Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• **merhaba site yöneticilerine bir önerim var
    Benim gibi kombinesi olup şehir dışında yaşayan arkadaşlar vardır çoğu zaman maçlara gidemiyoruz bu kombineleri tanıdıklarımıza transfer ediyoruz bazen şartlar orası içinde zor olabiliyor örneğin son açılışta köyden maça gitmek şehir dışından gitmekten zor olmuş son dönemin en şiddetli kışını yaşıyoruz
    böyle bir durumda maç biletlerimizi paylaşabileceğimiz bir platform kurulsa site üzerinde zor twitter gibi buraya yazsak ve birilerinin maça gitmesine vesile olsak bu belki biraz beleşçiliği artıracaktır ama bununda yapılması gerekiyor
    @ okşoholu

Yorum

• Bizim stat 60 milyon dolara yapılmış

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=osDhkQt7yos ilk maçtan tribün videoları

Yorum

• Passo kart satışlarımızı arttırmalıyız özellikle Trabzon'da 120.000 passo kartlıdan 41000'i nerdeyse % 40'ı yapıyor passo kartımız en az 250.000 olmalı ki stadyumun her maç dolma olasılığı olsun yoksa bu rakamlarla işimiz zor maalesef.

Yorum

• alakası bile yok güncel kur ile ilk ihale bedelini hesapladılar o kadar. şu stad 3 yıl önceki ve ya 2 yıl önceki kurla hesaplandığında ayrıca sonradan yapılan değişikliklerle artan maliyetler de eklendiğinde 100-120 milyon dolar arasında bir meblağa mal olmuştur.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi
              Şimdi şu ortamda olmasak sana çok güzel okkalı şeyler söylerdim de dua et sen yine. Oncelikle sozlerinden ve yaklasimindan anlasiliyor ki soyledigin sıfatların hepsine sahipsin.
              Ulan zırto nasıl taraftar olunacagini sana mi soracağım.
              Ben Ankarada fener ile yaptığımız kupa finalinde bütün Trabzonspor tribünü, 10 binden fazla taraftarlar hep bir ağızdan aynı tezahürati yaparkenki aldığım hazzı hiç bir maçta almadım.
              Şimdi sen bana gelmiş yok bilmem nerde maç izledim orda böyle çok güzel flan diyorsun. Bana ne ulan orda nasıl izlendiginden. Bunun bir yasası kuralı mi var. Bunu ülkelere göre belirleyen taraftar kültürü ya da futbol kültürü olarak adlandırdığımız şeydir. Ve bu bizde bu sekilde. bu belli sosyal sartlarin neticesi ile olusur. Sen bir kalemde kimseye boyle hakaretler savuramazsin. Sen git tribünde istediğin yerde oturup maçını izle ve bir dahakine daha ağır konuşmamam için buralarda böyle şeyler söyleme.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Öğretmenmişsiniz galiba öyle yazıyor bilgilerinizde,sizin gibi adamlara devlet öğretmenlik hakkı verip 3-4 bin lira maaş veriyor ya sizde suç yok.Güzelim öğretmenlik mesleğini ayaklar altına alıyorsunuz.Öğretmen olmuşsunuz konuştuğunuz kelimelere bak,bu mesajınızı çıktı olarak alıp sizi avukatıma verip hakkınızda işlem başlatacağım maddi manevi.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öğretmenmişsiniz galiba öyle yazıyor bilgilerinizde,sizin gibi adamlara devlet öğretmenlik hakkı verip 3-4 bin lira maaş veriyor ya sizde suç yok.Güzelim öğretmenlik mesleğini ayaklar altına alıyorsunuz.Öğretmen olmuşsunuz konuştuğunuz kelimelere bak,bu mesajınızı çıktı olarak alıp sizi avukatıma verip hakkınızda işlem başlatacağım maddi manevi.
                Şu cümleleri söyleyen belki de hiç tanımadığı insanlara hadsizce ucuz sifatlar yakıştırip hakaretler eden kişi olmasa belki dikkate alırdım ama su durumda bu söylediklerini de yine hadsizligine veriyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Koltuklara basıp kıranlarla ilgili önerim; televizyon ve radyo kanallarına, spor programlarına mesaj atıp kamuoyu oluşturalım
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eğitim ve öğretim arasındaki farktan kaynaklanan ülkemin sorunu.

Yere çöp atılmanın yanlış olduğunu herkes bilir. Öğretim gerçekleşmiş. Ama etraf çöp kaynıyor. Eğitim sınıfta kalmış. Yere çöp atılmamasını öğrenen birey yere çöp atmamaya başlarsa eğitimde başarılı olur.

Bu yüzden eğitim ve öğretim denilir.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alakası bile yok güncel kur ile ilk ihale bedelini hesapladılar o kadar. şu stad 3 yıl önceki ve ya 2 yıl önceki kurla hesaplandığında ayrıca sonradan yapılan değişikliklerle artan maliyetler de eklendiğinde 100-120 milyon dolar arasında bir meblağa mal olmuştur.
                      toplam 350 milyon tl, sadece stadyum 250 ye vuracak

su anki planlara göre bi 20 milyonda devirden sonra gsgm, kulüp ve platforma girmek isteyen isyerleri harcayacak...

özellikle tudors, artik favori sponsorumuz benim icin

En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.02.2017, 10:21.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İki merdiven arası mesafeyi buradan daha net görebiliriz. Arada kolbastı oynamaya yetecek kadar yer var 😅😅

www.x.com/zykmda

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Stadin etrafi icin bi proje var mi? Kesin hastane mi yapiliyor? Sahil olcak mi?

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadin etrafi icin bi proje var mi? Kesin hastane mi yapiliyor? Sahil olcak mi?
                              Yarım sene önce memleketteydim. Amcamın oğlunun siyasetçi olması sebebiyle çokça kez girip çıktım partililer ile. Akçaabattan tut Trabzona kadar ne kadar başkan varsa, oraya hastane yapılacak diyor. Süleyman Soylunun ağzından çıktığı andan itibaren başka bir cümle çıkmadı bu konuda kimseden. Aksi düşünülmüyor bile. O iş çoktan bitti bile.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yarım sene önce memleketteydim. Amcamın oğlunun siyasetçi olması sebebiyle çokça kez girip çıktım partililer ile. Akçaabattan tut Trabzona kadar ne kadar başkan varsa, oraya hastane yapılacak diyor. Süleyman Soylunun ağzından çıktığı andan itibaren başka bir cümle çıkmadı bu konuda kimseden. Aksi düşünülmüyor bile. O iş çoktan bitti bile.
                                Bir de Medical Park Hastanesi olmasın... kafam da deli sorular...

610806
                                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X