Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu stadda nice şampiyonluklar yaşamak ve kupalar kaldırmak dileğiyle tüm bmn yöneticilerine, üyelerine ve ailelerine sağlık, huzur, başarı, sevgi, barış ve merhamet duygularının bolca yaşanacağı bir yıl diliyorum.
    Bende Hopalı abimin temennilerini paylaşıyor ve geçte olsa hayırlı olsun diyorum .

....

İsminin Şenol Güneş olması yada Şenol Güneş isminin stadla ilişkili kompleks ,tesis vs. yerlere konması üzerinden yapılan günler süren tartışmayı iyice okudum. O kadar doğru şeyler yazılmış ki ekleyecek bir şey yok.Saygılar.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Gümüşhaneyi yeneceğimize çok eminsiniz bakıyorum. Hiç o kadar emin olmayın. 3. Lig takımına bırakın berabere kalmak da bişe değil, pozisyon bulamayan bir takımdan bahsediyoruz..

O değil de Gaziantep maçı için uçak bileti alıcam. Fikstür hala açıklanmadı. Ne zaman açıklanacak bilen var mı?

Yorum

• Yemın ediyorum böyle bir komedi yok.
        Lan stadyum açıldı hala hangi maçla açılacağı belli değil.
        Rezalet.

Yorum

• Hayırlı olsun yeni stad ile birlikte İnşallah nice şampiyonluklara vesile olur...

Yorum

• Keşke stadın açılışı 2017 olsa daha iyi olur ama gerçekten güzel bir stadımız oldu...

Yorum

• e yakındı tabi kale arkaları ne mantıkla yazdın şunu şimdi ben anlamadım.avni aker maraton da yakındı.
              İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kale arkası çok yakın değil de kardeşim Avni Aker çok mu yakındı?Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki İngiliz stadlarından geliyoruz.

Yorum

• Kardeş sen stadı hep 2010 dan sonraki hali gibi mi zannediyorsun?Bilmiyorsan bi 10 sene önceki Avni Aker'in fotoğraflarına bak.Dediğini anlarsın.

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bak bak fiyatta veriyor Siz nasıl komik insanlarsınız. Koy belgeni vs tamam diyelim. Ha yurt dışına kaçırılmada hata vardır yoktur o tartışılır ama satıldı 1000 franka diyerek gülünç oluyorsunuz. Musul ve kerküğün kaça satıldığıyla ilgili bilginiz var mı ?
                  çomarlaşmanın alemi yok.o dönem almanların belli bir süre osmanlı topraklarında kazı hakkı vardı.carl human süre bitene kadar hedefi bergamanın 3/2 sini taşımaktı başardıda.kalanı için almaya osmanlı devletiyle anlaştı.tarihin arka odasında bizzat belgeyle açıkladı murat bardakçı.izleyip iki mol bilgi kapabilirdin.

musul kerkük çıkan petrolün %15 i nin 20 yıl ücreti karşılığı verildi.ama sebebi sizin gibi tiplerin çakma şerefsiz ingiliz ajanı bi şeyhe inanmasıydı.

daha fazla uzatmayacağım maksimum kapasiteniz smiley koymak gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak profesör x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    e yakındı tabi kale arkaları ne mantıkla yazdın şunu şimdi ben anlamadım.avni aker maraton da yakındı.
                    Kale arkaları evet ama maraton bundan yakın değildi bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Çimlerin son durumunu bilen var mı arkadaşlar...
                      Stad açıldı foto işi bitti heralde

610806
                      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Acaba zemin ne durumda

Yorum

• ara ara resimler paylaşında çimenlere bakalım
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Stada görkemli bir açılış!!! yapıldı, yetmedi mi bize?
                            Varsın maç oynanmasın bu sezon, ne olur ki...
                            Açıldı bitti, Dağılalım artık...

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stada görkemli bir açılış!!! yapıldı, yetmedi mi bize?
                              Varsın maç oynanmasın bu sezon, ne olur ki...
                              Açıldı bitti, Dağılalım artık...
                              Ağzına sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X