Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende merak ettim ama yarın izlerken görmek daha iyi olur heralde..

Yorum

• Allah bu kompleksin ismine Şenol Güneş ismini vereni ıslah etsin. Nedeni sevmedigimden degil faal olarak hala teknik direktor olmasi ki BJK nin teknik direktoru su an. Jimnastikciler yaptiklari her paylasimda israrla Medical Park Arena olan stadyumun yerine Senol Gunes Kompleksi ismini kullaniyorlar.Ulan habu sigirlar ne ezik hareketleri olan varliklar yahu? Ama suc kimde bu isme musaade edenlerde...
      Yarin gelir kendi adindaki komplekste ilk deplasman golunu atar, maci da kazanir. Bu statta senelerde boyle hatirlanir. Nefret ediyorum bu tür sacmaliklardan!
      En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 08.04.2017, 00:13.

Yorum

• Ya arkadaslar bari banada biri yazsa pankartta ne yazdigini. Zaten gurbet eldeyiz, merak ettik

Yorum

• Bende özelden alabilir miyim ne yazdığını

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesaj kutuna attım hocam Adamlar emek vermiş bozmayalım
            Banada atarmisin valla demicem kimseye maçı izleyemicem o yüzden

Yorum

• Link var mı ?
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Banada atarmisin valla demicem kimseye maçı izleyemicem o yüzden
                Alirsan bizahmet banada yönlendir [emoji1]
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• boyalar filan.. çok amatör duruyor sanki. umarım o videodaki görüntünün üstüne çok şey değişmiştir. ilk olacaksa eğer kulüpten de destek alınmıştır umarım..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    boyalar filan.. çok amatör duruyor sanki. umarım o videodaki görüntünün üstüne çok şey değişmiştir. ilk olacaksa eğer kulüpten de destek alınmıştır umarım..
                    Boyasız nasıl olacak ? Güzel bişey olacaktır, sadece karton la yapılan "dik oyna" yazısından daha iyi olacağına eminim.

Yorum

• fikir olarak viradan basit bir şey çıkacağını düşünmüyorum ancak uygulayamamış olabilirler.
                      şimdiden tüm emek verenlere teşekkürler

Yorum

• Bana da özelden yazin ya ne yaziyor merak ettim

Yorum

• Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hiç beğenmedim. .rezil olacagiz
                            Neden Zafer o kadar mı kötü?
                            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.04.2017, 05:47.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hiç beğenmedim. .rezil olacagiz
                              İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neden Zafer o kadar mı kötü?
                              Abi yapmayın ya... O kadar da kötü olamaz heralde ?
                              Hamiş

Yorum

• Şenol güneşe mesaj varmış pankartın içinde ondan beğenmemiştir beğenmeyenler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X