Madem kaçak girişler serbest bende arkadaşın passoligi ile maçlara gireyim hem zarar da vermem
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ciddi ciddi stadyumda elektrik prizlerimi alınmış ? Bunu yapanı bulup o prizi ona monte etmek lazım ceza ile falan çözülmez bu maç öncesi çıkartacaksın sahaya yanına iki tanede koltuklarda tepinen alacaksın prizi de koltuklarıda monte edeceksin onlara orada diyeceksin ki bundan sonra yapında göreyim
Yorum
-
Muhtemelen okul siralarina,agac govdelerine,tarihi eserlere isim kaziyan zirtolarla ayni tiplerdir bu stadyuma zarar veren vandal tipler.
Kusbeyinli primitive zihniyetli bu parazitlere, o zarar verdigi seylerin aslinda kendi mali oldugunu,bunlara zarar vermesinin cok ama cok yanlis oldugunu anlatmayi akil bile edememis embesil ana-babalari en az o vandal tipler kadar kusurlu. Armut dibine düser.
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
Yorum
-
Güvenlik görevlileri pasif kalabilir ama gerekirse polisten de yardım alarak, o koltukların üzerine çıkanlar uyarılmalı hatta staddan atılabilmeli..
Mesafe uygun, koltuk önlerinde de ayakta durabilir herkes..
Priz musluk gibi şeyler ise hepten ayrı bir cehalet unsuru...
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
Kusura bakılmasın ağır konuşacak bu koltuklara basmak sığırlıktan daha hafif bir tabiri haketmiyor...yahu o kadar rahat oturmak varken niye tepesinde oturursunuz ya da basarsınız o koltuğa???ayakta duracaksan koltuğa basmadan ayakta dur...dün maratonda kimseye denk gelmedim ama tg denen grubun olduğu tarafı görebiliyordum...ve koltuğa basmayanların sayısı epey azdı...ya bu kadar mı zor bişeylere dikkat etmek...
Yorum
-
-
Maça gidenlerin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama uzatma dakikaları skorbordda gösterilmiyor. Avni akerde nasıldı hatırlayamadım.
Ayrıca şu stada ısıtma sistemi kurulsun formanı giy git öyle bir ortam olur kesinlikle..
Şaka yapmayı da çok seviyoruz Erkek wc tabelasının altına bir kendini bilmez keçeli kalemle " kenef " yazmış. Bu üstün zekalı arkadaşı bizzat tanımak isterdim hatta çocukluğuna inmek isterdim.En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 04.03.2017, 14:01.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12468[/ATTACH] bu da görüntüsü2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça gidenlerin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama uzatma dakikaları skorbordda gösterilmiyor. Avni akerde nasıldı hatırlayamadım.
Ayrıca şu stada ısıtma sistemi kurulsun formanı giy git öyle bir ortam olur kesinlikle..
Şaka yapmayı da çok seviyoruz Erkek wc tabelasının altına bir kendini bilmez keçeli kalemle " kenef " yazmış. Bu üstün zekalı arkadaşı bizzat tanımak isterdim hatta çocukluğuna inmek isterdim.
sebebinide çözemedim.dk 90 da duruyorNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
SelamünALeyküm istanbuldan arkadşımla gs maçını izlemek için trabzona gelmeyi planlıyoruz dönüş saatimiz 22 45 maç çıkışı havalimanına yetişme de bi problem yaşarmıyız bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar özelde mesaj atabilrmi şimdiden teşekkürler.
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum