Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam selam,ben kendisini şahsen tanıyamadım yaşımdan dolayı ancak kendisi Nihat Karanis olur,dedemin kuzenidir.1967'de oluşturulan ilk yönetim kurulunda yaklaşık 5 yıl yönetim kurulu üyeliği yapmıştır,kurucu üyedir.Trabzonspor'un kurulmasından önce de İdmanocağı'nın yönetimindeydi.
    güzelll... böyle hikayeleri ve tarihi sevdiğim için sordum
    En son alperrr tarafından düzenlendi; 25.01.2017, 20:35.
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Antep maçında tirübünler soğuk olur mu? Isıtıcıları çalıştırırlar mı acaba bilgisi olan var mı?

Yorum

• İlk olarak Fatih Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akyazı da açık tribün de mi var.. Kapalı nereye diyorsunuz?

610806
        ağız alışkanlığı işte üşenmedin de buna mı aklın takıldı

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ağız alışkanlığı işte üşenmedin de buna mı aklın takıldı
          Merak işte

610806
          Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antep maçında tirübünler soğuk olur mu? Isıtıcıları çalıştırırlar mı acaba bilgisi olan var mı?
            ısıtıcı yok ki tribünlerde henüz
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Antep maçında tirübünler soğuk olur mu? Isıtıcıları çalıştırırlar mı acaba bilgisi olan var mı?
              Isıtıcılar yerleştirilmedi diye biliyorum. Hava soğuk olacak, denize yakınlık da var. Sıkı giyinmekte faydavar bana kalırsa.
              Hamiş

Yorum

Isıtıcı var;
                Geçen kasımpaşa deplasmanında hem ısıtıcı yoktu hem kuru soğuk hem rüzgar vardı ama ısındık. Maç boyu desteği bırakmazsan ısınırsın. Isıtıcı sensin.
                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Konya bile 40 bine oynuyor bizler 25 binlerden bahsediyoruz ayıp yahu...

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Var aslında ama dönüş yapacagım sana onlarada pek güvencim yok onlarda maça gidiyormus blablacar ile .
                    Kardeşim sana özel mesaj gönderdim
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konya bile 40 bine oynuyor bizler 25 binlerden bahsediyoruz ayıp yahu...
                      Hangi konya 40 bine oynuyor

Yorum

Isıtıcı var;
                        Geçen kasımpaşa deplasmanında hem ısıtıcı yoktu hem kuru soğuk hem rüzgar vardı ama ısındık. Maç boyu desteği bırakmazsan ısınırsın. Isıtıcı sensin.
                        Orası öyle tâbi. Yalnız ben 2 gün önce ameliyat oldum ondan sordum. Bu seferlik taraftar değil seyirci olacağım şuan gitmek konusunda emin değilim zaten. Böyle bir maçı kaçırmak istemiyorum ama...

Yorum

Orası öyle tâbi. Yalnız ben 2 gün önce ameliyat oldum ondan sordum. Bu seferlik taraftar değil seyirci olacağım şuan gitmek konusunda emin değilim zaten. Böyle bir maçı kaçırmak istemiyorum ama...
                          Geçmiş olsun. Denizi arkasına alan kale cephesi mantıken sıcak olur. Rüzgar akışı etkilemez. Aynı zamanda locanın yakınına alırsın alt kattan. Orası tam sana göre.

Yorum

Geçmiş olsun. Denizi arkasına alan kale cephesi mantıken sıcak olur. Rüzgar akışı etkilemez. Aynı zamanda locanın yakınına alırsın alt kattan. Orası tam sana göre.
                            Hocam akşam da dağdan eder. Açılışta deniz tarafı kale arkası ile maratonun köşesindeydim ve dağdan esen rüzgarı çok net hissettik

Yorum

• İlk olarak zalis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam akşam da dağdan eder. Açılışta deniz tarafı kale arkası ile maratonun köşesindeydim ve dağdan esen rüzgarı çok net hissettik
                              Valla o zaman yapacak bir şey yok. Gülü seven dikenine katlanır...

Yorum

Valla o zaman yapacak bir şey yok. Gülü seven dikenine katlanır...
                                Gönül ister ki öyle bir takım görelim sahada ki dışarda fırtına olsa bile kanımız kaynaşın, futboluyla içimizi ısıtsın [emoji4]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X