Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok garip kafalar var bunların bir tık üstü Ogün Samast ve Rahip Santoro'nun katilleri gibi oluyor.Ciddi olarak bu bize sonradan eklemlenen ırkçı zihniyetle mücade etmezsek bunu milliyetçilikle karıştıracak cahil sayısı az değil,dolayısyla da yeni Ogün Samastlar.

Adam Katar Emiri'in resmi ve bayrağından rahatsız olmuş,sonra da Arap sevici demiş,500 yıl önce hemşehrisi Yavuz Sultan'ın ona Hakim'ül Harameyn dediklerinde ben Hadimül Harameynim yani Hicaz'ın hizmetçisiyim lafını duymuş olsa kafayı yerdi herhalde.
    Atatürk'ün Peygamberimiz'in mezarını yıkmaya çalışan Suud Kralına çektiği orduyu aşağıya gönderirim lafını da duymuş olsa ya ne işimiz var orada bize ne derdi belki?
    Bize düşman edilen o bölgeleri ve insanlarını yavaş yavaş kazanacağız.Zamanında gelen Ruslar'ı da ne yapıp edip kaçırdınız,geriye zararlıları kaldı.
    Aynı şeyi bu ırkçı kafalara bir daha yaptırmamak lazım.
    En son sasone tarafından düzenlendi; 25.12.2016, 14:35.
    • Memento mori

Yorum

• avrupada klüp sahibi bir arap şeyhi sahibi olduğu stada büyük bir posterini asabiliyorsa assın da görelim. parayı bu kadar kutsamak sermayeye yaltaklanmak sadece bize özgü galiba. adam gitsin otelini yapsın yaranmak için stada resmini asmak ne alaka. sanki oteline gelen bedava kalacak, kar görmezlerse açmazlar merak etmeyin.
      En son gerenimo tarafından düzenlendi; 25.12.2016, 16:06.

Yorum

• Ya cok kolayı var ozaman madem yerel is adamları yatirim yapsın. Hani Trabzonun zenginleri neredeler? Haa onlar icin Istanbul daha makul oluyor dimi? Elestirilerin hicbirinin bir değeri yok kim yatirim yapiyorsa helal olsun.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yorum

• Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi | Stat Kapasitesi 41.461

Trabzonlu zenginlerin parası değerli,garanti görmedikleri hiç bir işe girerler mi?
          Zorlu dışında Trabzon'a gözü kapalı 5 yıldızlı otel yatırımı yapan oldu mu bugüne kadar?
          Gelen yatırımcıyı olmayan tehlikeler ve insanları korkutarak kaçırmak Trabzon gibi tarihin her döneminde değişik millet ve kültürden insanların ticaret için toplanıp,kaynaştığı bir şehrin insanına yakışmıyor.
          Trabzon tarihini bilmeyen insanların bu kadar çok olması da ayrı bir olay.
          En son bordox tarafından düzenlendi; 25.12.2016, 17:05.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Trabzon ve günümüzdeki para sermaye kalkınma konularına dair güzel anlaşılır bir özet daha önceden başka bir konu için yazmıştı ben tekrar burada toplayıp paylaşmak istedim. İsteyen 3124 nolu sayfadan bakabilir ; yazının sahibi [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] tekrar bu yazıyı paylaşmak istiyorum yatırım Arap sermayesi gibi konulara bakış açım aynı şekilde.

" Sürekli göç verme rekoru kıran ve sanayisi olmayan bir şehrin -yakında balon gibi patlayacak- sunî imar-iskan politikalarıyla şehirleştiğini mi savunuyoruz?

Yok, o öyle değil. Boş araziden, inşaat sektörü için rant doğuruldu sadece. Birileri kaymağını yedi. Hem maddî hem manevî...

Hizmet toplumu olduk. Benim olmayan sermaye ile şehirleşiyorum, bayındır hale geliyorum ya da öyle olduğunu zannettiriliyorum. Yarın sermayedar "ben sıkıldım bro, hadi eyvallah" dediği zaman -ki demeye başladı- yatırım dediğimiz şeyler sadece beton yığıntıları olacak.

Elimizde taşlar; ardımızda kültür, doğal kayıplar ve uzmanlaşamamış(mesleki) bir toplum kalacak. Yoz bir toplum... "
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hemşehrilerimizin bunlara olan değerli yorumları nelerdir acaba?
              Siyasete pek girmek istemiyorum ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, insanlar için ak parti Trabzon'da Trabzonspor dan çok daha önde, Trabzon da durum bu. Dolayısıyla o bayrakları astıran cumhurbaşkanı olduğu için büyük bir kısım için sorun da yok. Onlar yapmışsa vardır bildiği olay bu.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siyasete pek girmek istemiyorum ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, insanlar için ak parti Trabzon'da Trabzonspor dan çok daha önde, Trabzon da durum bu. Dolayısıyla o bayrakları astıran cumhurbaşkanı olduğu için büyük bir kısım için sorun da yok. Onlar yapmışsa vardır bildiği olay bu.
                Benim merak ettiğim neden kendi memleketine bunu yapmıyor. Rize'de de çok güzel doğal güzellikler var sonuçta. Orada da asıldı mı bu adamın posterleri ve katar bayrakları?
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok garip kafalar var bunların bir tık üstü Ogün Samast ve Rahip Santoro'nun katilleri gibi oluyor.Ciddi olarak bu bize sonradan eklemlenen ırkçı zihniyetle mücade etmezsek bunu milliyetçilikle karıştıracak cahil sayısı az değil,dolayısyla da yeni Ogün Samastlar.

Adam Katar Emiri'in resmi ve bayrağından rahatsız olmuş,sonra da Arap sevici demiş,500 yıl önce hemşehrisi Yavuz Sultan'ın ona Hakim'ül Harameyn dediklerinde ben Hadimül Harameynim yani Hicaz'ın hizmetçisiyim lafını duymuş olsa kafayı yerdi herhalde.
                  Atatürk'ün Peygamberimiz'in mezarını yıkmaya çalışan Suud Kralına çektiği orduyu aşağıya gönderirim lafını da duymuş olsa ya ne işimiz var orada bize ne derdi belki?
                  Bize düşman edilen o bölgeleri ve insanlarını yavaş yavaş kazanacağız.Zamanında gelen Ruslar'ı da ne yapıp edip kaçırdınız,geriye zararlıları kaldı.
                  Aynı şeyi bu ırkçı kafalara bir daha yaptırmamak lazım.
                  Verdiğin örneklerle olan olay arasında zerre benzerlik yok.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim merak ettiğim neden kendi memleketine bunu yapmıyor. Rize'de de çok güzel doğal güzellikler var sonuçta. Orada da asıldı mı bu adamın posterleri ve katar bayrakları?
                    rizeye 1 milyar dolarlik turup yatirimi yapilsaydi meydanlarindaki kaldirdiklari Atatürk heykelinin yerine emirin heykelini dikerdiler
                    Trabzon tarihini gectim, Türkiye tarihinde bu tutarda yapilan kac yabanci yatirim var
                    birde bu yapilacak yatirimlardan biri, onun icin fazla abartmamak gerek bence
                    1 günlük bir olaydi

icerden 360 derece resim

En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.12.2016, 21:27.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor yazısının solunda veya her iki yanında logomuz olsa daha şık olurdu. TT Arenada LOGO G.SARAY YAZISININ SOLUNDA
                      Bi de spor toto yazısına gerek yoktu. yarın değişince o da mı değişecek? ne gerek vardı bu tür çetrefilli işlere
                      Dediğim gibi logo olmalıydı ama olmadıysa da üzülecek değiliz, stad 10 numara 5 yıldız
                      İsminin Şenol Güneş olması dışında her şeyi kabul edebilirim.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Dış cepheye trabzonspor logosu yapılacaktı arada kaynadı.

Yorum

• Trabzonspor taraftarı para düşmanı olmuş yok bayrak neden asıldı yok marş neden söylendi.Bir ülkenin,bir milletin liderini açılışa çağırmışsın icabet etmiş açılışına gelmiş vay efendim neden resimi var vay efendim neden milli marş okunuyor ne yapıcaktınız uzun sokaktaki herhang bir pastahaneden kuru pastamı ikram edecektiniz,Aynısı senin ülkene yapılsa vereceğin tepki ne olurdu?

QNB para verirken neden bu kadar az deniliyordu burada.

İngiltere kraliçesi gelse İngiliz milli marşı okunsa şu tepki %50 düşerdi ki bana göre ona bile tepki gösterilmesi yersiz olur.

Gelen yatırımlar için kararı benim gibi senede 5 gün yayla yayla gezenler değil,oranın yaşayan halkı vermeli,öyle kafalar varki burda bildiğin ırkçılık yapılıyor çok ilginç.

Arkadaşlar Araplar'ı artık yürüyen cüzdan olarak görmekten vazgeçin,yatırım için gelene adamları yahu sen ver parayı git öte tarafa mantığıyla görmeyin.

Kimse kendini kandırmasın Türkiye'de Araplara ırkçılığın en kötüsü yapılıyor,söyleniryor ilginçtir herkes kulak arkası yapıyor.
                          En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 26.12.2016, 09:34.

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor taraftarı para düşmanı olmuş yok bayrak neden asıldı yok marş neden söylendi.Bir ülkenin,bir milletin liderini açılışa çağırmışsın icabet etmiş açılışına gelmiş vay efendim neden resimi var vay efendim neden milli marş okunuyor ne yapıcaktınız uzun sokaktaki herhang bir pastahaneden kuru pastamı ikram edecektiniz,Aynısı senin ülkene yapılsa vereceğin tepki ne olurdu?

QNB para verirken neden bu kadar az deniliyordu burada.

İngiltere kraliçesi gelse İngiliz milli marşı okunsa şu tepki %50 düşerdi ki bana göre ona bile tepki gösterilmesi yersiz olur.

Gelen yatırımlar için kararı benim gibi senede 5 gün yayla yayla gezenler değil,oranın yaşayan halkı vermeli,öyle kafalar varki burda bildiğin ırkçılık yapılıyor çok ilginç.

Arkadaşlar Araplar'ı artık yürüyen cüzdan olarak görmekten vazgeçin,yatırım için gelene adamları yahu sen ver parayı git öte tarafa mantığıyla görmeyin.

Kimse kendini kandırmasın Türkiye'de Araplara ırkçılığın en kötüsü yapılıyor,söyleniryor ilginçtir herkes kulak arkası yapıyor.
                            Katar emiri devlet büyüğümüz de mi posteri asıldı? Emin olun ingiliz kraliçesinin, başkan Obama'nın da posteri asılsa aynı tepkiyi verirdim. Katar milli marşının neden okunduğunu hala anlayabilmiş değilim, bunun mantıklı bir sebebi de yok. Böyle bir açılışta hiçbir ülke Katar milli marşını okutmazdı.

Gelelim yatırım olayına. Yahu yayla turizmine yapılacak bellidir. Doğaya en az zarar verecek şekilde düzgün bir yol yaparsın, yine doğaya en az zararı verecek şekilde, doğayla uyumlu yayla evleri ve tesisler yaparsın olur biter. 80 milyonluk ülke şu dediklerini yapamayıp Katar'dan gelecek yatırımcıya bel bağladıysa kapatalım dükkanı gidelim. Yabancı yatırımcı düşmanı değilim, gelsinler fabrika açsınlar, ileri teknoloji üretim üssü kursunlar, enerji üretim tesisleri kursunlar, bununla ilgili ödediğim vergiden verilecek teşvikler helali hoş olsun ama yaylaya evi Katarlılar yapacaksa eksik kalsınlar...

Şunu da ekleyeyim, dünyanın önde gelen ülkelerinin hiçbirinin başbakanı, cumhurbaşkanı, başkanı, yabancı ülkenin liderine yayla gezdirmez...
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• kale arkasındaki en ön koltuklar neden vip koltuk yapıldı
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• sırf araplar uğruna trabzon şehriyle dalga geçiliyor bizzat cb söyledi bunu. araplar demiş niye kayak merkezi felan vs vs yok diye . cb de onu da yapacaz insallah diyordu acilista.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X