2 kişi zor da parayı denkleştirdik ama bu sefer de kar yağışı varmış pazartesi günü işte olmam gerekiyor. Uçakların kalkmasına engel bir durum olur mu acaba tereddütte kaldım
2 kişi zor da parayı denkleştirdik ama bu sefer de kar yağışı varmış pazartesi günü işte olmam gerekiyor. Uçakların kalkmasına engel bir durum olur mu acaba tereddütte kaldım
Havaalanında çalışıyorum. Elimden geldiğince yardımcı olurum Çağdaş. Şu an için Pazar gününe kar yağışı beklenmiyor. İlerleyen günlerde daha iyi netleşir. Doğal olarak erkenden bileti alıp ucuza kapatmak istiyorsun ama...
Havaalanında çalışıyorum. Elimden geldiğince yardımcı olurum Çağdaş. Şu an için Pazar gününe kar yağışı beklenmiyor. İlerleyen günlerde daha iyi netleşir. Doğal olarak erkenden bileti alıp ucuza kapatmak istiyorsun ama...
Gayet de ucuz değil 400 lira şuanda thy de rezervasyon yaptırdık 2 kişi 800 vereceğiz. Pazar sabah 7 de gelip 23.50 de döneceğiz en kötü hava şartları olumsuz olursa cumartesi günü seninle iletişime geçip bileti farklı bir tarihe erteleriz. Risk almaya değer bu 4 oluyor valla bu kez de o stadyuma giremezsem pes artık
Gayet de ucuz değil 400 lira şuanda thy de rezervasyon yaptırdık 2 kişi 800 vereceğiz. Pazar sabah 7 de gelip 23.50 de döneceğiz en kötü hava şartları olumsuz olursa cumartesi günü seninle iletişime geçip bileti farklı bir tarihe erteleriz. Risk almaya değer bu 4 oluyor valla bu kez de o stadyuma giremezsem pes artık
Uçuş iptal olursa zaten ertesi güne atarlar sizi. THY ile sıkıntı yaşamazsınız.
Uçuş iptal olursa zaten ertesi güne atarlar sizi. THY ile sıkıntı yaşamazsınız.
Valla işte ertesi gün dönemem pazartesi günü işimin başında olmam lazım benim sıkıntım o fenerbahce macında izin aldım zaten bir kez daha nişan öncesi böyle birşey için izin alırsam sıkıntı olur
En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 23.01.2017, 12:46.
Su an sevincten ucuyorum. Babam ucagin saati degisti dedi baktim 1 saat ertelendi Benden mutlusu yok. Insallah mac saati degismez
Ucak saati firma tarafindan degistirildiyse istediginiz saate fark odemeden revize edebilirsiniz. Thy icin 15 dk degisikliklerde bu hakkiniz var. Gunu bile degistirebilirsiniz.
Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Bu stada arabayla gidilmez ne arabası.Ben beşirlide oturuyorum arabamda var Allaha şükür ama alacaksın formanı kaşkolunu sahilde çayını içip denizi koklaya koklaya yürüyeceksin stada.
Yorum