Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Medical Park Arena Yolculuğu ve Yorumlarım

Stada gelirsek;

+ Taraftarlar için yapılan yollar çok yetersiz. Giriş de çıkış da çok zulumlü.
    + Araçlar için yapılan yollar çıkışta gece olduğu için yeterli ışıklandırma yok ve aşırı trafik oluşuyor.

1-) Aşağıda gördüğünüz görselde işaretli alan tamamen kaldırılıp Taksim meydanındaki gibi beton mermer vs taş olmak zorunda. Herhangi bir yağmur veya karda oralar bataklık oluyor. Dünki halinde zaten çim yoktu her yer çamur oldu. Lanet olsun dedik yani. Peyzaj çalışmaları resmen durmuş hiç bir gelişme yok. Çimlerden öte daha çok mermer kullanılmalı veya taş döşemeleri. Bu böyle olmaz.

2-) Çimimiz hibrit ama bakımı bahçivan Hacı Ahmet yapıyor. Nerede bu SIS yetkilileri?? Geçen kasımpaşa deplasmanına gittim SIS çalışanları onların çimlere bakım yapıyor maç öncesi ve devre arası. Ama bizim çimleri kim yapıyor. Günlük Kavherengi botuyla bir "çocuk" yere vuruyor botuyla artık ne yapıyorsa çim kalktı her halde botuyla vuruyor yerine yerleştiriyor çimi. Çok iyi ya! Çimleride beğenmedim bu arada cidden kasımpaşanın çimi bile daha güzeldi. O çim sökülüp yenisi takılmadıkça bence daha iflah olmaz.

3-) Tribünlerin ilk 4 belkide 6 sırası kesinlikle olası bir yağışta ıslanacak. Daha sonra gidecekler için söylüyorum yağmurlu bir günse biraz yukarılardan alın. Ben kar altında tezahüratımı yaptım ama her zaman öyle olmaz. Olası bir yağışta bence ilk sıralardan yukarı çıkar taraftarlar. Sonra TV de görürseniz şaşırmayın ha.

4-) Sizde görüyorsunuz ki membranların arasından ışıklar geçiyor. Boşluk var hemfikir miyiz? Peki bu membranların arasını kapatmak için hala neyi bekliyoruz ben bilmiyorum? Buna da kesin hava koşulları diyeceğiz. Aynen Trabzon da zaten everest dağının eteklerinde olduğu için gün yüzü görmüyor hep bir yağışş hep bir kar var.

Sonuç olarak;

Stadı, konumunu, sahil kenarında farklı duruşunu gece görünümünü begendim. Ama önümüzdeki süreçte bizim üzerimize aldığımız süreçte "ÇOOOK" tadilat, değişiklik istediği ortada.

(Daha önce pek stada gitmediğim için ses akustiği hakkında yorum yapmayacağım ama beni pek heyecanlandırmadı.)

HAYIRLI OLSUN NİCE GALİBİYETLERE.
    En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 14:13.
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Videolardan yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum. Maç boyu en güçlü desteği kuzey kale arkası gerçekleştirdi. Ben maratondan desetekledim biz iyiydik ama onlar çok iyiydi.
      Takım maratona doğru gösteri yaptı onlarında isteği maç boyunca yaptıkları tezahuratın ödüllendirmesi takımın oraya gitmesi idi ama kimse gitmedi. Onlar bizden yani maratondan önce tüm kuvvet bağırdılar ama takım gitmedi işte. Olabilir böyle şeyler. Maç boyunca full destektiler. Yanlış anlaşılma olmasın.
      Neyse ne yaptıkları yanlış. Maç boyunca en fazla desteği sen vermiş olabilirsin. Takım yanına gelmedi diye bilinçli 3lüye katılmamak nedir? Ne bu? Kim daha fazla tezahürat yapıyor yarışı mı? Taraftar takıma destek için tezahürat yapar. Maç sonu "en fazla biz tezahürat yaptık takım da bizim yanımıza geldi bakıın." demek için değil.
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• kat arası led panoların üzerine taraftar pankartlarının asılmasına izin verilmemeli,
        bu konuya çözüm getirsinler bir sonraki maça,
        güzel bir şey yapılmış oraya ne diye görüntünün bozulmasına müsaade ediliyor ki anlamadım,
        ya alt kata asılsın yada localara doğru sarkıtırsın veya hiç asılmasın fakat ledin üzerindeki görüntü hiç hoş değildi bence.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünki maça özel bir durum değildi.Bu bahsedilen grup yıllardır maç başlarında toplu 3lüye katılmaz herkes susunca kendisi başlar.Hatta 2-3 sene oncesine kadar grup liderleri macin 15.dakikalarinda stada girer onu beklerlerdi bagirmak icin.Maçı yonetmeyi bilmezler takim ondeyken de gerideyken de 90 dakika sarki soylerler ıslıklama hakemi etli altina alma gibi seylerden haberleri yoktur
          Daha iyi tribün yapabilen varsa buyursun stat orada

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha iyi tribün yapabilen varsa buyursun stat orada
            Daha iyi tribün yapabilen yok diye yanlışları söylenmesin mi? Arkadaşın bahsettiği durum bir hayal ürünü değil. Trabzonlu Gençler'in yıllardan beri yaptığı bişey.
            Eleştirene "daha iyisini yapabiliyosan git yap" diyerek mi bütünlük sağlayacağız biz?
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• doluluk olarak bi konya olamicaz gibi ama hadi hayırlısı bakalım

Yorum

• Aslında hiç "tribün yapma"ya falan gerek yok bence. Bizim insanın çoğu ıslık çalmayı bilir. Ayağa kalkmana bile gerek yok. Top rakipteyken, hakem senin aleyhine düdük çaldığında ıslık çalsan, bizim takım atağa çıkarken "Oooo" diye bağırsan, gol kaçınca alkışlasan yeterli.
                En azından şu Batı'daki zengin tayfaya bu alışkanlık kazandırılsa. Hiç ayağa kalkmadan mis gibi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında hiç "tribün yapma"ya falan gerek yok bence. Bizim insanın çoğu ıslık çalmayı bilir. Ayağa kalkmana bile gerek yok. Top rakipteyken, hakem senin aleyhine düdük çaldığında ıslık çalsan, bizim takım atağa çıkarken "Oooo" diye bağırsan, gol kaçınca alkışlasan yeterli.
                  En azından şu Batı'daki zengin tayfaya bu alışkanlık kazandırılsa. Hiç ayağa kalkmadan mis gibi
                  agzında çekirdek kabuğuyla ıslık zor olur ama bi denesinler bakalım

Yorum

• Mesela dün maçta maratonda bazı dayılar bağırıyor.Oturun çocuklar maç izleyemiyor.E dayıcım çık biraz yukarıya yukarıda izle ya da daha rahat izleyebildiğin yere geç orada izle.Maratonda biri ayağı kalkıyor durmadan arkadan otur otur diye bağrışmalar.Böyle iş olmaz.

Çocuğun ile ailenle oturup maç izlemek istiyorsan yapman gereken internetten biletini alacaksın.İnternetten alırken bakarsın stadda ailemle nerede rahat maç izleyebilirim;ona göre koltuğunu yerini,seçersin.Kredi kartın yoksa da gidersin aktifbankın anlaşmalı olduğu herhangi bir bankaya oradan passolige girersin hesabına para yükleyip yine internetten alabilirisin.

Passolig kesinlikle kullanışsız bir sistem değil.Herşey düşünülmüş fakat kimsenin passoligin nasıl kullanıldığından haberi yok.Trabzon'daki bu bilet kuyrukları felan bundan dolayı.

Yorum

• Oturduğun yerden tezahurat yapmak gayet mümkün. Takımı desteklemek için illa ayağa kalkıp tepinmek gerekmiyor. Efendi gibi koltuğuna oturur insanlar, bağırır, ıslıklar, takımını destekler. Gol falan olunca zaten herkes ayağa kalkar, pozisyon geçince yine oturulur. En uyuz olduğum adamdır statta ayakta dikilen adam. Sen değişiksin diye ben 2 saat ayakta mı dikileceğim arkadaş.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesela dün maçta maratonda bazı dayılar bağırıyor.Oturun çocuklar maç izleyemiyor.E dayıcım çık biraz yukarıya yukarıda izle ya da daha rahat izleyebildiğin yere geç orada izle.Maratonda biri ayağı kalkıyor durmadan arkadan otur otur diye bağrışmalar.Böyle iş olmaz.

Çocuğun ile ailenle oturup maç izlemek istiyorsan yapman gereken internetten biletini alacaksın.İnternetten alırken bakarsın stadda ailemle nerede rahat maç izleyebilirim;ona göre koltuğunu yerini,seçersin.Kredi kartın yoksa da gidersin aktifbankın anlaşmalı olduğu herhangi bir bankaya oradan passolige girersin hesabına para yükleyip yine internetten alabilirisin.

Passolig kesinlikle kullanışsız bir sistem değil.Herşey düşünülmüş fakat kimsenin passoligin nasıl kullanıldığından haberi yok.Trabzon'daki bu bilet kuyrukları felan bundan dolayı.
                        yanliz avrupada hic mac izlediniz mi bilmiyorum fakat bu ayakta mac izleme olayi bir bizde var herhalde. genelde özellikle maratondakiler hep oturarak izlerler maci. ayakta duranlar kale arkasi gruplaridir. yani bu avrupada böyle. sahsen ben de colugumla cocugumla maca gitsem keyfini cikarta cikarta icecegimi yudumlaya yudumlaya izlerim maci.
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha iyi tribün yapabilen yok diye yanlışları söylenmesin mi? Arkadaşın bahsettiği durum bir hayal ürünü değil. Trabzonlu Gençler'in yıllardan beri yaptığı bişey.
                          Eleştirene "daha iyisini yapabiliyosan git yap" diyerek mi bütünlük sağlayacağız biz?
                          Doğru yapılan seylerde alkislanirsa elestirmeye hakkın olur . Sen iyi yapılan şeylerde sağır dilsiz ol ama iş eleştirmeye gelince ağzın açılsın yok öyle bir dünya

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVÝNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oturduðun yerden tezahurat yapmak gayet mümkün. Takýmý desteklemek için illa ayaða kalkýp tepinmek gerekmiyor. Efendi gibi koltuðuna oturur insanlar, baðýrýr, ýslýklar, takýmýný destekler. Gol falan olunca zaten herkes ayaða kalkar, pozisyon geçince yine oturulur. En uyuz olduðum adamdýr statta ayakta dikilen adam. Sen deðiþiksin diye ben 2 saat ayakta mý dikileceðim arkadaþ.
                            su tezahurat meselesini de is haline getiriyorlar ya acayip uyuz oluyorum. cok bagirmak olcu meselesi oluyor. o stad adam gibi rahat rahat mac izleyelim diye yapiliyor. tabi ki heyecanli olacak taraftar ama surekli organize olacak, birbirimizi cekistirecek bir durum degil. milleti rahat birakalim , oraya birincil gelme sebebi olan mac izleme eylemini gerceklestirsinler.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 15:04.

Yorum

• O zaman Vira da kale arkasına geçsin madem, ayakta izlenmeyecekse, tezahürat olmayacaksa.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaş ne çok sacmalayan var. Neymiş Tudors reklamı kaldirilsinmis. Adam destek oluyor kulübe tesekkur edilecegine demedik laf birakilmiyor bune saçmalık?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen Tudors'tan gömlek alcam yeminle. Adamlar bize her koşulda destek oluyorlar. Böyle markaları yüceltmemiz lazım.
                                hiç aklıma gelmemişti ...çok haklısınız..

bende bir yelek almalıyımmmm sırf sponsor olduğu için
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X