Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vestel in sahibi zorlu ailesi trabzonlu değil ticrete trabzonda küçük bir dükkanla başlayıp o şekilde büyüyüp bu günlere gelmişler zorlu ailesinin trabzona merakı ondan sebebtir ama ben sponsorun medical park olduğunu duydum

Yorum

• Yeni stadın böylesine vasat bir kadroya denk gelmesi üzücü. Umuyorum sezon sonuna kadar pek kötü skorlar görmeyiz, kötü döneminde de içeride canavarlaşan ve kaybetmesi büyük sürpriz olan bir takım olmalıyız artık.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vestel Zorlu Ailesi'nin bildiğim kadarıyla. Kendileri de Trabzon'lu.
        Başkan anlatırken, fedakarlık, vefa vs. gibi kelimeler kullandı. Bu açıdan Vestel olur diyorum.
        Trabzon lu değiller. Ahmet Nazif Zorlu Trabzonlu olmamasına rağmen Trabzon da ticarete atılması nedeniyle Trabzon a yatırım yapan bir kişidir. Vestel olmasını bende isterim ama tüm güçlerini koyacaklarsa arkamıza. Kendi marka değerleri adına saha dışında da yanımızda olmalılar.

asker dönüşü üç yıl daha çalıştığı ve “ikinci memleketim” dediği trabzon ona dar gelir. “benim istanbul gibi büyük bir kentte çalışmam gerekir” der ve yola düşer. istanbul’da fason imalat yapmayı kafasına koyan zorlu, işe pazarda bir boşluk aramakla koyulur. çarşaf işini en ince ayrıntısına kadar bilmektedir. bir italyan dergisinde gördüğü desenli nevresim takımı onun ilham kaynağı olur. Böyle de bişey buldum.
        En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 10:55.

Yorum

• zemin kar tutmuş şa ki muhtemelen tutmuştur, daha ilk maçtan zemin berbat olabilir.
          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TOKİ tarafından Akyazı'nın koridorlarına çizilen resimler Trabzonspor Kulübü tarafından sildirildi

gülsek mi ağlasak mı?
            Bence de pek güzel olmamıştı. Çizimler yüzünden değil, bulunduğu yer itibariyle. Kalorifer borusunun etrafına, kapının sağına soluna bişeyler çizmeye çalışıyorlardı. Çok zorlama durmuştu.

Ancak her şeye rağmen orada bir emek var, bir sanat ürünü var, bu çok değerli bir şey. Ne olursa olsun silinmemeliydi. O gençlerin yerinde olsam kahrolurdum.
            En son atomantcum tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 11:13.
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Öyle bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum zira kar veya yağmur suyunu drenaj pompaları ile çekip toprağın çamura dönüşmesine engel olan bir sistem var. Gerçi tabi bizimkisi biraz lafta kalıyor. Umarız sistem çalışır da maç saatinde çamur içinde kalmış bir saha görmeyiz.

Yorum

• socar arena olsun.. manası derin..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zemin kar tutmuş şa ki muhtemelen tutmuştur, daha ilk maçtan zemin berbat olabilir.
                  Olmazz... Yapay güneş ışığı paneller eş zamanlı olarak taşınıyor. Çim gayet güzel olacak. Vakum sistemi boşuna yok zemin ısıtma sistemi boşuna yok.
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Arkadaşlar ne kadar sistem çalışırsa çalışsın zeminde bir miktar kar birikmesi mutlaka olacaktır infrared ısıtıcı yok sonuçta toprağın altında.. O yüzden biraz beyazlık görünce aauuuv olmayalım.

Geçen mesela kadirhas stadında kayseri beşiktaş maçı vardı, orasıda alttan ısıtmalı zemin çok yoğun bir kar yağışı olmasına rağmen zeminde kısmen beyazlıklar vardı bunlar olağan şeyler yani.

Sponsor konusunda ise ben medicalpark olacağını zannetmiyorum çünkü bu şehri düşünenen fedakarlık yapan birileri olduğunu hatırlayacaklar vefa gösteren birileri olduğunu diye açıklama yaptı böyle sözlerin üstüne tutupta kendi sponsorluğunu açıklaması yakışık almaz benim içimden vestel geçiyor.
                    En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 11:48.
                    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Maçın saatini yanlış yazmış belediye. 20 dakikada bir tek otobüs mü kalkacak acaba? Eğer tek otobüsse yetersiz kalır.

Yorum

• Hasan Tüncel: Gelen bilgiye göre : Akyazı Sponsoru Medikal Park Yıllık 5 milyon dolardan 25 milyon dolar..
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hasan Tüncel: Gelen bilgiye göre : Akyazı Sponsoru Medikal Park Yıllık 5 milyon dolardan 25 milyon dolar..
                          Ali SAVAŞ â€@assavas 7 dk.7 dakika önce

Medical park oldu...

Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sabit kurdan değilde serbest kurdan anlaşma yapılır
                          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hasan Tüncel: Gelen bilgiye göre : Akyazı Sponsoru Medikal Park Yıllık 5 milyon dolardan 25 milyon dolar..
                            5 milyon dolar inandirici degil bence.vestel icin bile 5 milyon tl konusuluyordu

Yorum

• tahminim medical park dı... 5 yıllık olması da iyidir.
                              daha da kısa olabilirdi. seneye liderliğe oynarken daha iyi bir sözleşme olabilirdi..

Yorum

• Hayırlı olsun.

Bedel doğru ise bence hem miktar hem de süre olarak çok iyi anlaşma.

Ama ismini inşallah MedicalPark Arena gibi bir şey yapmazlar. MedicalPark olarak kalsın.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X