Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adı değiştirilene kadar benim için yok hükmündedir...
    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İyi de konya maçının avni akerde olmasına neden kızıyorsunuz? Bir stat seyirci ortalaması 100 kişi olan turnuvanın maçıyla mı açılır yoksa lig maçıyla mı?

Ama tabi yönetimin bu stat mevzusunda bizi düşürdüğü durum ayrı rezillik. Hala da devam ediyorlar. Ben de maç öncesi fb son biliyordum ama maçkolikten 2 dkda bakıp Konya maçının antep maçından erken olduğunu gördüm. Hadi diğer zamanlarda -bahane sayılmaz ama- stat devam ediyor diyelim, şimdi stat bitmiş desene kesin olarak stat şu maçla açılacaktır diye. Beceremiyorsanız akp'ye sorun. bak 18 aralık tarihi kaç hafta önceden verildi.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bergama sunağını 1000 franka almanlara satmıştı ama.biz de böyle işte kendi değerini günlük çıkar için elden çıkarma içimize işlemiş.
        Bak bak fiyatta veriyor Siz nasıl komik insanlarsınız. Koy belgeni vs tamam diyelim. Ha yurt dışına kaçırılmada hata vardır yoktur o tartışılır ama satıldı 1000 franka diyerek gülünç oluyorsunuz. Musul ve kerküğün kaça satıldığıyla ilgili bilginiz var mı ?

Yorum

• Arkadaslar anlayamadiniz mi stadyumlara galibiyet ile veda edilir gelenek boyledir siz ne sandiniz sagolsun vizyonlu kisiler bizleri bu konuda magdur etmiyorlar elaleme de rezil olmuyoruz kisaca kazanana kadar avni akerdeyiz

Yorum

• Rezillik ya sikeciler maçı var Akyazi mağlubiyetle açılmasın diye Avni Aker de oynandı bu seferde Avni Akere mağlubiyet ile veda etmemek için Akyazı erteleniyor gerçekten komedi açılması bu stadyum

Yorum

• Yönetim şaşırma
              Aklımızla oynama
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Yeni stada bu kadro yu seyretmeye kimse gitmez bu takım bizi düşürür ama vizyonu hala istifa düşünmüyor.
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Açılmasın mümkünse.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• yanlış zamanda açıldı

kesinlikle yaz ayları beklenmeliydi

ülkenin durumu belli olmaz ama yine de bu zor günlerde olmamalıydı

tabi takımın kötü günleri de düşünülmeliydi

havaların soğuk olması da düşünülerek hem daha ihtişamlı hem de takım belki biraz taraftarla barışık ve başarılı olarak stat açılırdı

hala daha maç oynanmamasından yanayım

seneye açılmasında hiçbir mahsur yok

Yorum

• 2. yari basinda 1acilir stadyum. acilmamasi icin bir sebep yok

Yorum

• Gaziantep maçıyla açılabilir ve artık açılsın
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• kale arkası tribünü sahaya baya uzak sanki...

Yorum

• şuanda türkiyede kale arkası en yakın tribün avni aker heralde. dogrumu ???
                            bu arada o file nedir öle. rezalet olmus
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• piramitlerin sadece üst birlesim noktalari kalmis kaynak olmamis, dogru görüyorsam

file cok kötü oldu
                              umarim indirilebilir

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Şenol Güneş Stadının açılışına toplamda kaç kişinin net rakamlarla açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Tamim Bin Hamad Al Sani’nin de katıldığı açılışta stat içinde toplamda 45 bin kişinin bulunduğu ifade edildi. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, “Akyazı’da uluslararası bir toplantı yapıldı. Milli birlik, beraberlik ruhu ile Trabzon insanı Şenol Güneş Stadyumuna akın etti, milli birlik için... Statta 45 bin kişi vardı. Dışarda ise 25 bin kişi... Trafik haricinde kimseden bir şikayet gelmedi. Ama İstanbul’da Olimpiyat Stadının da açılışında trafik tıkandı. Trabzon’da bağlantı yolları da açıldığında orası muazzam bir yer olacak” ded
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.12.2016, 08:29.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadyumun 1.5 tribünü kapalıydı açılışta,nasıl 45 bin kişi olabiliyor? Ayrıca drone yayınları da olmasa dışarda 25 bin kişinin olduğuna inanırdık belki..

O filemsi şey de ne öyle bu arada,anlam veremedim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X