir 10 yıl daha stadın çevre düzenlemesi ile uğraşırız artık
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Medical Park'ın kamuoyuna duyurduğu bilgide Trabzonspor ile yapılan stadyum sponsorluğu anlaşmasının 5 yıllık değil 1 yıllık olduğu açıklandı.

https://twitter.com/futbolarena/stat...82285590040576
                              o bizi baglamaz

medical park degilse istinye devam eder

bizim acimizdan bisey degismez
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu konuda da mı yalan söylemiş?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X