Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stat müdürüne faceden yazdım Antep maçı kesin olarak Akyazı'da mı diye, kendisinin verdiği cevabı aynen yapıştırıyorum buraya:

"
    Taşınıyoruz passoligi avni Aker'den söktük yani istesekte avni Aker'de oynayamayız mecburen Akyazıda oynayacağız"

Öyle olsa bile şimdiye açıklama yapılmalıydı.

Yorum

• kombinenin taksidi bitti maç izleyemedik daha
      erken rezervasyon tatil paketi gibi oldu

Yorum

• Sanırım resmi siteden ilk kez kesin açılış tarihi verildi...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Antep maçı Akyazı'da olmazsa fena söverim 🙄🙄🙄
          Çok şükür [emoji1] [emoji1] [emoji1]
          www.x.com/zykmda

Yorum

• 20170122_221502.jpg

"Şenol Güneş Kompleksindeki yeni stadyumumuz"
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Güzel zamana rastladı. Cumartesi olsa daha iyi olurdu ama yine de tatil. Trabzona tatile gelen aileler vs. de vardır. Bence dolar.

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]12186[/ATTACH]

Böyle etrafından dolaşarak olmaz. "Stadın adını biz koyacağız." diye açıkça söyleyeceksin...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Böyle etrafından dolaşarak olmaz. "Stadın adını biz koyacağız." diye açıkça söyleyeceksin...
                  iyimser olarak sponsor belli onu açıklayacaklar diye düşünmek istiyorum
                  Bize Her Yer Trabzon

Yorum

[ATTACH]12186[/ATTACH]

Aynı şeyi yazmak için girdim hocam özellikle denilmemiş gibi geldi banada şenol güneş stadyumu

Yorum

• İlk olarak Harvel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynı şeyi yazmak için girdim hocam özellikle denilmemiş gibi geldi banada şenol güneş stadyumu
                      Stadyum ve komplekse aynı ismin verilmesi bende bu düşünceyi uyandırmıştı.
                      Başka bi isim verilse değiştirilmesi saygısızlık olurdu.
                      Sponsor bulunduysa inşallah onun ismi açıklanır şimdi.
                      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

Stadyum ve komplekse aynı ismin verilmesi bende bu düşünceyi uyandırmıştı.
                        Başka bi isim verilse değiştirilmesi saygısızlık olurdu.
                        Sponsor bulunduysa inşallah onun ismi açıklanır şimdi.

İnşallah bende öyle düşünüyorum.

Yorum

• Beyler cok önemli yardimci olursaniz memnun olurum.
                          Mac Pazar günü saat 18de bitiyor. Ucagim saat 20de kalkiyor.
                          Sizce mac bitmeden 5dk öncesinden ciksam ucagima yetisirmiyim ?

Acilisa gidenler veya bilenler: Acilis sonrasi havaalanina giden yolun trafigi nasildi ?

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler cok önemli yardimci olursaniz memnun olurum.

Acilisa gidenler veya bilenler: Acilis sonrasi havaalanina giden yolun trafigi nasildi ?
                            Hiç sanmıyorum hem de hiç, imkansız bence yetişmen.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hele şükür.

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler cok önemli yardimci olursaniz memnun olurum.

bence riske atma ilk yarı bitince çık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X