Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor’un yeni yuvası Şenol Güneş Kompleksi’nin aylık 1 milyonluk gideri nedeniyle Trabzonspor kulübü tarafından bir dahaki sezona kadar devralınmayacağı iddia edildi. Durumu doğrulayan yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Akyazı’daki Şenol Güneş kompleksinin aylık 1 milyon giderinin kulüpe büyük külfet getireceği için önümüzdeki sezona kadar Trabzonspor kulübü tarafından devralınmayacağı bu süreçteki masrafların bakanlığa ödenmek istenildiği öğrenildi. Her ne kadar Medical Park şirketi stada sponsor oldu dense de, Trabzonspor Kulübü tarafından stadyum devredilmediği için bu sponsorluğun da yasal bir dayanağının olmadığı gelen bilgiler arasında. Yasal olsa bile gelirlerin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olduğu açık bir şekilde ortada. Sadece sponsor değil, canlı yayın geliri, büfe geliri, reklam gelirinin tamamı ve bilet gelirlerinin bir kısmıda şu anda Trabzonspor’a değil bakanlığın kasasına gidiyor. Trabzonspor devralmadığı sürece de Akyazı Şenol Güneş Stadyumu’nda Trabzonspor’un hiçbir hükmü olmayacak. Tüm yetkilerin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda olduğu Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Trabzonspor şu anda maç başı 67 bin TL kira ödeyerek maç oynama hakkına sahip oluyor. Akıllara hemen şu soru geliyor, başka bir kulüp aynı kirayı ödediği zaman Akyazı’da gelip maçlarını oynayabilir mi? Yetkililer bunun mümkün olduğunu belirterek Trabzonspor’un mülkü ile kiralama yapmadığı sürece, Şenol Güneş Spor kompleksinde isteyen takımın Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın izni ile kirasını ödemek koşuluyla maç oynayabileceğini ifade ediyor. Buna her takım gibi Fenerbahçe’de dahil. Trabzonzonspor’un Şenol Güneş Spor Komleksi’ni mi yoksa sadece Medical Park Trabzonspor Arena’yı mı devralacağı da merak konusu. Trabzonspor Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 1 yıllık, 3 yıllık veya 10 yıllık kiralama hakkına sahip. Fakat 10 yıllık kiralamalar Başbakanlığın onayına tabi. 3 Yıllık kiralama Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yıllık ve haftalık kiralamalar ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin yetkisiyle oluyor. Trabzonspor’un kısa sürede stadyumun devrini almaması halinde, başka kulüplerin kiralama taleplerine bakanlığın izin verip vermeyeceği de merak edilen konular arasında.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/akyazi-...r-h394588.html

61SAAT.COM
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor’un yeni yuvası Şenol Güneş Kompleksi’nin aylık 1 milyonluk gideri nedeniyle Trabzonspor kulübü tarafından bir dahaki sezona kadar devralınmayacağı iddia edildi. Durumu doğrulayan yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Akyazı’daki Şenol Güneş kompleksinin aylık 1 milyon giderinin kulüpe büyük külfet getireceği için önümüzdeki sezona kadar Trabzonspor kulübü tarafından devralınmayacağı bu süreçteki masrafların bakanlığa ödenmek istenildiği öğrenildi. Her ne kadar Medical Park şirketi stada sponsor oldu dense de, Trabzonspor Kulübü tarafından stadyum devredilmediği için bu sponsorluğun da yasal bir dayanağının olmadığı gelen bilgiler arasında. Yasal olsa bile gelirlerin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olduğu açık bir şekilde ortada. Sadece sponsor değil, canlı yayın geliri, büfe geliri, reklam gelirinin tamamı ve bilet gelirlerinin bir kısmıda şu anda Trabzonspor’a değil bakanlığın kasasına gidiyor. Trabzonspor devralmadığı sürece de Akyazı Şenol Güneş Stadyumu’nda Trabzonspor’un hiçbir hükmü olmayacak. Tüm yetkilerin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda olduğu Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Trabzonspor şu anda maç başı 67 bin TL kira ödeyerek maç oynama hakkına sahip oluyor. Akıllara hemen şu soru geliyor, başka bir kulüp aynı kirayı ödediği zaman Akyazı’da gelip maçlarını oynayabilir mi? Yetkililer bunun mümkün olduğunu belirterek Trabzonspor’un mülkü ile kiralama yapmadığı sürece, Şenol Güneş Spor kompleksinde isteyen takımın Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın izni ile kirasını ödemek koşuluyla maç oynayabileceğini ifade ediyor. Buna her takım gibi Fenerbahçe’de dahil. Trabzonzonspor’un Şenol Güneş Spor Komleksi’ni mi yoksa sadece Medical Park Trabzonspor Arena’yı mı devralacağı da merak konusu. Trabzonspor Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 1 yıllık, 3 yıllık veya 10 yıllık kiralama hakkına sahip. Fakat 10 yıllık kiralamalar Başbakanlığın onayına tabi. 3 Yıllık kiralama Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yıllık ve haftalık kiralamalar ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin yetkisiyle oluyor. Trabzonspor’un kısa sürede stadyumun devrini almaması halinde, başka kulüplerin kiralama taleplerine bakanlığın izin verip vermeyeceği de merak edilen konular arasında.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/akyazi-...r-h394588.html

61SAAT.COM
      Şu haberin mantığı ne abi ya şikeciler gelip stadı mı kiralayacak nasıl bir haber bu bizden başka kim maç olarak kiralayıp oynayabilir burda.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• SPONSORLUK FİYATINI YÜKSELTMEK İÇİN Üzerinden haftalar geçmesine rağmen Medical Park ile henüz resmi imzanın atılmaması başkan Muharrem Usta'nın süreci uzattığı ve başka şirketlerle görüştüğü öğrenildi. Usta'nın Medical Park'ı açıklamasının sebebinin ise diğer sponsor şirketlerle yaptığı görüşmelerde fiyatı yükseltmek için olduğu ifade edildi. Trabzonspor'un yeni mabeti resmi olarak 'Şenol Güneş Spor Kompleksi Yeni Stadı' olarak adlandırılmakta olduğu görüldü. YENİ SPONSOR GELİRSE ANLAŞMA DEĞİŞECEK Öte yandan Medical Park sponsorluğunun resmen duyurulmasının ardından Trabzonspor'un kasasına 20 milyon lira girecek. Yeni bir sponsor gelmesi durumunda stadının isminin ve sponsorluğunun değişebileceği kaydedildi.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/medical...i-h394666.html

61SAAT.COM
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          koltuklar takılırken kaliteleri hakkında çok tartışmalar olmuştu. bende nihayetinde insan oturacak ve saglam birşeye benziyor yeterli demiştim.
          ama begenmeyen arkadaşlar haklıymış onlar oturulmayacagını üstünde tepinilecegini öngörmüşler. biz Türk milleti olarak değişmeyiz kendimizi değiştiremeyiz.
          yapılmasa suç yapılsa kıymet bilmeyiz. musluk kırmak ne demek arkadaş. bu sdatın beş sene sonraki halini düşünemiyorum bile.
          malesef öyle

Yorum

• revolution için yazmıyorum... adalet,eşitlik için yazıyorum

Yiğit bey forum içindeki davranışlarınızı ve yönetirken verdiğiniz kararların en az yüzde doksanını desteklediğimi belirtmem gerekiyor öncelikle

özellikle hakaret konusunda benimde taleplerim olmuştur hakaret edene ceza verilmesi hususunda yalnız

forumdan tamamen atmak bence yanlış ..yine süreli bir ceza verilmesini talep ediyorum..
            çünkü revolution ronin61 gibi (kötü manada değil deli dolu) bir üyenin sözü ile kendini değiştirme yoluna gitti resmen hayat felsefesini uzun bir süre değiştirdi..
            aynı zamanda revolution hakaret ederken işin içersine hiciv katarak sözlerin ağırlığını düşürüyor..
            kendisine yapılan eleştirilere bazen hakaretlere aynı düzeyde cevap dahi verdiğini görmedim..
            en azından ağır küfürlü bir ağız kullanan bir isim değil..
            ayrıca böyle kişiler renktir , farklılıktır , zenginliktir..
            hürriyetde yazan bilgin görkbekten daha iyi yazıyor başka toplumlarda böyle insanlar el üstünde tutulur..

forum agresif sinirli benim dediğim kesin doğru tipleriyle dolarken,kalite tartışılır hale geliyor..
            oysa revolution bence kesinlikle forumun kalitesini düşürmüyor hatta artırıyor..

Yiğit bey bu gibi sebeplerden dolayı başta söylediğimi tekrar söyliyim
            bence kararınızı tekrar gözden geçirin ve yoğun talep ve hafifletici sebepleri göz önüne alın derim..
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              revolution için yazmıyorum... adalet,eşitlik için yazıyorum

Yiğit bey forum içindeki davranışlarınızı ve yönetirken verdiğiniz kararların en az yüzde doksanını desteklediğimi belirtmem gerekiyor öncelikle

özellikle hakaret konusunda benimde taleplerim olmuştur hakaret edene ceza verilmesi hususunda yalnız

forumdan tamamen atmak bence yanlış ..yine süreli bir ceza verilmesini talep ediyorum..
              çünkü revolution ronin61 gibi (kötü manada değil deli dolu) bir üyenin sözü ile kendini değiştirme yoluna gitti resmen hayat felsefesini uzun bir süre değiştirdi..
              aynı zamanda revolution hakaret ederken işin içersine hiciv katarak sözlerin ağırlığını düşürüyor..
              kendisine yapılan eleştirilere bazen hakaretlere aynı düzeyde cevap dahi verdiğini görmedim..
              en azından ağır küfürlü bir ağız kullanan bir isim değil..
              ayrıca böyle kişiler renktir , farklılıktır , zenginliktir..
              hürriyetde yazan bilgin görkbekten daha iyi yazıyor başka toplumlarda böyle insanlar el üstünde tutulur..

forum agresif sinirli benim dediğim kesin doğru tipleriyle dolarken,kalite tartışılır hale geliyor..
              oysa revolution bence kesinlikle forumun kalitesini düşürmüyor hatta artırıyor..

Yiğit bey bu gibi sebeplerden dolayı başta söylediğimi tekrar söyliyim
              bence kararınızı tekrar gözden geçirin ve yoğun talep ve hafifletici sebepleri göz önüne alın derim..
              Katiliyorum.

Sudan sebebler yuzunden adam ayiklamaya baslarsaniz bunun sonunu getiremezsiniz.

Yazdiklarini begenmeyen, okumaz pas gecer yada engeller olur biter. Cogunluk adami begenmemis ve burada istemiyor olsa bile Eger adam kurallara uymussa aslolan denge politikasi izleyip istenmeyen kisinin ustunu cizmek degil, o kisinin yazmasini saglayabilmektir.

Adamin yazdiklarina katilmazsin,begenmezsin,itici bulursun tamam da kimseye kufretmemis, kendisine surekli sallandigi halde kimseyle polemige bile girmemis bir adamin ustunun cizilmesini cok garip buldum.
              Sansur uygulanan yerde dusunce cesitliligi olmasina imkan yok.
              Varsayalim adam trol olsun, kurallara uyuyorsa bundan kime ne?

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• resmi sponsorluk bilgisi hala açıklanmadı, rakamlar bildirilmedi borsaya sadece görüşmelere başlandığı bilgisi duruyor neden acaba
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  resmi sponsorluk bilgisi hala açıklanmadı, rakamlar bildirilmedi borsaya sadece görüşmelere başlandığı bilgisi duruyor neden acaba
                  Stadı resmi olarak devralmadığımız için olabilir mi ?
                  Ben de tam olarak emin değilim.
                  Hamiş

Yorum

• Stata giderken hep akşam saati oldugundan fark edemiyorum. Antremen sahalarının hepsine çim serildi mi gören var mı?

Yorum

• Arkadaslar, yardima ihtiyacim var

passolig karti cikartmak istiyorum, alman vatandasiyim

1. pasaport numarasi isteniyor. burdaki istenen numara "Reisepass" numarasi mi yoksa "Personalausweis" numarasi mi, cünkü ikisinde de numaralar degisik.

2. cep telefon numarami hangi sekilde yaziyorum? passo.com.tr de üç tane alan var:

Ülke Kodu Alan Kodu Numara

Diyelim ki numaram 01611234567

bunu tam olarak nasil yazmam gerekiyo, cünkü ilk denemelerimde telefonuma sms gelecekti, gelmedi.

Almanyadan passolige müraacat etmis biri yardimci olabilse cok mutlu olurum.

selamlar

Yorum

• İlk olarak Kadir61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar, yardima ihtiyacim var

passolig karti cikartmak istiyorum, alman vatandasiyim

1. pasaport numarasi isteniyor. burdaki istenen numara "Reisepass" numarasi mi yoksa "Personalausweis" numarasi mi, cünkü ikisinde de numaralar degisik.

2. cep telefon numarami hangi sekilde yaziyorum? passo.com.tr de üç tane alan var:

Ülke Kodu Alan Kodu Numara

Diyelim ki numaram 01611234567

bunu tam olarak nasil yazmam gerekiyo, cünkü ilk denemelerimde telefonuma sms gelecekti, gelmedi.

Almanyadan passolige müraacat etmis biri yardimci olabilse cok mutlu olurum.

selamlar
                        1. reisepassnr. si olabilir ama emin degilim
                        2. bende almanyadan cikardim ama ben tc vatandasiyim ve tr adresime geldi passolig verdigim numara su sekilde
                        00491611234567
                        En son nuri45 tarafından düzenlendi; 02.03.2017, 20:35.
                        BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• cevaplar icin sagol abi

birinci soruyu tam olarak bilen biri var mi acaba?

Yorum

cevaplar icin sagol abi

Bi katagulli donuyor ama bakalim

Yorum

cevaplar icin sagol abi

Var hocam benim
                              Orda istenen Reisepass yani pasaportunda yazan numara. Ausweisnummer, Aufenthaltstitel üzerindedir ve bu islemle hicbir alakasi yoktur
                              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 02.03.2017, 22:40.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Var hocam benim
                                Orda istenen Reisepass yani pasaportunda yazan numara. Ausweisnummer, Aufenthaltstitel üzerindedir ve bu islemle hicbir alakasi yoktur
                                cok sagol renkdas, hemen basvuracagim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X