Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar gaza gelmiş. Tam sırasıdır saçma sapan bir puan kaybının
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftar gaza gelmiş. Tam sırasıdır saçma sapan bir puan kaybının
      Maç başlığında ayrı, burada ayrı...
      Ağzını bir kere hayra aç!
      Hamiş

Yorum

• 2 kişi zor da parayı denkleştirdik ama bu sefer de kar yağışı varmış pazartesi günü işte olmam gerekiyor. Uçakların kalkmasına engel bir durum olur mu acaba tereddütte kaldım

Yorum

• Stadın adı Avni Aker olmalıydı cok hata yapıldı..

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maç başlığında ayrı, burada ayrı...
            Ağzını bir kere hayra aç!
            E haksız mıyım? Kaç defa aynı şeyi yaşadık, bu takım bizi hasta etmek için yaratılmış.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 kişi zor da parayı denkleştirdik ama bu sefer de kar yağışı varmış pazartesi günü işte olmam gerekiyor. Uçakların kalkmasına engel bir durum olur mu acaba tereddütte kaldım
              Havaalanında çalışıyorum. Elimden geldiğince yardımcı olurum Çağdaş. Şu an için Pazar gününe kar yağışı beklenmiyor. İlerleyen günlerde daha iyi netleşir. Doğal olarak erkenden bileti alıp ucuza kapatmak istiyorsun ama...
              Hamiş

Yorum

Havaalanında çalışıyorum. Elimden geldiğince yardımcı olurum Çağdaş. Şu an için Pazar gününe kar yağışı beklenmiyor. İlerleyen günlerde daha iyi netleşir. Doğal olarak erkenden bileti alıp ucuza kapatmak istiyorsun ama...
                Gayet de ucuz değil 400 lira şuanda thy de rezervasyon yaptırdık 2 kişi 800 vereceğiz. Pazar sabah 7 de gelip 23.50 de döneceğiz en kötü hava şartları olumsuz olursa cumartesi günü seninle iletişime geçip bileti farklı bir tarihe erteleriz. Risk almaya değer bu 4 oluyor valla bu kez de o stadyuma giremezsem pes artık

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gayet de ucuz değil 400 lira şuanda thy de rezervasyon yaptırdık 2 kişi 800 vereceğiz. Pazar sabah 7 de gelip 23.50 de döneceğiz en kötü hava şartları olumsuz olursa cumartesi günü seninle iletişime geçip bileti farklı bir tarihe erteleriz. Risk almaya değer bu 4 oluyor valla bu kez de o stadyuma giremezsem pes artık
                  Uçuş iptal olursa zaten ertesi güne atarlar sizi. THY ile sıkıntı yaşamazsınız.
                  Hamiş

Yorum

• Yazın ORGI'den 50 liraya bilet alıp, ordan Trabzon'a geçmiştim. Fakat şuanda ORGI'de de biletler pahalı gibi.
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Uçuş iptal olursa zaten ertesi güne atarlar sizi. THY ile sıkıntı yaşamazsınız.
                      Valla işte ertesi gün dönemem pazartesi günü işimin başında olmam lazım benim sıkıntım o fenerbahce macında izin aldım zaten bir kez daha nişan öncesi böyle birşey için izin alırsam sıkıntı olur
                      En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 23.01.2017, 12:46.

Yorum

• Akyazı tüneli ve kavşağı ne zaman açılacak. Maçtan önce açsalar çok iyi olurdu maç trafiği açısından

Yorum

• Bu günleri de görecekmiydik
                          Arabayı beşirlide biryere park edip yürürüm, trafik durumunu kestiremediğim için

Yorum

• Çok şükür bu günleri de görebildik
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Su an sevincten ucuyorum. Babam ucagin saati degisti dedi baktim 1 saat ertelendi Benden mutlusu yok. Insallah mac saati degismez
                              Ucak saati firma tarafindan degistirildiyse istediginiz saate fark odemeden revize edebilirsiniz. Thy icin 15 dk degisikliklerde bu hakkiniz var. Gunu bile degistirebilirsiniz.
                              Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Bu stada arabayla gidilmez ne arabası.Ben beşirlide oturuyorum arabamda var Allaha şükür ama alacaksın formanı kaşkolunu sahilde çayını içip denizi koklaya koklaya yürüyeceksin stada.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X