Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bi katagulli donuyor ama bakalim
    anlamadim?

Yorum

• passolig sayfasinda kartin alimi avni aker stadindan oldugu yaziyor halen. yeni stadimizdan alma ihtimalim var mi acaba mac günü? gs macina trabzondayim insaAllah.

Yorum

• Birde uzaklaştırılan revolution isimli üyelik hakkında bişeyler söylemek istiyorum.
        Çeşitlilik, farklılık var diye o üyenin barınmasına eyvallah diyenleri gördükçe İho'nun insanları nasıl kandırdığını daha da iyi anlıyorum şimdi.
        Ya siz çok saf, iyi niyetlisiniz ya da can sıkıntısından revolution nerde diyosunuz arkadaşlar.
        Arkadaşlar o üye sapına kadar troll üyelikti.
        Örneğin şuan vizyon61'in kemal tokak'lı bayat esprileri ile uzaklaştırılan laudrup61 olması gibi.
        Bir an takımı övüp dikkat çekemeyince başka bir an takımı yeren bir kişiliğin bir kere niyeti kötüdür.
        Eğer bunun adı çeşitlilik, farklılık ise açarım bir yan hesap cayır cayır farklı, garip düşünceler saçarım burda.
        Bende bir üyenin -küfür haricinde- uzaklaştırılmasına karşıyım lakin böyle karakterler, bu davranışlar içinde BMN'de asla barındırılmamalı. Bu yüzden her zaman T.C no ve gerçek isimlerle üyeliği savundum. Çünkü ciddiyet her zaman karşılıklı saygıyı beraberinde getirir.

Belki BMN çoğu insan için tarayıcısında bir sekmeden ibaret, lakin BORDOMAVİ.NET, Trabzonspor'un en büyük sivil toplum kuruluşu olup yine Türkiye'deki spora dair en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir.
        Nasıl ki böyle kurumlarda elinizi kolunuzu sallayarak hareket edemezsiniz burada da buna müsaade edilmeyecektir.
        Tabi ki gülücez, eğlenicez, espriler yapıcaz, eleştiricez, kızıcaz. Ancak Trabzonsporlu olarak her zaman birbirimize örnek olmalıyız.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Kadir61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cok sagol renkdas, hemen basvuracagim.
          Rica ederim
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• @ Anil Cevik,
            O trol , bu trol meselesi saplanti oldu bu forumda.
            Trol olunca ne oluyor onu da anlamiyorum. Adamin trol oldugunu biliyorsan trollenmezsin sorun cozulur.

Kuralina uygun takiliyorsa istemiyorsan bile yasama hakki tanimak zorundasin. Adil olmak bunu gerektirir.

Aha da bu trol saplantisindan kurtulmak lazim. Hem internet ortaminin bedava eylencesi trol. Guler,gecersin ,komik degilse de ciddiye almaz yok sayarsin onu yok etmek,susturmak yerine. Bunu takinti haline getirmenin ve birini ustu cizilene kadar linc etmenin mantikli bir tarafini goremiyorum.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
            En son ESER tarafından düzenlendi; 03.03.2017, 00:56.

Yorum

• @alperrr
              @ESER

can lar düşüncelerinizin ana teması doğru ama inanın revo o adam değil,
              (hele hele sizler gibi forumun 2 güzel insanının sahiplenmesini hiç hak edecek birisi değil)

daha önce de yazdığım gibi,
              onunkisi eleştirmek,renk olmak,farklı olmak falan değil,
              ayıp,bildiğin ayıp,
              hatta,
              iftira,yalan,hakaret,aşılama,

ve dikkatten kaçırdığınız konu,
              bunu; sürekli-sürekli-sürekli-sürekli yapıyor olması,

bir şey daha dikkatinizden kaçıyor olabilir,
              o tip adamlar kalsın diyorsunuz da,
              bir sürü aklı selim renktaş onun gibi arızalılar yüzünden forumdan soğuyup sessiz sedasız uzaklaşıyor onu da hesap etmeniz lazım,
              okumayın,görmeyin demekle olmuyor,ben görmüyorum öbürü görüyor sürekli gerilim gerilim.

İnşallah meramımı sizleri kırmadan anlatabilmişimdir,
              Cumanız mubarek olsun,selametle.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• @ Ertan 51 abi, isim onemli degil. Ahmet, Mehmet olmus fark etmez. Ben alakasiz keyfi uygulamaya tepki gosteriyorum. O vatandasi tanimam etmem.Bir standardi olmali bu islerin .Ahalinin adama kil olmus olmasi olmamali gerekce. Trolse trol. Yazsin adam nedir yani? Burada kimse atom parcalamiyor, herkes kendince birseyler yaziyor ciziyor sadece. Varsin oyleleri de olsun. Her begenmedigimize sansur uygularsak bu isin sonu gelmez.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• Şehir hastanesi ile geleceğimizi çöpe atıyoruz...Tepkimizi vermemiz lazım.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu şahıs (revolution) hakkında geç kalınmış bir uygulamadır.
                    Burada yazan onca insan ile iletişim kurarken insan biraz özen gösterir.
                    Saçma sapan yazıları görmeyeceğim için gayet mutlu oldum.
                    Hak etmişti.

