Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bilet bekleyenleri vip ye alalım

2 gün kala biletler bitti muhteşem gerçekten.

eğer maçı alırsak 40 bin kişiyle takım-taraftar artık koşmasada emekleme sürecini bitirdi yürüyor diyebiliriz.seneye usain bolt gibi rüzgardan hızlı koşacaz inşallah.

bu arada bu stadda maça gitmedim bileti aldığın koltuğa mı oturuyorsun.yoksa rastgele mi?

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      VIP dışında bütün kategoriler bitmiş görünüyor şu an. Misafir için de 1000 kişilik yer var hala.

VIP'i doldurmak da iş adamlarına düşer.
      vip silver a gerek varmıydı acaba diye düşünüyorum düz koltuk koyulabilirdi bence.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bilet bekleyenleri vip ye alalım

2 gün kala biletler bitti muhteşem gerçekten.

eğer maçı alırsak 40 bin kişiyle takım-taraftar artık koşmasada emekleme sürecini bitirdi yürüyor diyebiliriz.seneye usain bolt gibi rüzgardan hızlı koşacaz inşallah.

bu arada bu stadda maça gitmedim bileti aldığın koltuğa mı oturuyorsun.yoksa rastgele mi?

Kendi koltuğuna oturursan daha iyi olur, öbür türlü kaldırılma ihtimalin yüksek.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Vip doldurmak neden is adamına düşüyor 300 250 200 lira vip. 5.000 10.000 lira değil yani

Yorum

• Koreografi düşünülüyor mu acaba?
            ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• twitterda gördüm arkadaş bilet soruyo elemanda elimde bolca maraton bilet var diyip fiyatı da 150 demiş bayılıyorum böyle her fırsatı kaçırmayan sansar tipli adamcılara.. dolmuşçular bir bunlar iki

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vip doldurmak neden is adamına düşüyor 300 250 200 lira vip. 5.000 10.000 lira değil yani
                tamam iş adamlarına düşmesin, o bilet parasını verebilecek herkes düşsün.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  twitterda gördüm arkadaş bilet soruyo elemanda elimde bolca maraton bilet var diyip fiyatı da 150 demiş bayılıyorum böyle her fırsatı kaçırmayan sansar tipli adamcılara.. dolmuşçular bir bunlar iki
                  almasın kimse elinde kalır inşaallah zarar eder
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Karaborsa üzerine yönetim takipte. Umarım yakalanır bu işle ilgili kişiler.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      twitterda gördüm arkadaş bilet soruyo elemanda elimde bolca maraton bilet var diyip fiyatı da 150 demiş bayılıyorum böyle her fırsatı kaçırmayan sansar tipli adamcılara.. dolmuşçular bir bunlar iki
                      ondan alacağıma gidip vip'ten bilet alırım daha iyi

Yorum

• Bahsedilen konuşma;

Yorum

• ismiyle ifşa edilmeli böyle karaborsa işlerine girenler, gereken cezalar uygulanmalı acilen.

hani passolig engelleyecekti bunu?
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ismiyle ifşa edilmeli böyle karaborsa işlerine girenler, gereken cezalar uygulanmalı acilen.

hani passolig engelleyecekti bunu?
                            1 kişi maksimum 5-10 bilet alabiliyordu tam sayıyı bilmiyorum. 3-4 kişi bu şekilde çalışma yapsa 30-40 bilet eder.

Passolig'in ekstra bir önlemi yok. Alınacak bilet sayısını sınırlıyorlar sadece.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Koreografi düşünülüyor mu acaba?
                              Vira yapacak sanırım
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak El Clasico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bahsedilen konuşma;

ifşa edin hocam hesabı, en azından yönetime bildirilmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X