Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende kombinemi kuzey d bloktan aldım ama gidince ne göreyim çılgınlar bizim olduğumuz bölgeyi ele geçirmiş gerçi yinede koltuğumuza oturduk ama öndekiler ayakta olduğu için ayakta izlemek zorunda kaldık..Liderleride bağırıyor milleti yönlendiriyor..belki ben oturarark ve bağırmadan maç izlemek istiyorum bu konuda kime müracaat etmeliyim..yada kombinemin yerini değiştirebilir miyim..

Yorum

• İlk olarak matrixx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende kombinemi kuzey d bloktan aldım ama gidince ne göreyim çılgınlar bizim olduğumuz bölgeyi ele geçirmiş gerçi yinede koltuğumuza oturduk ama öndekiler ayakta olduğu için ayakta izlemek zorunda kaldık..Liderleride bağırıyor milleti yönlendiriyor..belki ben oturarark ve bağırmadan maç izlemek istiyorum bu konuda kime müracaat etmeliyim..yada kombinemin yerini değiştirebilir miyim..
      Abi orası tiyatro veya sinema değil git kendin istediğin rahat ettiğin bir yere otur. O elindeki kombine seni sadec içeri sokmak için

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi orası tiyatro veya sinema değil git kendin istediğin rahat ettiğin bir yere otur. O elindeki kombine seni sadec içeri sokmak için
        Ama böyle bakmamak lazım Kombine deyiminle rahatsız bir yerde olabilir rahat bir yerde olsa rahatsız yerde oturmak zorunda kalsan? Zaten rahat olayını da anlayamadım tam

Bu kişilerin kendi koltuğuna oturmaması da sıkıntılı bir durum bence. Gereksiz tartışmalar vs vs.

Yorum

• Vira nın da kale arkasında olması lazım.. Maraton tribünleri aile emekle yaşlı kesim için olmalı.. Kale arkaları tribün gruplarına verilebilir.. Dünyada bu böyledir.. 2-3 istisnası vardır..

Yorum

Ondan sonra insanlar neden stadı doldurmuyor diyorsunuz. Adama direk git evde izle maçı diyorsun.

Arkadaşların dediği gibi seyirci avrupadaki gibi olmalı. Pozisyona göre tepki vermeli. Bence bu takıma daha çok etki eder.

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vira nın da kale arkasında olması lazım.. Maraton tribünleri aile emekle yaşlı kesim için olmalı.. Kale arkaları tribün gruplarına verilebilir.. Dünyada bu böyledir.. 2-3 istisnası vardır..
              Maratonun üst katlarından da izleyebilirler gitmek istedikten sonra yer çok. Vira bence cuk oturdu şu anda bulunduğu noktaya.
              Özkan SÜMER

Yorum

Sana göre değil bana göre de değil.. Fakat ben çocuk hanımla kombine alıp geliyorsam ben etkinliğe geliyorum..insanlar zaten sinema yerine yada avm yerine oraya çekmemiz lazım

Yorum

• köşeler çok sırıtıyor.ya brandayla kapatılmalı maç öncesinde yada portatif tribünde yapılabilir.o kadar büyük giriş çıkışlara ne gerek vardı onuda anlamış değilim.

ikincisi ise kat araları maalesef oldukça yüksek olmuş.loca bölümü yani.bunun çözümü yok maalesef.

bu real betisin stadı.benito villamarin. görüldüğü üzere birinci ve ikinci katlar arasında ikinci katların üzeri öne doğru eğimli olduğu kat araları sırıtmıyor
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ondan sonra insanlar neden stadı doldurmuyor diyorsunuz. Adama direk git evde izle maçı diyorsun.

Arkadaşların dediği gibi seyirci avrupadaki gibi olmalı. Pozisyona göre tepki vermeli. Bence bu takıma daha çok etki eder.

Loading %61..
                    Abi Allah aşkına oyle mi dedim tribünde istediğin bir yerde otur diyorum ben sadece illa aynı yere oturmak zorunda değilsin. Benim kombinem farklı bir yerdeydi ama ben kuzey alttaydim mesela bu maç

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Medical Park Arena Yolculuğu ve Yorumlarım

Stada gelirsek;

+ Taraftarlar için yapılan yollar çok yetersiz. Giriş de çıkış da çok zulumlü.
                      + Araçlar için yapılan yollar çıkışta gece olduğu için yeterli ışıklandırma yok ve aşırı trafik oluşuyor.

