Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir sponsor vardı ya o ne oldu
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir sponsor vardı ya o ne oldu
      evet "VARDI"

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir sponsor vardı ya o ne oldu
        Bu gidisle kebir süt arena falan olur

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rant sezonu acilmis...

[ATTACH=CONFIG]12017[/ATTACH]
          Mesaj sonundaki kod "B0D1" olarak okunuyor.
          SMS kodları B001-B999 arasında...
          Mesaj çok gerçekçi gelmedi bana...

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesaj sonundaki kod "B0D1" olarak okunuyor.
            SMS kodları B001-B999 arasında...
            Mesaj çok gerçekçi gelmedi bana...

Kamu-Sen de hükümeti destekleyen bir sendika değil ayrıca, böyle bir gücü olduğunu sanmıyorum.

Yorum

• Peki acilip kapanan cati sistemi yapsaydik bize maliyeti ne olurdu?
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peki acilip kapanan cati sistemi yapsaydik bize maliyeti ne olurdu?
                Türk Telekom Arena için minimum 10 milyon avroluk maliyeti varmış. Ayrıca çatının bir açılıp kapanmasının da 14 bin avroluk elektrik maliyeti varmış. Onların stadyumu ilk projede zaten üstü kapalıydı, ama sonradan çıkardılar. Bizimkisi çok daha maliyetli olur büyük ihtimalle.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Odaklanmak ne demek, eksiklikler giderildi mi? Yada giderilecek mi? 10 gün bu eksiklikleri gidermek için yeterli bir süre mi? Bunları açıklayın artık.
                  Bilseler aciklayacaklar da kimsenin haberi yok. Oyle birileri calisiyor iste onlar ne zaman bitti derse biticek.
                  Plan proje hak getire.

Yorum

• Herhalde tarihte böyle birsey yoktur. Kendi stadını kiralayıp maç oynatmak. Artık şaşırmıyorum Türkiye'de olanlara. Herhalde Avrupa'da olsa alay konusu olurdu.
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herhalde tarihte böyle birsey yoktur. Kendi stadını kiralayıp maç oynatmak. Artık şaşırmıyorum Türkiye'de olanlara. Herhalde Avrupa'da olsa alay konusu olurdu.
                      Bütün stadyumlarım kiralık olduğunu bilmiyorsunuz heralde ?

Yorum

• Sponsorluk anlaşmasında sona gelmişiz.. Tamam tamam vurmayın .
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bütün stadyumlarım kiralık olduğunu bilmiyorsunuz heralde ?
                          Biliyorum ama maç başı kiralamayı ilk defa duydum
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biliyorum ama maç başı kiralamayı ilk defa duydum
                            Tamamen alırsak eksiklikler üzerimize kalır bunu koz olarak kullanmak istiyor yönetim haklı olarak..

Yorum

• stadi eksikleri bitene kadar kiralamisiz. bitmeyen eksikler... yapmazsan bitmez tabii.

Yorum

• Stadın yeni sezonda açılması fikrine kesinlikle karşıyım. En basitinden ev dahil tüm yapıtların eksiklikleri kullandıkça ortaya çıkar. Siz yeni sezon başlayana kadar 8 ayda her şeyi biter diye düşünürsünüz, ama bir bakmışsınız kullandıkça yeni eksiklikler çıkmış. Test aşaması bu anlamda önemli. Aynı durumu GS de BJK de hatta Bursa da yaşadı. Yeni sezonu yeni stad heyecanı ile açınca, 17 iç saha maçının karşısına otomatik olarak 3 puan yazılacak diye bir garanti verilmiyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X