İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa yaşaBak işte böyle olur koridor. Çocuk parkı değil bura. Bura Trabzonspor'un yeni mabedi!
Yorum
-
-
Ben stadın verdiği gotik havayı seviyorum bjk maçlarında vodafone arena resmen parlaklıktan gözlerimi yakıyor tv'de.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
renktaslar az önce tesadüfen kral fm´de bir yayina denk geldim. bu yayin´da sikecileri ve sikeyi öven o kadar kisi baglanip bizim hakkimizda atip tuttular.
yarin organize bir sekilde yayina baglanalim ve sesimizi duyuralim.
gerci yarin bizim mac saati ile ayni anda ama müsait olanlar arasin.
Kral FM | Saat 17:00 | Albatros’la Kral Futbol
0212 304 0 333
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStat ateş ediyor yemin ediyorum. Renkler, kat arası led panolar ve çatının alcak olması muazzam bir görüntü ortaya çıkardı.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostlar güney yani yol tarafı kale arkasına bilet isteyen varsa bana ulaşsın aktarım yapalım 1 adet bilet boşta. istanbuldan gelemedi kuzen.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum