Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok az rengini açtım foto güzeldi baya kıyamadım
    Şehir de tam seçilmiyor sanki sadece stad varmış gibi olmuş. Çok hoşuma gitti direk telefonun ana ekranına attım. Klübe de ulaştır bu resmi kullanırlar bakarsın.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ha yaşa Bak işte böyle olur koridor. Çocuk parkı değil bura. Bura Trabzonspor'un yeni mabedi!
      aynen öyle. acayip kötü duruyordu öncekiler. ama suç tamamen tokinin ve çizen kişilerin emeklerine de çok ama çok üzüldüm. ne bileyim yeni yapılan bir parkın duvarlarına çok güzel giderdi o resimler ama bir stadyumun koridorlarında olur mu hiç öyle şeyler yahu? sıra o iğrenç tavana, radyatörlere soyunma odasına ve sahadaki elektrik kutularına geldi.

Yorum

• En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 18:00.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Stat ateş ediyor yemin ediyorum. Renkler, kat arası led panolar ve çatının alcak olması muazzam bir görüntü ortaya çıkardı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Damdoy'un bu statta en az 10 golü var

Not: Maça gidemiyorum arkadaşlar bileti isteyen birine aktarabilirim. Mesaj atabilirsiniz. Doğu Alt J Blok.
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 18:10.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ben stadın verdiği gotik havayı seviyorum bjk maçlarında vodafone arena resmen parlaklıktan gözlerimi yakıyor tv'de.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Pixel i kurtaran renklerin efsaneliği oldu. Başka bi stada pixel koltuklar böyle yakışmaz.

Yorum

• renktaslar az önce tesadüfen kral fm´de bir yayina denk geldim. bu yayin´da sikecileri ve sikeyi öven o kadar kisi baglanip bizim hakkimizda atip tuttular.

yarin organize bir sekilde yayina baglanalim ve sesimizi duyuralim.
                  gerci yarin bizim mac saati ile ayni anda ama müsait olanlar arasin.

Kral FM | Saat 17:00 | Albatros’la Kral Futbol

0212 304 0 333

Yorum

• Zemin neden hala toparlamadı

Yorum

• dostlar güney yani yol tarafı kale arkasına bilet isteyen varsa bana ulaşsın aktarım yapalım 1 adet bilet boşta. istanbuldan gelemedi kuzen.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stat ateş ediyor yemin ediyorum. Renkler, kat arası led panolar ve çatının alcak olması muazzam bir görüntü ortaya çıkardı.

led panolar gerçekten çok farklı bir hava kattı stada.

Yorum

• Üstteki resimlerde Premier lig havası var..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şampiyonlar Ligi maçından önceki son idman gibi hissettim.O günleri de görürüz inşallah.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dostlar güney yani yol tarafı kale arkasına bilet isteyen varsa bana ulaşsın aktarım yapalım 1 adet bilet boşta. istanbuldan gelemedi kuzen.
                              Usta mesaj attım.

Yorum

• schalke stadını andırıyor...renklerden heralde.
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X