Bende merak ettim ama yarın izlerken görmek daha iyi olur heralde..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Allah bu kompleksin ismine Şenol Güneş ismini vereni ıslah etsin. Nedeni sevmedigimden degil faal olarak hala teknik direktor olmasi ki BJK nin teknik direktoru su an. Jimnastikciler yaptiklari her paylasimda israrla Medical Park Arena olan stadyumun yerine Senol Gunes Kompleksi ismini kullaniyorlar.Ulan habu sigirlar ne ezik hareketleri olan varliklar yahu? Ama suc kimde bu isme musaade edenlerde...
Yarin gelir kendi adindaki komplekste ilk deplasman golunu atar, maci da kazanir. Bu statta senelerde boyle hatirlanir. Nefret ediyorum bu tür sacmaliklardan!En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 08.04.2017, 00:13.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesaj kutuna attım hocam Adamlar emek vermiş bozmayalım
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanada atarmisin valla demicem kimseye maçı izleyemicem o yüzdenkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboyalar filan.. çok amatör duruyor sanki. umarım o videodaki görüntünün üstüne çok şey değişmiştir. ilk olacaksa eğer kulüpten de destek alınmıştır umarım..Güzel bişey olacaktır, sadece karton la yapılan "dik oyna" yazısından daha iyi olacağına eminim.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç beğenmedim. .rezil olacagizEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.04.2017, 05:47.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç beğenmedim. .rezil olacagizİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden Zafer o kadar mı kötü?Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum