Kirasi trabzonspor gibi gelirleri sinirli bir takim icin cok fazla..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
gs Ali Sami Yen'e kira ödemiyordu. Devlet bir ceza ödemeden kira sözleşmesini fesh edebilir ve gs'yi Ali Sami Yen'den çıkartabilirdi. Ama çıkartmadı, TT Arena'yı yaptı, Ali Sami Yen karşılığında üst kullanım hakları bir manada takas edildi. Bitmedi gs çatısını ben yaparım siz o paraya stadyumun ekstra işlerini yapın dedi, yaptırdı. Çatıyı da yapmadı. Sonunda yanına salon yapayım ona sayın diye devlete dayattı.
feybe Topuk Yaylası'ndaki arsayı kiraladı. Habere göre arsa protokol dışı kullanıldı. Devlet sözleşmeyi iptal edeceğine tapusunu verdi. Ne kadara verdi onu da bulamadım. Ne kadar?
Ek: Buldum: "82 dönüm arsanın üzerindeki tesislerle birlikte 13 milyon 757 bin TL'ye satın alındığinı belirten başkan yıldırım..."
Bu arada feybe'nin ordaki tesislere yatırımı 15 milyon dolar
http://www.gazetevatan.com/maliye--f-bahce-yi--topuk-tan-vurdu--532549-ekonomi/
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu'nda açıklamalar yaptı. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe - Doğuş birleşmesi hakkında da bilgiler verdi.
Peki bize gelince? Yıllık 12,5 milyon TL kira mı?En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.05.2017, 10:58.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Konunun bence bizimle alakalı olduğunu ya da bize özel bu ödemenin çıkartıldığını sanmıyorum. Eksik bildiğimiz bir şeyler var diye düşünüyorum ancak bu konu tam olarak netliğe kavuşturulmadı.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Bu stadyum ve kompleksi bize özel bize has hâle getirebilir olmaliyiz.
Kompleksin bir noktasına uçaktan da bakıldığında gorulebilecek şekilde bir cümle ve TRABZONSPOR yazısıyla suslenmesi,
Tribün merdivenlerinin çatallı degil de bildiğimiz alıştığımız sekilde tek sıra olmasi,
Orta yuvarlağa bir amblem,
Çatinin led ışıklar ile donatılmasi, özellikle de güneş enerjisini depolayip karanlilta kullanabilecek bir sistem böylelikle ekstra enerji ve maliyet olusmamis olur.
Ayrica yine kale filelerinin beyaz dışında bordo veya bordo mavi, veyahut yine amblem,
Reklam panolarinin bir metre kadar daha geri çekilip göz yanilmasiyla tribün mesafesini kısaltmak,
Ayrica engelli vatandaslarimizin tribünde degil de reklam panolari ile tribun arasinda kalan, foto muhabirlerinin durduğu alanda olmasi, herhango bir durumda daha kolaylik olur.
Ayrıca yine tribunlerin zeminden yüksek olduğunu saniyorum, tribünlerin zemine sıfırlanarak ekstra koltuk ve seyirci getirmesi,
Kamera açısındaki itfaiye çıkışlarının kesinlikle her ne sekilde.olursa olsun tribun ile kapatilmasi.
Artik stadın kompleksin adını yerini yanina hastane yapilir yapilmaz konusunu bırakıp bir birlik olusturarak bu gibi şeyleri sağlayıp orayi guzellestirmeliyiz.
Henüz gitmediğim için içiyle ilgili herhangi bir yorum yapamadım.
Ve son olarak da kombineler de dahil yeni sezon doğu alt tribünündeki kombine/bilet bitmeden kale arkalarinin, alt kat bitmeden ust katin satışa çıkarılmamasi gerekiyor. Üst katlar televizyonda cok guzel görünürken, dışarıdan bakan tvden bakan biri icin alt kattaki ve kale arkasindaki boşluklar tribünleri 10k dolaylarında gösteriyor.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Rezalet ötesi ya şu yapılan.
Trabzon'luların dışardaki insanların gözünde değeri işte tam olarak bu tipler. Fazlası değil.
Trabzon'da kitap satılıyor mu diye soran vardı bana. Daha ne kadar alçalabilir bir şehir ?
Onu deniyoruz.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 01.05.2017, 17:27.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Sonunda mantıklı yaklaşan biri çıkmış:
http://www.haberbk.com/haber/trabzon-sehir-hastanesi-ile-ilgili-dikkat-ceken-sozler-h8921.htmlBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda mantıklı yaklaşan biri çıkmış:
http://www.haberbk.com/haber/trabzon-sehir-hastanesi-ile-ilgili-dikkat-ceken-sozler-h8921.html
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam hastane Akyazı'ya yapılsın diyor?
adam hem trafikte kalıp millet ölmediğine dua etsin diyor hem de maç günü saatlerce trafikte beklenilen bir yere hastane yapılsın diyebiliyor
işte pırıl pırıl bir zihne sahip mimarlar odası başkanıBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereye yazsam bilemedim. Ama şurda dursun. Buyrun TG grubu çirkefliği ve yalakalığıyla karşımızda.
http://www.61saat.com/bolgesel/trabz...z-h416955.html
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHastaneyi Erdoğdu ya yapmayı düşünüyorlar şuan. Gereksiz çok büyük bi askeri alan var oraya yapılması planlanıyor son durum bu. Soylu gidip inceleme yapacakmış yakın bi tarihte.- Memento mori
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum