10bin üstü her maçta orası tıkanacaktır. hele tünel ve kavşak da hizmete girmemişken keşmekeş yaşanmama olasılığı yok. o malum açılış sonrası 20dk lık yolu 2 saatte alan arkadaşları biliyorum. yaşayarak öğreneceğiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10bin üstü her maçta orası tıkanacaktır. hele tünel ve kavşak da hizmete girmemişken keşmekeş yaşanmama olasılığı yok. o malum açılış sonrası 20dk lık yolu 2 saatte alan arkadaşları biliyorum. yaşayarak öğreneceğiz.
Kendine güvenen belli bir mesafeye kadar yürüsün bence. Araba ile o karışıklığın içinden çıkılmaz.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum. Araba ile gitmek büyük handikap olacaktır.
Kendine güvenen belli bir mesafeye kadar yürüsün bence. Araba ile o karışıklığın içinden çıkılmaz.
Yorum
-
İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevaplariniz icin cok sag olun. Özel araba mevcut. O zaman riske atmayip 70de cikarim. Öyle olur insallah. Sonucta Burcak abimin dedigi gibi Pazar günü cok fazla trafik olmamali.
Yorum
-
İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler cok önemli yardimci olursaniz memnun olurum.
Mac Pazar günü saat 18de bitiyor. Ucagim saat 20de kalkiyor.
Sizce mac bitmeden 5dk öncesinden ciksam ucagima yetisirmiyim ?
Acilisa gidenler veya bilenler: Acilis sonrasi havaalanina giden yolun trafigi nasildi ?
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçılış günü ben 2 saatte ktüye geçtim .
Yürüyerek gitsen 2 saat sürer.
Yorum
-
İlk olarak burakilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYürüyerek gitsen 2 saat sürer.
Yorum
-
İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBileti aldim. Bir aksilik olmazsa Lubnandan maca gelecegim insallah.
Bekle bizi Trabzonspor!Selamlar
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20:00'deki uçağa maç bitikten sonra 1 saat Akyazı'da rehin kalsanız bile yetişirsiniz.. Yolun tutacağı özel araçla max 10-15 dakika..Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12186[/ATTACH]
"Şenol Güneş Kompleksindeki yeni stadyumumuz"
"İnce gören" bir renktaşımız çıkmış. Hayırlısı olsun bakalımBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum