Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yıldızlı kavşağı. kanuni yolu tamamen bittiğinde ve raylı sistem de geldiğinde ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmaz artık.

[ATTACH]12601[/ATTACH]
    Trabzon'un yabancısı olarak harbi bu yol orayı rahatlatacak mı gercekten(Rayli sisteminde bi 10 yildan once gelmeyecegini farzedersek)?
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'un yabancısı olarak harbi bu yol orayı rahatlatacak mı gercekten(Rayli sisteminde bi 10 yildan once gelmeyecegini farzedersek)?
      mümkün değil!!
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yol stad trafiğini rahatlatmaz, geçen maçta da kısmen yapım halinde olsa da bu yolu kullandı herkes değişen hiçbişey yoktu stadyum trafiği için. Çünkü stadyumun içinden, yani koca kompleksten anayola çıkan tek bir yol var, sorun da bu.

Yorum

• Sen o denizi kullanmadıkça hafif raylı sistemini kurgulayamadıkça aslaft yığınıyla beton yığınıyla zor çözersin o trafiği. Ya stadın çevre kurgusunu değişecekler-ki imkanı yok ya insanları stattan kademe kademe alacaklar-ki 40 saatte çıkamaz millet ya da alernatifleri değerlendirecekler. Biraz gözlerini açabilseler keşke.
          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 05.04.2017, 00:19.

Yorum

• Yeni stadımızda en kısa zamanda bu müziği duymak ümidiyle.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen o denizi kullanmadıkça hafif raylı sistemini kurgulayamadıkça aslaft yığınıyla beton yığınıyla zor çözersin o trafiği. Ya stadın çevre kurgusunu değişecekler-ki imkanı yok ya insanları stattan kademe kademe alacaklar-ki 40 saatte çıkamaz millet ya da alernatifleri değerlendirecekler. Biraz gözlerini açabilseler keşke.
              Bana çok mantıklı gelmiyor

Deniz yolunu kullanabilmek için büyük feribotlar almak lazım sadece maç günleri işini görecek hangi tarafa nereye yolcu taşıyacak her ilçeye uğrayacaksa durum vahim saatlerce denizde olacaksın hava şartları buna uygun olur mu vs. bir sürü soru aklıma geliyor
              Yeraltından metro hattı daha mantıklı olmaz mı Akyazı'nın karşısındaki dağın altından şimdilik Arsin'e kadar diğer taraftan Vakfıkebir'e kadar düz bir hat sadece maç için değil her zaman kullanılabilecek bir ulaşım aracı ayrıca karayolu trafiğini de rahatladır direk stat çıkışı karşıya yürünür ve istediğin tarafa gidebilirsin Sürmeneden gelen biri aracını arsine bırakır oradan metroya binip stada ulaşır çok uçuk bir projede sayılmaz
              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana çok mantıklı gelmiyor

Deniz yolunu kullanabilmek için büyük feribotlar almak lazım sadece maç günleri işini görecek hangi tarafa nereye yolcu taşıyacak her ilçeye uğrayacaksa durum vahim saatlerce denizde olacaksın hava şartları buna uygun olur mu vs. bir sürü soru aklıma geliyor
                Yeraltından metro hattı daha mantıklı olmaz mı Akyazı'nın karşısındaki dağın altından şimdilik Arsin'e kadar diğer taraftan Vakfıkebir'e kadar düz bir hat sadece maç için değil her zaman kullanılabilecek bir ulaşım aracı ayrıca karayolu trafiğini de rahatladır direk stat çıkışı karşıya yürünür ve istediğin tarafa gidebilirsin Sürmeneden gelen biri aracını arsine bırakır oradan metroya binip stada ulaşır çok uçuk bir projede sayılmaz
                Ya olması gereken bu ama metro aşırı büyük bir maliyet . Kazılması ve yapılması gerçekten çok büyük meblalara çıkıyor . Ancak en mantıklı sistem daha öncede dediğim gibi izmide bulunan izban ( izmir banliyo sistemi) aliağadan tepe köye kadar neredeyse bütün izmiri baştan sona kadar geçiyor .

Buda ağ haritaları . Trabzon bu sistem için en uygun şehirlerden biri hatta bütün karadeniz ve akdeniz kıyı şehirleri bunun için en uygun şehirler.
                Trabzonun bir kaç ilçesi dışında (Şalpazarı, Tonya, Düzköy,Maçka,Köprübaşı,Çaykara,Dernekpazarı ve Hayrat) bütün ilçelerin sahil ile bağlantısı mevcut. Sahil yolunu takip eden bir banliyo sistemi ile hem bütün ilçeleri bir birine bağlamış olur hemde sahil trafik sorununa bir altarnatif çözüm üretmiş olursun. Bu sahilden bütün şehre ( Bütün Şehir yasası ile bütün ilçeler merkeze bağlandı biliyosunuz. ) paralel olarak devam eden bu hattı Trabzon merkezden 4-6 tane şehri dikine bölecek şekilde hafif raylı sistemlerle destekler bir sistem çok iyi olur . Bu sistem ile şehri Beşikdüzünden Of a kadar bir birine bağlamış böylelikle şehrinde aktif ve gelişim gösteren bir yapıya bürünmesi sağlanır. Bu sayede şehrin içerisinde sıkışan konut alanı bulamama ve merkeze sıkışan şehir yapısından 4.685 km² bir alan içine yayılmış ve bu sistem ile doğru planlanmış mükemmel bir şehir yapısına kavuşabilir.