1-) Aşağıda gördüğünüz görselde işaretli alan tamamen kaldırılıp Taksim meydanındaki gibi beton mermer vs taş olmak zorunda. Herhangi bir yağmur veya karda oralar bataklık oluyor. Dünki halinde zaten çim yoktu her yer çamur oldu. Lanet olsun dedik yani. Peyzaj çalışmaları resmen durmuş hiç bir gelişme yok. Çimlerden öte daha çok mermer kullanılmalı veya taş döşemeleri. Bu böyle olmaz.

2-) Çimimiz hibrit ama bakımı bahçivan Hacı Ahmet yapıyor. Nerede bu SIS yetkilileri?? Geçen kasımpaşa deplasmanına gittim SIS çalışanları onların çimlere bakım yapıyor maç öncesi ve devre arası. Ama bizim çimleri kim yapıyor. Günlük Kavherengi botuyla bir "çocuk" yere vuruyor botuyla artık ne yapıyorsa çim kalktı her halde botuyla vuruyor yerine yerleştiriyor çimi. Çok iyi ya! Çimleride beğenmedim bu arada cidden kasımpaşanın çimi bile daha güzeldi. O çim sökülüp yenisi takılmadıkça bence daha iflah olmaz.

3-) Tribünlerin ilk 4 belkide 6 sırası kesinlikle olası bir yağışta ıslanacak. Daha sonra gidecekler için söylüyorum yağmurlu bir günse biraz yukarılardan alın. Ben kar altında tezahüratımı yaptım ama her zaman öyle olmaz. Olası bir yağışta bence ilk sıralardan yukarı çıkar taraftarlar. Sonra TV de görürseniz şaşırmayın ha.

4-) Sizde görüyorsunuz ki membranların arasından ışıklar geçiyor. Boşluk var hemfikir miyiz? Peki bu membranların arasını kapatmak için hala neyi bekliyoruz ben bilmiyorum? Buna da kesin hava koşulları diyeceğiz. Aynen Trabzon da zaten everest dağının eteklerinde olduğu için gün yüzü görmüyor hep bir yağışş hep bir kar var.

Sonuç olarak;

Stadı, konumunu, sahil kenarında farklı duruşunu gece görünümünü begendim. Ama önümüzdeki süreçte bizim üzerimize aldığımız süreçte "ÇOOOK" tadilat, değişiklik istediği ortada.

(Daha önce pek stada gitmediğim için ses akustiği hakkında yorum yapmayacağım ama beni pek heyecanlandırmadı.)

HAYIRLI OLSUN NİCE GALİBİYETLERE.
                      doğal çimin alt yapısınıda sis e verseydik harika çimler olacaktı ama maalesef en önemlisini yani doğal çimi park bahçe ekiplerine verip sis e de hibriti çaktırdık.aslolan doğal çimlerdir.

işin kötü tarafıda şu. o kadar masraf yaptıktan sonra bu çimi değiştimekte maddi zarardır .çünkü çim değişiminde çakılan hibrit ip lerde çöp olacak.

hibrit yapılmasaydı sezon sonu değiştirmek kolay ve masrafsız olabilirdi.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yanliz avrupada hic mac izlediniz mi bilmiyorum fakat bu ayakta mac izleme olayi bir bizde var herhalde. genelde özellikle maratondakiler hep oturarak izlerler maci. ayakta duranlar kale arkasi gruplaridir. yani bu avrupada böyle. sahsen ben de colugumla cocugumla maca gitsem keyfini cikarta cikarta icecegimi yudumlaya yudumlaya izlerim maci.
                        Sevgili Dostum....

