Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bağırmayla takım kalkınsa Partizan tüm kupalara ambargo koyar. Rahat bırakın milleti. Stadın en merkezi belki de en güzel yerinde maçı izlemeyip sadece bağıran bi grup var. Bağıran her yerde bağırır da işte tvde görünmek de var işin ucunda... Ben maça seyri için gitsem alt kat maratonun merkezinden bilet alırım doğal olarak. Bizde izlemeyenler orada
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 15:44.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu Trabzondaki taraftar gurubu oluşumu kadar saçma bir şey başka hiçbir klüpte yoktur herhalde.
      Stadın eskiye göre kapalı kısmında ve maratonun üst kısmı hariç her yerde hemde tam ortalarda taraftar grubu var.

Taraftar grubu dediğime bakmayın 50 kişilik grup bile var.
      Televizyonda sesi duyulmaz sahaya bile sesi zor gider.
      Bunlardan bir sürü var.

Kuzey ya da Güney kale arkalarının üst taraflarını bunlara verselerdi de bizde rahatça maç izlesek olmuyor muydu acaba?
      +1

Yorum

• İlk olarak shootems tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karabük maçı için Trabzona gittiğimde ordan bilet almıştım güzel görünüyor biraz yüksek ama güzel tavsiye ederim pisman olmazsın kardeşim.
        En son matrixx61 tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 15:54.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bağırmayla takım kalkınsa Partizan tüm kupalara ambargo koyar. Rahat bırakın milleti. Stadın en merkezi belki de en güzel yerinde maçı izlemeyip sadece bağıran bi grup var. Bağıran her yerde bağırır da işte tvde görünmek de var işin ucunda... Ben maça seyri için gitsem alt kat maratonun merkezinden bilet alırım doğal olarak. Bizde izlemeyenler orada
          +1

Ayrıca şunu demek istiyorum. Toplarsın bütün bağırmak zıplamak ayakta izlemek isteyen grupları aynı tribüne, herkes mutlu olur. ( en ideal tribün kuzey) Bir zamanlar bi fikir vardı; kuzey kale arkasına koltuk takılmasın (örneğin, schalke modeli) burdan o fikri savunan kardeşlerimi sevgiyle anıyorum. şuan resmen alt tribünlerde maç izlemek imkansız. İşin ucuna bende katılıyorum. yoksa neden gereksiz metal yığını yapılıp kale arkası mahvedilsin ki? üstelik bir kaç sıra yukardan başlayarak. Kısacası yönetime demek istediğim; en azından seneye grupları kuzeye toplayın, millette rahat rahat maç izlesin.
          En son oğuzhan can tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 16:01.

Yorum

• Sahaya sırtını dönüp tezahürat yapmak ses tellerini yormaktan başka bir şey değil. Boş bağırmayla bir şey olmaz, takıma da bir katkısı olmaz zaten. Önemli olan maçın akışına göre gerekli reaksiyonu ortaya koymaktır. Bizim tribünlerin tamamına aşılanması gereken olgu bu. Adam gerektiği yerde rakibe ve hakeme baskı oluşturuyorsa sürekli bağırmasa da olur.

Yorum

• 41 bin kişilik stad,her taraftar tipi için yer var,o yüzden bu kadar büyük ve loca dolu.Kimse kimseden rahatsız olmasın diye de her stadyumda belli profiller için belli yerler ayrılmış,dünyada genel geçer bir durum,bağıran ve görsel şov yapmak isteyenler için kale arkaları,maçı izlemek ve zaman zaman da tezahuratlara katılıp,ayağa kalkmak için maraton.
              Diğerler de üst grup.
              Burada tartışılan o kadar geniş basamağa rağmen koltuk üstüne basmak,koltuk da eski tip,sabit koltık olsa yine insan biraz hak verecek de arkadaş bu koltuklar kapanıyor ve sana geniş ve sağlam bir beton zemin kalıyor.
              Ne yapacaksan yap orda,koltuktan ne istiyorsun?Ruh hastası mısınız anlamıyorum.
              En son sasone tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 16:49.
              • Memento mori

Yorum

• Bir haberde okudum.
                Gs maçında ilk kareografimizi yapacakmışız.
                İnşallah güzel bir şey yaparlar.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taksi tutsak
                  Son uçuşlarimin nerdeyse hepsi rötarlı oldu Trabzona, bunu da göz önüne alarak biraz daha erken uçuş bulmanızı tavsiye ederim..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

Taksi tutsak
                    Valla ozaman rötar durumu olmazsa yetişirsin diye düşünüyorum, ama çok riskli stadın full dolacağini hesap edersek baya bi trafik olur yani.
                    En sağlamı bi şekilde biletini erkene ayarlamaktir hem gelmişken bi tükürük köfte yemeden gitme ��

Yorum

• Nolur kulüp koltuga veya herhangi bir seye zarar verenleri engellemek icin bi yöntem bulsun. içim aciyor...

Yorum

• batı üstten maç izleyen varmı nasıl orası.amcam maça gelebilir de oturarak izlemeyi seven biri, batı üst düşünüyodum ben de o yüzden.E blok mesela

Yorum

• vira grubu gs maci icin koreografi hazirliyor ve maddi ihtiyaclari olabilecegini belirttiler. Maca gidemeyip katki vermek isteyenler haydevira sayfasinda hesap numaralari belirtilmis. Ben macda olamayacagim icin az önce havale yaptim.
                          BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Biletimi aldım doğu üst d blok sıra 22 koltuk 21.. Geliyorum Trabzon..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              batı üstten maç izleyen varmı nasıl orası.amcam maça gelebilir de oturarak izlemeyi seven biri, batı üst düşünüyodum ben de o yüzden.E blok mesela
                              kafası rahat izler C,D,E bildiğin basın tribünü
                              sakin olun...

Yorum

Arkadaşlar gs maçı için Cumartesi uçak saat 17:30'da Trabzon havaalanına iniyor.. 19'a maça kadar stada yetişebilir miyim acaba malum maçtan dolayı trafik olucaktır.. İnternette 18 km yazıyor havaalanı ile stad arası ama emin olamadım.. ??
                                Yetişirsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X