Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son 2 iç saha maçında 1 puan aldık.. İyi oynayan bir takım için bence kötü bir istatistik.. Şampiyonluğa oynayacak sahamızda 13 g şart.. Şimdiden seri yakalamak lazım..

Yorum

• Alın size hastane yapılabilecek bölge buradan çimento fabrikasını o ucube sanayi sitesini kaldır bu bölgede hastane dahil Trabzonun ihtiyacı olan ne varsa koy
      Ekli dosyalar
      @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nereye yazsam bilemedim. Ama şurda dursun. Buyrun TG grubu çirkefliği ve yalakalığıyla karşımızda.

http://www.61saat.com/bolgesel/trabz...z-h416955.html
        Vira 1 mayısta meydanda kutlamalara katıldı.bunlar ise akp mitinglerine giderler ancak .başka birşey beklememek lazım

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vira 1 mayısta meydanda kutlamalara katıldı.bunlar ise akp mitinglerine giderler ancak .başka birşey beklememek lazım
          Zaten "sokakları kirletiyorsunuz pis insanlar" ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları Vira grubuna yönelikti bence.

Yorum

• Beyin olması yetmiyor işte o beyni kullanmak da lazım.

1 Mayıs'ı resmi tatil kim yaptı? Ben mi yaptım? AKP hükümeti yapmadı mı resmi tatil.

Ne istiyorsunuz sizin gibi düşünmeyen insanlardan?

AKP'nin sendikası Memur-Sen kutlama yapmadı mı?

Az biraz beyin lütfen.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyin olması yetmiyor işte o beyni kullanmak da lazım.

1 Mayıs'ı resmi tatil kim yaptı? Ben mi yaptım? AKP hükümeti yapmadı mı resmi tatil.

Ne istiyorsunuz sizin gibi düşünmeyen insanlardan?

AKP'nin sendikası Memur-Sen kutlama yapmadı mı?

Az biraz beyin lütfen.
              Onlar 1 mayısı terörist bayramı sanıyor. Boşverin.
              Benim üzüldüğüm nokta herkes Trabzonluları bunlar gibi sanıyor.

Yorum

• Arkadaşlar tartıştığımız 1 mayıs mevzusu ne yazıkki genel ülkesel bir bilinç sorunu bence stat konusunda konuşmaya değmez boşuna birbirimizi yormaya gerek yok bu başlıkta bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Tribünlerin zemine sıfır olması için koltuk eklenmeli, loca önlerindeki koltuklar bir veya iki sıra daha loca içlerine çekilmeli.

Yorum

• Vira bağirmaya başlayinca tg islikliyor birisi susunca diğeri bağiriyor böyle rezillik başka kimsede yoktur. Tribünler çok kötü.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şuraya bak ya ama suç bu tg denen kepazelerde değil... suç onları basında "taraftar grubu" olarak adlandıranda... neyin taraftarı??? Trabzonsporun değil...rte nin taraftarı olurlar ancak...utanmıyosunuz bi de üzerinizde bordo-maviyle o sloganları atmaya...tarihteki en vasıfsız,en yalaka,en yararsız,en iq ortalaması düşük grup olabilir bunlar...içindeki az miktarda gerçek taraftarı ayırıyorum...

Yorum

• Yeni stadyum daha teknolojik, daha büyük, ve daha kapsamlı altyapıya sahip bir yapı olduğu için işletme giderleri otomatik olarak artacaktır, buraya kadar sorun yok.

Peki kira ne kadar?

Kira anormal miktarlarda ise yazık olmuş, çok büyük masraf.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Stadın olumlu havası da bir yere kadarmış. Son 3 maç 2 mağlubiyet 1 beraberlik. Içerde kolay kolay kaybetmeyecektik sözde

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• garip bir taraftar kafası var türkiye'de. ya diğerlerinden nefret eder, kavga edip şiddet üretir, ya da can ciğer kuzu sarması olur ortalığı vıcık vıcık hale getirir. bu arabesk anlayıştan kurtulamadılar gitti. tenis seyircisini bunların bağırmasına tercih ederim.

Yorum

• Bugün stada gelen taraftar siz bir daha gelmeyin. Stadı güzelleştiren yine dışarıdan gelen bizleriz.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Gündüz maçları güneş varken televizyondan izlenmiyor. Maçı izlerken gözlerim aşırı derecede yoruldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X