böylesine bir doluluk oranı yakalanıyorken profesyonelce bir koreografi yapılır inşallah. hazır dış basının da ilgisini üzerimize çekmişken fırsatı kaçırmayalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Vip Silver bölümü gereksiz, normal tribüne katılmalı. Kalan bloklar vip için gayet yeterli. Orası boş kalınca sinir oluyorum
---
Bu arada inşallah doğu tribünündeki çatının akıtan bölümü yapılmıştır, cumartesi yağmurlu gösteriyorEn son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 17.03.2017, 01:19.
Yorum
-
-
İlk olarak Kadir61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemac günü stada ulasim nasil oluyor? ben suan meydan parkin orada bir otelde kaliyorum. toplu otobüs kalkiyor mu buralarda biyerde?
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok ciddiyim hertürlü kabuklu yemiş satışı yasaklansın ve stada sokulmasın çıldırıyorum arkadaş ayak ayak üstüne atıp elinde çekirdek evlenme programı izler gibi maç izleyenleri görünce git evinde izle gelme sen stada
Yorum
-
İlk olarak El Clasico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Şu koltuk ceza videosu kulübün bünyesinde yaptığı en iyi PR işlerinden biri. Ama beni büyük bir endişe kapladı bu işten sonra ...
Ne mi o endişe ? ..
" Gardaşım benda cigaym vidyoya aha basayrım ehehahahahe)
çaaatt ! ! "
Ve koltuk kırılır..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak El Clasico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak El Clasico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Kadir61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemac günü stada ulasim nasil oluyor? ben suan meydan parkin orada bir otelde kaliyorum. toplu otobüs kalkiyor mu buralarda biyerde?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum