Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• böylesine bir doluluk oranı yakalanıyorken profesyonelce bir koreografi yapılır inşallah. hazır dış basının da ilgisini üzerimize çekmişken fırsatı kaçırmayalım.
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• avrupadan pek çok taraftarın geldiğine dair

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Avni Akerde olsaydı böyle yoğunluk olmazdı. Modern bir stadın etkisi katkısı çok fazla, demek ki seneye şampiyonluğa oynarsak ( İnşallah) stadımız her maç tamamen dolacak.

Yorum

• Vip Silver bölümü gereksiz, normal tribüne katılmalı. Kalan bloklar vip için gayet yeterli. Orası boş kalınca sinir oluyorum

---

Bu arada inşallah doğu tribünündeki çatının akıtan bölümü yapılmıştır, cumartesi yağmurlu gösteriyor
          En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 17.03.2017, 01:19.

Yorum

• Bilmiyorum mümkün mü ama vericen bir çağrı merkezi şirketine kombine alan kişilerin listesini arayacak sorucak maça gidecekmisiniz diye ve devredecekmisin diye ona göre o yerleri satışa sunucan

Yorum

• Yorum

• mac günü stada ulasim nasil oluyor? ben suan meydan parkin orada bir otelde kaliyorum. toplu otobüs kalkiyor mu buralarda biyerde?

Yorum

• İlk olarak Kadir61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mac günü stada ulasim nasil oluyor? ben suan meydan parkin orada bir otelde kaliyorum. toplu otobüs kalkiyor mu buralarda biyerde?
                  Otobüste kalkar dolmuşta Meydandan oraya ulaşım kolay. Sizin için en kolayı Moloza gidip ordan kalkan dolmuşlarla Akyazıya gitmek.Ordan kalkanların çoğu Akyazıdan geçer başta da Akçaabat minibüsleri

Yorum

• çok ciddiyim hertürlü kabuklu yemiş satışı yasaklansın ve stada sokulmasın çıldırıyorum arkadaş ayak ayak üstüne atıp elinde çekirdek evlenme programı izler gibi maç izleyenleri görünce git evinde izle gelme sen stada

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok ciddiyim hertürlü kabuklu yemiş satışı yasaklansın ve stada sokulmasın çıldırıyorum arkadaş ayak ayak üstüne atıp elinde çekirdek evlenme programı izler gibi maç izleyenleri görünce git evinde izle gelme sen stada
                      Patlamış mısır ve cips satılsın sadece.

Yorum

• İlk olarak El Clasico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bahsedilen konuşma;

İçinde bolca "kardeşim" geçen bir konuşma. Kardeş kardeşe bunu yapar mı hahaha
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Şu koltuk ceza videosu kulübün bünyesinde yaptığı en iyi PR işlerinden biri. Ama beni büyük bir endişe kapladı bu işten sonra ...

Ne mi o endişe ? ..

" Gardaşım benda cigaym vidyoya aha basayrım ehehahahahe) çaaatt ! ! "

Ve koltuk kırılır..
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

Bahsedilen konuşma;

Instagram kullanici adi gokhan.clk61. Derbiye yakın 400 500 liraya satacakmis bileti

Yorum

Bahsedilen konuşma;

başka dolandırıcılara baksaydın belki daha ucuza veren olurdu
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Kadir61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mac günü stada ulasim nasil oluyor? ben suan meydan parkin orada bir otelde kaliyorum. toplu otobüs kalkiyor mu buralarda biyerde?
                                15.30 dan itibaren baro önunden otobus kalkacaktir ordan gidebilirsiniz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X