Ama bu kocaman bir hayalim . Ama bu bu şehrin kurtuluş reçetesidir. Bunu yapacak yürekde bir belediye başkanı olsun siyasi görüşü ne olursa olsun her dönem oyumu ona veririm ...
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Türkiye neden sistem ülkesi değil işte en güzel örnek. Insanların eglenmek için gittikleri staddan dönmek çile. 40 bin kisiyi bir araya toplayacak stadı akıl edenler o stadla beraber insanları evlerine sağ salim ulaştıracak imkanları oluşturmayı akıl edemediler. Çok zordu çünkü meydandan akyazıya hafif raylı sistem yapmak. Veya sahilden yapmak. Ne varsa istanbula yapın. Karadeniz zaten üvey evlat ne tren yaparsınız ne de raylı sistem. Ancak güzelim sahilleri doldurarak hastane yaparsiniz bi sizin akliniza geldi ya. Tebrikler.

Yorum

• Staddaki trafik sorununu bugün beşirli çevre ve şehircilikte üstdüzey diyebileceğimiz bir yöneticiye sordum aldığım cevap gerçekten acı verici adam gelmesinler o zaman arabayla maça iki adım yürüsünler diyor.Böyle bir düşünce gerçekten mağara döneminden kalma yazık yani,yahu sanane adam ister arabayla gelir ister yüzerek gelir sen bunları düşünüp bu projeyi hazırlamak zorundasın.Vay efendim iki adım yürüyün arabayla gelmeyin diyen insanları gırtlaklayasım geliyor bu yüzden.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Staddaki trafik sorununu bugün beşirli çevre ve şehircilikte üstdüzey diyebileceğimiz bir yöneticiye sordum aldığım cevap gerçekten acı verici adam gelmesinler o zaman arabayla maça iki adım yürüsünler diyor.Böyle bir düşünce gerçekten mağara döneminden kalma yazık yani,yahu sanane adam ister arabayla gelir ister yüzerek gelir sen bunları düşünüp bu projeyi hazırlamak zorundasın.Vay efendim iki adım yürüyün arabayla gelmeyin diyen insanları gırtlaklayasım geliyor bu yüzden.
                      adamlar koskoca stadyum yaptılar o kadarınıda aramayalım artık.2025 seçimlerinde metro gelecekmiş

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adamlar koskoca stadyum yaptılar o kadarınıda aramayalım artık.2025 seçimlerinde metro gelecekmiş
                        Aynen. Stadın keyfini çıkaralım.
                        Cumartesi akşamı GS maçındaki ambiansı ve coşkuyu oyuncularımıza verelim, galibiyetin keyfini birlikte yaşayalım.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar hastane neden yapıyoruz.
                          İhtiyaç var mı
                          Varsa eyvallah da doktor var mı doktor.Binayı dikmek bir şey değil.
                          Rize merkez de iki devlet hastanesi var biri de eğitim araştırma.Bırakın prof.doktor bulmayı yar.doç bile yok
                          Grip oldum doktora gittim,baktı etti sonuçlara aldı eline inceledi.
                          Sen grip olmuş olabilirsin dedi.Hadi canım dedim lösemi zannediyordum kendimi grip ise iyimdir diyince afalladı.Sonra Cem niye hastane gitmiyor.Birşey bilmiyor ki adam. Yine kendi kendimi iyileştirdim.
                          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Koca batı tribününün yarısından çoğu vip diye satılıyor. Trabzon daki "Viplerimiz" gereken ilgiyi göstermiyor bunu gs maçında da gördük. Vip silver kaldırılmalı bir an önce ve normal fiyattan satılmalı. Ayrıca Batı tribününün en köşe kısımları neden 100 TL ? Doğu tribününden 20 TL ne farkı var ?

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar hastane neden yapıyoruz.
                              İhtiyaç var mı
                              Varsa eyvallah da doktor var mı doktor.Binayı dikmek bir şey değil.
                              Rize merkez de iki devlet hastanesi var biri de eğitim araştırma.Bırakın prof.doktor bulmayı yar.doç bile yok
                              Grip oldum doktora gittim,baktı etti sonuçlara aldı eline inceledi.
                              Sen grip olmuş olabilirsin dedi.Hadi canım dedim lösemi zannediyordum kendimi grip ise iyimdir diyince afalladı.Sonra Cem niye hastane gitmiyor.Birşey bilmiyor ki adam. Yine kendi kendimi iyileştirdim.
                              Prof dedikleriniz de o yard doc larin yolundan geciyor .

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koca batı tribününün yarısından çoğu vip diye satılıyor. Trabzon daki "Viplerimiz" gereken ilgiyi göstermiyor bunu gs maçında da gördük. Vip silver kaldırılmalı bir an önce ve normal fiyattan satılmalı. Ayrıca Batı tribününün en köşe kısımları neden 100 TL ? Doğu tribününden 20 TL ne farkı var ?
                                Evet çok doğru bir düşünce VİP Silver kaldırılmalı, fiyat 1.kategori 100 TL den satışa sunulmalı, batı alt I-J batı üst A-H 3.Kategori kale arkası kuzey, güney ile aynı fiyata satışa çıkartılmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X