Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Medical Park Arena‏@MPArena1
    Stadyumumuzdaki bazı koltukların kırıldığını ve üzerine basıldığını gördüm. Bir daha yapmayın tamam mı? Yapanları da uyaralım olur mu?

Bi De bu var tabi.
    Yakında yönetim bildiri dağıtacak lütfen musluk kirmayin koltuk kirmayin diye.
    Ulan biraz utanma olur be.
    Bildirinin lütfen hayvanlık yapmayin' dan farkı ne?
    Yani o koltuğun kirilmamak oturulmaz üzere yapıldığını anlamayan mankafalarla aynı takımı tutuyoruz.
    Allah geldiğiniz ine yollasin sizi gerizekalılar...
    En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 23.02.2017, 18:50.
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bu musluk kırma,koltukta zıplama gibi işleri yapan bu taraftar grubu dedikleri terörizm vari oluşumdur yıllardır basbas bağırıyoruz burda tribün kültürü bu şekilde olmaz diye ama burda dahil anlamayan arkadaşlar var.

Yorum

• Şb maçlarını A.Aker'de oynayalim biz. Yoksa yazık olacak güzelim stada. Alanya maçında koltuk, musluk kıranlar şb maçında stadı da yıkarlar. Eğitim, doğru eğitim nasıl güzel bir şeydir çoğumuz bunu öğrenemeden bu dünyadan göçüp gideceğiz.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          musluk kırmak falan kasti yapılan hareketler. insan olan yapmaz.
          Bu stadyum bu sehire gerçekten fazlaymis bunu iki maçta bize anlatan mankafalara selam ediyorum
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Askerde de tuvalet kullanmayı bilmeyen askerler olurdu,çok uğraştırırdılar bizi,medeniyetle tanışacaklar bu tür sosyal olayların en büyük katkısı bu,mağarasından yeni çıkan yavru ayı misali eğitmek zorundayız.
            Yoksa normal bir insan neden koltuk kırsın,musluk söksün?
            • Memento mori

Yorum

• bjk tribünleri çok iyi iş çıkarıyor bizim taraftarlarda böyle bi baskı oluşturabilse keşke

Yorum

• güzelim yepyeni stada böyle zarar verenler taraftarsa ben değilim arkadaş,
                hatta bunlar insansa ben değilim.
                hepsinin allah belasını versin, onların da elleri kırılsın
                BMN İZMİR

Yorum

• o stada bizde gittik ne koltuk kırdık nede musluk,
                  hele musluk nasıl kırılır aklım almıyor
                  bu adamlar ahırda mı yetişti
                  sakin olun...

Yorum

• Muslukları biri çalmış olmasın.30'a yakın musluk niye kırılsın?Hadi 1-2 tanesini insan artığı bir kaç kişi kırdı diyelim 30 tane musluk nasıl ve neden kırılsın?
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Haberin doğruluğu kesin mi?

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Bu noktalara güvenlik görevlisi alacaksın arkadaş. Trabzon'da bir sürü öğrenci var. Günlüğü 100 liradan ekip oluşturacaksın. Maç olduğu zamanlarda alacaksın bunlardan 50 tane. 5bin lira hiçbir şey. Giydireceksin güvenlik kıyafetlerini zimmetleyeceksin / sözde zimmet üzerine. Lavabolar koltuklar arası dikeceksin. Koltuğa basan mı var gidip uyaracak. Gerekirse E biletine yasak gelecek.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu noktalara güvenlik görevlisi alacaksın arkadaş. Trabzon'da bir sürü öğrenci var. Günlüğü 100 liradan ekip oluşturacaksın. Maç olduğu zamanlarda alacaksın bunlardan 50 tane. 5bin lira hiçbir şey. Giydireceksin güvenlik kıyafetlerini zimmetleyeceksin / sözde zimmet üzerine. Lavabolar koltuklar arası dikeceksin. Koltuğa basan mı var gidip uyaracak. Gerekirse E biletine yasak gelecek.
                          Maçlarda görev alan güvenlik görevlileri 45 lira alıyor.

Yorum

• Başkanı darlayalım biraz twitterdan(kullanmıyorum) şu koltuklara basan, kıran tipleri tespit edebilecek bi mekanizma üretsin ceza kessin.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanı darlayalım biraz twitterdan(kullanmıyorum) şu koltuklara basan, kıran tipleri tespit edebilecek bi mekanizma üretsin ceza kessin.
                              abi basit o kırılan koltuk numarasına ait passolig kartının olduğu adrese koltuk gideri ve işlik dahil fiyatta haciz göndereceksin. ismi stada sokmayacaksın ve bütün girişlere resmini asacak bunu bunu yaptı diye ...

tualetlere kamera koyacaksın en iyisinden lavabo kısımlarını kayıt altına alacak yapanı stad kamerasından takip edeceksin koltuk numarasından yine evine hasar ve masraflar dahil haciz göndereceksin görüntülerle birlikde .

ha maçda gidip başka koltuğa oturup bu işi yapan adam olacaktır . o koltuğa oturmayıp başka yere oturan adam ödesin o cezayı o koltuk ona zimmetli olsun herkes gidip kendi koltuğuna otursun.

ha biletli koltuk değilse o kadar kamera var kardeşim stadda , kulüpde de ne iş yaptığı belli olmayan 10larca adam oturt 4-5 kişiyi kırılan koltuklara ait görüntülerden başlasınlar taramaya stad girişine kadar baksınlar girdiği türnike saate göre kimmiş neymiş yine bulursun.

bu iş kulübün istemesiyle olur başka yolu yok ... adam 20 yaşına gelmiş anası babası eğitememiş sen ben eğitemezsin ...
                              En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 24.02.2017, 14:34.
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi basit o kırılan koltuk numarasına ait passolig kartının olduğu adrese koltuk gideri ve işlik dahil fiyatta haciz göndereceksin. ismi stada sokmayacaksın ve bütün girişlere resmini asacak bunu bunu yaptı diye ...

tualetlere kamera koyacaksın en iyisinden lavabo kısımlarını kayıt altına alacak yapanı stad kamerasından takip edeceksin koltuk numarasından yine evine hasar ve masraflar dahil haciz göndereceksin görüntülerle birlikde .

ha maçda gidip başka koltuğa oturup bu işi yapan adam olacaktır . o koltuğa oturmayıp başka yere oturan adam ödesin o cezayı o koltuk ona zimmetli olsun herkes gidip kendi koltuğuna otursun.

ha biletli koltuk değilse o kadar kamera var kardeşim stadda , kulüpde de ne iş yaptığı belli olmayan 10larca adam oturt 4-5 kişiyi kırılan koltuklara ait görüntülerden başlasınlar taramaya stad girişine kadar baksınlar girdiği türnike saate göre kimmiş neymiş yine bulursun.

bu iş kulübün istemesiyle olur başka yolu yok ... adam 20 yaşına gelmiş anası babası eğitememiş sen ben eğitemezsin ...
                                adam maça gitmemiş gelmiş biri oturmuşsa orda nolacak
                                En son olcay_61 tarafından düzenlendi; 24.02.2017, 14:58.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X