Avrupa'da durum nasıl siz daha iyi bilirsiniz ama bizde o güzelim koltukların üzerine basanlar hatta tepinip kıranlar bile var....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Doğru yapılan seylerde alkislanirsa elestirmeye hakkın olur . Sen iyi yapılan şeylerde sağır dilsiz ol ama iş eleştirmeye gelince ağzın açılsın yok öyle bir dünya
                          Doğru yaptıklarına kimsenin bişey dediği yok. Verdikleri desteği istemeyen, eleştiren yok. Eksik gördüğümüzü söylüyoruz, yanlış gördüğümüzü söylüyoruz. Şöyle yapalımda gönlün olsun kardeşim;
                          Trabzonlu Gençler
                          + Üye sayıları süper harikulade müthiş
                          +Çok iyi destek veriyorlar hiç susmuyorlar
                          +Ara sıra ekstradan antrenman ziyareti ile takıma destek, moral veriyor
                          (İlla ki başka vardır da aklıma gelmedi)
                          Şimdi eleştirmeye hakkım var sanırım.
                          - Diğer grupların tezahüratlarına daha çok katılım sağlamalı
                          - Daha tempolu besteler üretmeli
                          - "Trabzonum sen çok yaşa canım feda olsun sana... bestesini 5 farklı melodi ile söylememeli (bence)
                          - "Yönetim Uyuma Taraftarın Dışarda" derken taraftarlarının neden dışarda kaldığını açıklamalı.
                          - Bedava bilet peşine gezmemeli. Hadi gezdin elde ettin. Bedava aldığı biletleri para ile satmamalı. (İsteyen itiraz etsin, şahidiyim bu işin)

Tamam mı kardeşim? Eleştirilerim dikkate alınabilir mi artık?
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Stada ulaşım konusu konuşulmuş. Kötü hava şartlarında gitmenin zor olduğu konuşulmuş.

Şimdi mi anlaşıldı ulaşım problemi olacağı? Bu yeni bir şey değil ki? Biz yıllar öncesinden söylüyorduk, "Bu stada bu kadar adam nasıl gidecek, hadi gitti nasıl dönecek?" diye. Raylı sistem yapılması şart dedik. Sadece o da değil, denizden de ulaşım şart dedik. Şehir içindeki stadyum gibi olmaz dedik. Ama o zamanlar aldığımız cevaplar şunlardı:

-628 şeritli 52 kavşaklı 25 tünelli yol yapılıyor, bişey olmaz yeter o
                            -Ekstra otobüs seferi konur
                            -Raylı sistem masrafını çıkarmıyor
                            -Şehir merkezine yarım saatte yürünür en kötü ne var
                            -Deniz doldurulup stad yapılmış mis gibi, buna şükredin, eksikleri olacaktır

Neyse merak etmeyin, şimdi projeyi geçirirler, iyi bir çocuk olursanız 5 seneye filan raylı sisteminiz olur. O zamana kadar da bi zahmet gitmeyin maça ne var canım?

Deniz dolgulu stad diye reklamını yapıp duruyorlar. Ben stada insan gibi gidip dönemedikten sonra ne yapayım deniz dolgusunu? Kaldı ki stadın kendisi de eksiklerle yanlışlarla dolu, oralara hiç girmiyorum bile.
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Maça gidip bağırıp çağırarak takıma destek olunmaz,bizim futbol kültürümüz olmadığı için bunun farkına varamıyoruz ağırlıklı olarak(hepsi demiyorum) taraftar profilimiz yobaz,cahil,eğitimsiz olduğu için tribünde bağırmayı marifet sanıyoruz halbuki takıma en büyük desteğin pozisyona göre tepki vermek ve stadı doldurmak olduğunu bilmiyoruz.Allah bana Anfield Road stadında maç izlemeyi nasip etti inanın böyle 100 kişinin bağırdığı rezil bir düzen yok inşallah gitmeyen arkadaşlar birgün gider de nasip olur onlara da görmek.Takıma en büyük destek o stadı doldurmaktır zaten dolu tribünü gören futbolcu otomatikmen motive oluyor maç esnasında senin bağırdığının farkında bile değil sahadaki adam.Şimdi o trabzonlu gençler,farozlular gibi ilkokul mezunu heriflerin yaptığı tek şey koltuklara çıkıp zıplamak ve koltukları kırıp klübün cebinden para çıkmasını sağlamak.Bu mudur yani takıma destek gidin sorun bakalım o gruptakilerin kaç tanesi kombine forma alıyor ben cevap veriyim isterseniz 100 kişilik grubun içinden 5 tane parasını verip kombine alan yoktur.

Yorum

• Gerçekten güzel video oldu
                                Trabzonspor Yeni Yuvasında... Medical Park Arena

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X