Yorum

• Sayın Sağlık Bakanımız Recep Akdağ Trabzon'da bugün......

Güzel haberleri var bize :

"Şehir Hastanesi’ni Akyazı’da mükemmel bir eser olarak Trabzonlularımıza kazandıracağız. Hodrimeydan. Trabzon’da stadyum dendiğinde ayrı bir şey ama o hastaneyi yapalım o stadyumla yarıştıracağız. O stadyumdan daha da mükemmel olacak. O hastaneyi açalım stadyumla yarıştıracağız. "

Yani dostlar Stadyumun yanındaki yeni hastanemiz şimdiden ilimize hayırlı olsun......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sayın Sağlık Bakanımız Recep Akdağ Trabzon'da bugün......

Güzel haberleri var bize :

"Şehir Hastanesi’ni Akyazı’da mükemmel bir eser olarak Trabzonlularımıza kazandıracağız. Hodrimeydan. Trabzon’da stadyum dendiğinde ayrı bir şey ama o hastaneyi yapalım o stadyumla yarıştıracağız. O stadyumdan daha da mükemmel olacak. O hastaneyi açalım stadyumla yarıştıracağız. "

Yani dostlar Stadyumun yanındaki yeni hastanemiz şimdiden ilimize hayırlı olsun......
                        Bedava arazi neden yapmasınlarki.nasılsa sesini çıkaran yok

Yorum

• Akyazıya şehir hastanesi kıyı kanununa aykırıdır.

Problem mi bu peki ?

Değil tabiki bi indir kaldır hatta ona da gerek yok ohal var, şıp yeni hastane yapılabilir nur topu gibi kıyı kanunu hayırlı olsun.

Hayır benim anlamadığım bu insanlar Trabzona yatırım sevdalısı engel tanımaz dış güçleri dize getiren yatırım aşığı olarak geliyor. Biliyorsunuz Trabzonsporsuz Trabzon olmaz. Bırakın o alanı Trabzonspor faydalansın, sizde madem bu kadar yatırım heveslisisiniz başka bir alan bulun oluşturun oraya yapın bu kadar basit iki tarafta kazansın.

Ama olur mu ? Yoookkk ! Neden peki ?

Çünkü en iyisini biz biliriz ve biz ne dersek o olur.
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Sehrin bati giris noktasinda bulunan,alternatif yollarla baglantisi olmayan ve her seyden once az once saydigim dezavantajlara sahip 40 bin kisilik bir stadyumun yanina hastane yapmak en hafif tabirle is bilmezliktir.Inadina bir seyler yapmayi birakin artik yahu.Kimsenin hastane yapilmasina karsi ciktigi falan yok tabiki hastane yapilsin ama oraya yapilmasin..Kafaniza akil koyun yahu mactan cikan adam 2 saatte cikamiyor o trafikten,neyin hastanesi.Oraya hastane olmaz.OL MAZ! Ha eger yaptiniz diyelim,acil servis yerine mezarlik yapin oraya madem,bi anlami olsun.

Yorum

• O alani Trabzonspor'a vermek istemiyorsunuz, cok belli...
                              Ama akilli ve mantikli bir is yapin, oraya hastane olmaz...
                              Girisler ve cikislar cozulse bile, hastane gibi sakinlik, sukunet gerekli bir yere, 15 gunde bir 100-120 dakika bile olsa o gurultuyu, kaosu sokamazsiniz.
                              MAc gunleri her turlu problemi cozulse bile ister istemez yogunluk olacaktir. Saniylerin bile onemli oldugu bir meselede bu risk nasil alinabilir...
                              Baslarsam neden cok ama, ulkeyi ve sehri yonetenlerin umrunda olmadigi acik...
                              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                              You'll Never Walk Alone...
                              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazıya şehir hastanesi kıyı kanununa aykırıdır.

Problem mi bu peki ?

Değil tabiki bi indir kaldır hatta ona da gerek yok ohal var, şıp yeni hastane yapılabilir nur topu gibi kıyı kanunu hayırlı olsun.

Hayır benim anlamadığım bu insanlar Trabzona yatırım sevdalısı engel tanımaz dış güçleri dize getiren yatırım aşığı olarak geliyor. Biliyorsunuz Trabzonsporsuz Trabzon olmaz. Bırakın o alanı Trabzonspor faydalansın, sizde madem bu kadar yatırım heveslisisiniz başka bir alan bulun oluşturun oraya yapın bu kadar basit iki tarafta kazansın.

Ama olur mu ? Yoookkk ! Neden peki ?

Çünkü en iyisini biz biliriz ve biz ne dersek o olur.
                                İlgili kanuni düzenleme yıl sonuna kadar çıkartılacakmış.....

Ha birisi itiraz mı etti..... Derhal Trabzonspor düşmanı ilan edilir..Aziz ve muhterem milletimizde bu kişiyi anında aforoz eder....

Ben çoğu konuda ümidimi kestim..... O yüzden hiç bir şey söylemiyorum..... Kusura bakmasınlar ama bizim insanımızın çok büyük çoğunluğu ile afedersiniz kibarca söyliyeyim lavaboya bile gitmem.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X