tesislerde çok eskimişti şimdi çok kaliteli tesisler otopark sorununun ortadan kalkması büyük bir alanın tahsisi ve konfor lüks olarak baktığımızda yeni stadı herkez sevdi..ulaşım kafeler felanda bitince çok daha rahat ve güzel bi stad olucak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
otopark, otopark diye tutturuldu nedense
Türkiyede 2. büyük park alanina sahip stadyum akyazi
sorun otoparkda degil, maca toplu tasitlan gitmeyen Trabzonluda
avm yapilana kadar yeni araba park alanlari yapilacagini düsünmüyorum
1500 araclik park alanindan bahsediyoruz
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sponsorluk işinde bir dümenler dönüyor ama çözemedim..belkide bir başka şirketle hala daha görüşmeler sürüyordur.
uefa ffp icin hesaplar yapiliyor
bütün gelirler bu sezon bütcesine atarsan seneye sikisirsin, ona göre sponsorlarin bir kismi yeni sezonla baslayacak
medical park, sportoto, hdi sigorta
ve daha %100 olmasada vestel ve huawei lada olacak denilmisti
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOtopark ücretli olsun
toplu tasita tesvik icin park yeri basi dolmus ücreti+ 1tl almak güzel fikir bencede
bu ücretlede ilcelerden ücretsiz otobüs kaldirmak
İlk olarak kadohorlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa finali bu sene burda oynanmasi lazim
İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOtopark katlı yapılamaz mı, 2 katlı bile olsa yeter. Hatta paralı da olsun.
ama sorun o degil, dünya stansartlarina göre zaten park alani gereginden fazla
ayrica sen istedigin kadar park yap, Trabzonda bunu tasiyacak yol yok, olmazda
insanlar maclara toplu tasitlarlan gitmeye alismali, bunun baska yolu yok
stadyum tam kapasite dolacagi gün yari millet maci arabasindaki radyodan dinler bu gidisle...En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.02.2017, 22:45."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleotopark, otopark diye tutturuldu nedense
Türkiyede 2. büyük park alanina sahip stadyum akyazi
sorun otoparkda degil, maca toplu tasitlan gitmeyen Trabzonluda
avm yapilana kadar yeni araba park alanlari yapilacagini düsünmüyorum
1500 araclik park alanindan bahsediyoruz“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOtopark ücretli olsun
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtv yayını çok kötü buluyorum. Kameradan falan mı acaba?
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHd yayını hd gibi değil biraz puslu. Erman hoca faktörü de olabilir"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Evet şenol hoca laflarını yiyicekmi acaba?
Sporx â€@sporx 14 Şub 2016
Şenol Güneş: "Hakem hata yapıyorsa, sinirlenmemek gerekiyor. Umarım oyunumuzla kimseyi rahatsız etmedik"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum