Bence Oğuz'a daha fazla yüklenmeyelim. Onun da boş bir anına denk geldi anlaşılan...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Bende tanıdık eş dost akraba kim varsa maça gidecek, hepsine kalın giyinmelerini söyledim, burada bir arkadaştan maç saati hava sıcaklığı 2 derece olacak mesajını gördükten sonra hemde.. Yani bu tarz şeyler çok hoş, ya da ne bileyim belkide forum tarihinin en boş 2. mesajı bu, ikilemdeyim.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Günaydın millet
Belkide arkadaş geç kalmak istiyor ... Belki alıştı istanbuldan trafikde cebelleşmeyi seviyor ... Belki oto tamircisi sıkışan trafikde kaza olur ekonominin kötü olduğu bir dönemde az iş çıkar diyor ... Bilemeyiz ... Ama talihsiz bir yorum olmuş ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Sabah uyandım, tabi ki hemen foruma gireyim dedim bir de baktım 6 bildirim. Allah allah hayırdır dedim.
O masumane mesajın bu kadar yürüyeceğini hiç tahmin etmezdim.
Arkadaş yazılan mesajı sanırım tam olarak anlayamamış, sakin kafa ile bugün de okusun anlar bence.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
bu biletlerin parça parça satışa çıkması çok saçma değil mi sizcede? kale arkası 2 gün önce bitmiş gözüküyordu ama şimdi açılmış. oradan bilet almak isteyen ama dolu gözüktüğü için alamayan adam biletlerin tekrar satışa açıldığını öğrenemeyebilir. ne kadar yer varsa hepsi açılsın işte satışa, niye milleti uğraştırıyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu biletlerin parça parça satışa çıkması çok saçma değil mi sizcede? kale arkası 2 gün önce bitmiş gözüküyordu ama şimdi açılmış. oradan bilet almak isteyen ama dolu gözüktüğü için alamayan adam biletlerin tekrar satışa açıldığını öğrenemeyebilir. ne kadar yer varsa hepsi açılsın işte satışa, niye milleti uğraştırıyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Ben şunu anladım, mesela Alanya maçında falan, biletlerin büyük bölümü satıldı fakat stadyum hala boş görünüyor nasıl iş diye düşündüğümüz olay , bu sonradan satışa çıkarılan biletlerle alakalı.
O biletler sistemde satılmış gibi göründüğünden bazı bloklar kıpkırmızı olmasına rağmen boşluk kalıyordu.
Şimdi bu maçta hiçbir koltuğu göremeyeceğiz bence tv den.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu biletlerin parça parça satışa çıkması çok saçma değil mi sizcede? kale arkası 2 gün önce bitmiş gözüküyordu ama şimdi açılmış. oradan bilet almak isteyen ama dolu gözüktüğü için alamayan adam biletlerin tekrar satışa açıldığını öğrenemeyebilir. ne kadar yer varsa hepsi açılsın işte satışa, niye milleti uğraştırıyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Bilet satışları güzel, peki kombine olarak satılan her koltuk sahibi de gelecek mi sizce?
Devir olayı hiç gündemde değil.. Gereksiz boşluk olmaması için, maça gelemeyecek kombine sahipleri bir şekilde devir yapabilmeli
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilet satışları güzel, peki kombine olarak satılan her koltuk sahibi de gelecek mi sizce?
Devir olayı hiç gündemde değil.. Gereksiz boşluk olmaması için, maça gelemeyecek kombine sahipleri bir şekilde devir yapabilmeli
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum