Sponsor yine unutuldu... arada kaynayip gitti herhalde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sacmaliyor olabilirim ama acaba o file deniz tarafindan gelen sert rüzgari az da olsa cimler icin engellemek adina konulmus olabilir mi. Ben baska bir anlam veremedim cünkü
Acaba orasi deniz tarafimi bi de o var ustten bakildiginda isiklar yol tarafindaneyse sadece bir fikirdi
En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 30.12.2016, 04:09.
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsor yine unutuldu... arada kaynayip gitti herhalde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadyum bu ruhsuzlarla açılmasın bir zahmet!
Bu ruhsuzlar takımını kim izlemeye gelir
2017-2018 Ağustos'unda açılsın2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl benden de o kadar
Bu ruhsuzlar takımını kim izlemeye gelir
2017-2018 Ağustos'unda açılsın
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBU Öküzleri o çimene yaymamak lazım ,açmayın stadı
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGümüşhanespor maçını kazanalım, sanıyorum Konyaspor kupa maçı ile Akyazı açılışı yapılacak ve o maçta alacağımız galibiyetle Gruptan 1.olarak çıkacağız ve inşallah bende orada olacağım.
kupa maclari devam avni akerde oynanabilir
maliyeti daha düsük oldugundan
akyaziyda sadece gecici izinle baslanilacagi deniliyor, daimi devire kadar avni aker kullanilabilir
kupa maclarina tribünlerin ilgisi ortada, passoligde serbest, bencede avni akerde devam edilsin
lig maclarini akyazida oynariz
böyle bir karar yok, olabilitesi varEn son selcuk tarafından düzenlendi; 31.12.2016, 01:23."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanmiyorum
kupa maclari devam avni akerde oynanabilir
maliyeti daha düsük oldugundan
akyaziyda sadece gecici izinle baslanilacagi deniliyor, daimi devire kadar avni aker kullanilabilir
kupa maclarina tribünlerin ilgisi ortada, passoligde serbest, bencede avni akerde devam edilsin
lig maclarini akyazida oynariz
böyle bir karar yok, olabilitesi var
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBU Öküzleri o çimene yaymamak lazım ,açmayın stadıSerhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum