Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İzmir Marşı'nın futbolla alakası ne? Çok hoşlarına gittiği için söylemediler herhalde.
    Katılmıyorum, Atatürk'ü ve vatanını seven herkes bu marşı gururla söyler,

İzmir’in dağlarında çiçekler açar
    Altın güneş orda sırmalar saçar
    Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
    Adın yazılacak mücevher taşa

İzmir’in dağlarında oturdum kaldım
    Şehit olanları deftere yazdım
    Öksüz yavruları bağrıma bastım
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Konuyu uzatmak gibi olmasında,

Atatürk'e siyaset muamelesi kimse yapamaz.

akplisi mhplisi chplisi İzmir Marşını söyleyebilir kimse korkmasın. Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa !

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben de gururla söylüyorum. Bunda karşı çıktığım bir şey yok.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Vira'nın yeri yanlış,kimse darılmasın ama orada insanlar oturup maç izlemek istiyorsa ve o niyetle gelmişse herkes ona saygı duyacak,Vira orada olduğu ve ayakta durduğu sürece kimse oturarak maç izleyemez.
          Maçı stadtan izleyen kim varsa TG çok iyiydi diyor,adamları yeri geldi acımasızca eleştirdik,yeri geldi görmezden geldik ama dün maça giden kim varsa stadın hakkını TG verdi diyor.
          Vira acilen diğer kale arkasında olmalı.
          Vira sadece j bloğunda var aman ben maçı takip ediyim bilet param boşa gitmesin tezahüratta etmiyim maçı kaçırırım sonra diyen varsa üst kattan maçı an ve an çekirdek çitleyerek takip edebilir adamlar senenin başından beri biz j bloğundayız bağırmayacak gelmesin diyo avaz avaz.

Yorum

• Tribün grupları hakkında da bir şey söyleyeyim.

Dün en çok sevindiğim şeylerden biri grupların birlikte hareket etme isteğiydi.

Bazen yine ayrı gayrı bağırsalar da genel anlamda birbirlerinin bağırdığına uyum göstermeye çalıştılar.

Umarım her maç bu şekilde olur.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Bide bazı kişiler maça gitmeden kulaktan dolma ve de eski avni aker anılarıyla lütfen yorum yapmasın. Dün statta bütün tribün grupları arasında uyum vardı tg ne başlattıysa vira aynen devam ettirdi veya vira ne söylüyorsa tg eşlik etti ben bile inanamadım Trabzonsporun maçında olduğuma en son ki fener maçıda bizim maç mıydı diye düşündüm biran.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vira sadece j bloğunda var aman ben maçı takip ediyim bilet param boşa gitmesin tezahüratta etmiyim maçı kaçırırım sonra diyen varsa üst kattan maçı an ve an çekirdek çitleyerek takip edebilir adamlar senenin başından beri biz j bloğundayız bağırmayacak gelmesin diyo avaz avaz.
                Kardeşim ben Vira'ya yazık olmasın diye söylüyorum bunları stada gitsem Vira'nın yanında olmak isterim açıkçası,marşları ve görsellikleri ile tribünü ileriye taşıdılar ama maçı izlemeye gelen adamların arasında kendi performansları da bozulacak,ilerde tartışmalar olacak,halbuki yol tarafı kale arkasında olsalar orada kemikleşseler,marşları ve görsellikleri ile daha ileri giderler.
                Kardeşimin lafı şu,TG, Vira'nın Biz dar sokaklarında marşını Vira'dan daha iyi söyledi.
                • Memento mori

Yorum

• Şu süreçte İzmir marşının amacı belli az çok neden bu tarz bir spekülasyona giriyoruz. Ne gerek var Stadyumda bu tür şeylerin.

Adamda tutacak Osmanlı mehter marşı çalacak. Siyasetle ne ilgisi var diyecek tarihimiz diyecek vs bir kargaşa ortamı oluşacak. Sonra neden Trabzonspor siyasete alet ediliyor vs. Futbol sahaları bu tür mevzular için gereksiz. Futbol her türlü düşüncede insanların ilgi alanı. Sistem eğer değişmezse Cumhurbaşkanı devletin ve anayasanın başı olduğu için aslında siyasetten bağımsız TC temsil eder. Şimdi Cumhurbaşkanının siyaset ile ne ilgisi var diyerek stadyumda Reğceeeep Tayyiiiip Erdovaaann diye bir şey var onu çalarlarsa ne olacak. Bu yüzden bu tartışmalar futbolun güzelliğini ortadan kaldırıyor. Gerek görmüyorum.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• "Biz dar sokaklarında" tezahüratını neden tempolu söylüyoruz hiç anlamadım. Bu tezahürat kolkola girilerek "bir şarkısın sen ömür boyu sürecek" temposunda çok daha etkileyici olur. Tüm stadyumun ayak uydurması da kolaylaşır.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen. Ki zaten başaramayacaklarını düşündüğümü belirttim.

Ayrıca bu konu üzerine biraz tartışmamız gerekir, yıllarca tartışıldı ancak yeni stadyumda öyle bi akustik var ki yazık olur bu dağınık gruplaşmayla
                      Kesinlikle haklısın,bu stadın hakkını verecek olan birleşmeler,bir kale arkasında TG,diğerinde de Vira altında büyük iki grupla stadı maç içinde çoşturmak daha kolay olur,yukarıda bir arkadaşımız yazmış,bu tür stadları maçı izlemeye gelenlerin anlık tepkileri ve pozisyona verdikleri karşılıklar daha etkili olur.
                      Taraftar grupları da görsellik ve marşlar,diğer tribünleri en 5 az defa ortak hareket ettirebilseler çok daha farklı olur.
                      • Memento mori

Yorum

• Hatıra biletinde sponsor ismi yazmıyor bu arada "Akyazı / Trabzon" yazıyor bulanık kısımda

Yorum

• Ben de naçizane birkaç yorum yapayım;

Öncelik stadın iç kısımlarının makyaj anlamında çok işi var. Loca kısımları aşırı derecede göze batıyor, hele kale arkası localar inanılmaz gereksiz olmuş. Gelir falan demeyin, kimse o locaya gidip para vermez. Adam loca alacak ama aşağıdaki seyirci ile iç içe maç izleyecek. Yani zoraki bir şekilde stada eklendik diye bağırıyorlar resmen. Maraton ve vip'deki locaların da nasıl yapılır edilir bilmem ama bir şekilde gizlenmesi lazım, iğreti duruyor, göz tırmalıyorlar. Zaten yarısı boştu locaların.

Vip kısmının bordoya boyanması ve iki çizgi çekilmesi yakışmamış. Bir şeyler yapılması lazım. Aynı şekilde kat arası ledlerin kesik kısımlarının tamamlanması lazım görüntü bütünlüğünü bozuyor.

Stadın dış kısmına gelirsek; peyzaj inanılmaz berbat ve bitirilmemiş. Devam ettirilecek gibi durmuyor. Çok iş var, her yer çamur olmuş. Bata çıka gittik.Yani bu sistemde bitirilse bile miiletimiz çim mim bırakmaz. Adamlar yol yapmış lakin bütün yollar tek bir yere çıkıp aynı yerde birleşiyor. Çözülmesi lazım.

Çim konusu; zannımca bu çimden hayır gelmeyecek. Tekniğini bilmem ama bu zamana kadar düzelmediyse daha da düzelmez gibime geliyor. Dikkatinizi çekti mi bilmem ama top yerde sektiği zaman fizik kurallarına aykırı şekilde ters tarafa zıplıyordu. Hatta bir pozisyonda top Antep'li futbolcuyu yanıltınca "a..... s.... senin çim gibi" diye kızıp küfür etti. Bizimkileri de çok pozisyonda yanılttı.

Çatıdaki boşlukların kapatılması lazım. Millet tribünler arası bilet almadığı yerlere geçiyor, engellenmesi lazım.

Isıtma sistemine asla gerek yok, çabuk üşürüm ama etkilenmedim. Abartıldığı kadar değil.

Son olarak Trabzon belediyesi ne yazık ki sıfır (rakamla "0"). Hiçbir icraati yok, yazık.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim Izmir le ne alakamiz var? Eger bu mars Trabzon ile baslasaydi anlardim.

Mesala "sehitler ölmez, vatan bölünmez" her mac tezahürat yapilmasini da dogru bulmuyorum. Sehitlerimize saygim sonsuz. Ve mactan kisa bir dönem önce büyük bir olay oldugun da anlarim, ama her macta bunu yapmayi dogru bulmuyorum. Sahsi görüsüm. Aynisi bu mars icin de gecerli.

Milli mac olur anlarim, ama macla ve TS yle alakasiz marsilarin kullanmanin manasi bulmak zor...
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu süreçte İzmir marşının amacı belli az çok neden bu tarz bir spekülasyona giriyoruz. Ne gerek var Stadyumda bu tür şeylerin.

Adamda tutacak Osmanlı mehter marşı çalacak. Siyasetle ne ilgisi var diyecek tarihimiz diyecek vs bir kargaşa ortamı oluşacak. Sonra neden Trabzonspor siyasete alet ediliyor vs. Futbol sahaları bu tür mevzular için gereksiz. Futbol her türlü düşüncede insanların ilgi alanı. Sistem eğer değişmezse Cumhurbaşkanı devletin ve anayasanın başı olduğu için aslında siyasetten bağımsız TC temsil eder. Şimdi Cumhurbaşkanının siyaset ile ne ilgisi var diyerek stadyumda Reğceeeep Tayyiiiip Erdovaaann diye bir şey var onu çalarlarsa ne olacak. Bu yüzden bu tartışmalar futbolun güzelliğini ortadan kaldırıyor. Gerek görmüyorum.
                              Aynen !!
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim Izmir le ne alakamiz var? Eger bu mars Trabzon ile baslasaydi anlardim.

Mesala "sehitler ölmez, vatan bölünmez" her mac tezahürat yapilmasini da dogru bulmuyorum. Sehitlerimize saygim sonsuz. Ve mactan kisa bir dönem önce büyük bir olay oldugun da anlarim, ama her macta bunu yapmayi dogru bulmuyorum. Sahsi görüsüm. Aynisi bu mars icin de gecerli.

Milli mac olur anlarim, ama macla ve TS yle alakasiz marsilarin kullanmanin manasi bulmak zor...
                                kısaca siyasetin her türlüsü spordan uzak durmali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X