Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyuma ya da komlekse Şenol Güneş adı verilmesi taraftarın çoğu tarafından hiç benimdsenmedi....

Bütünleştirici bir isim değil Şenol Güneş adı.... Aksine sürekli tartışmalara neden oluyor taraftarı bölüyor.....

Oysa Dozer Cemil ismine ya da eski ismine kimsenin bir itirazıda olmazdı....

Neyse "büyüklerimizin bir bildikleri vardır" diyenler desin öpsün koklasın bu ismi....

Ben sevmiyorum benimsemiyorum ve de asla benimsemeyeceğim.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadyuma ya da komlekse Şenol Güneş adı verilmesi taraftarın çoğu tarafından hiç benimdsenmedi....

Bütünleştirici bir isim değil Şenol Güneş adı.... Aksine sürekli tartışmalara neden oluyor taraftarı bölüyor.....

Neyse "büyüklerimizin bir bildikleri vardır" diyenler desin öpsün koklasın bu ismi....

Al benden de o kadar
      Dozer Cemil
      Efsane başkan Şamil Ekinci
      Hüseyin Avni Aker veya
      Kazım Koyuncu

isimlerinden biri olmalıydı

inşallah ileride değişir isim
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İzlemeyen varsa diye söylüyorum, ki sanmıyorum yoktur, QNB'nin Trabzonspor reklamını izleyin yahu. Ben ilk defa Youtube'ta şarkı dinlerken reklam olarak karşılaştım. Çok iyi olmamış mı ? Onur "hayde" diye bağırınca tüylerim diken diken oldu.
        Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• Stadın isim hakkı sponsora makul bi fiyata satılsın yeter...Ş.Güneş...vs. takıntı bence

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            efsaneler asla istanbul takımına hizmet etmez eğer efsaneyse tabi
            Bu ifadenin ucu çok açık.
            O zaman Ali Kemal Denizci efsane mi sizce?
            fener ve gs maceraları da var bilindiği üzere...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadyuma ya da komlekse Şenol Güneş adı verilmesi taraftarın çoğu tarafından hiç benimdsenmedi....

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıştırdı bizi. Hatta ben kendi adıma kopma noktasındayım.

Yorum

• O stadın gerçek ismi: TRABZON FIRTINA STADI olmalıydı!
                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İzlemeyen varsa diye söylüyorum, ki sanmıyorum yoktur, QNB'nin Trabzonspor reklamını izleyin yahu. Ben ilk defa Youtube'ta şarkı dinlerken reklam olarak karşılaştım. Çok iyi olmamış mı ? Onur "hayde" diye bağırınca tüylerim diken diken oldu.
                  Bugüne dek yapılan işlere göre çok başarılı kalıyor ama bir şey eksik onda da... Bir tat eksikliği var adını koyamadım.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• şenol güneş bursaya gitmeden öce boştaydı. BİZ İSTEDİK'DE GELMEDİMİ ???
                    şenol güneş barsadan sonra ,BİZ İSTEDİK DE GELMEDİMİ ???

şöyle bir algı oluşturuldu,biz çok zor durumdaydık şenol güneş boştaykende bursadan sonra da istedik gelmedi,yani bizi seçmedi bursaya istanbula gitti.o yuzden şenol güneşe tepkili trabzon halkı..
                    peki şenol güneş i istemedik.ne yapacaktı.adam evinde oturup tv mi izleyecekti,emekli hayatınımı yaşayacaktı

biz burda kedi olduk,şenol hoca ciğer

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş,,,

burda herkes bir yorum yazmış,yok dozel cemil yok kazım koyuncu yok falan filan...
                    dozer cemil ne yapmış,bileziklerini bozmuş
                    kazım koyuncu ne yapmış,yok marş yapmış
                    peki şenol güneş ne yapmış,kazandığın 30 kupanın 28 inde başrol
                    şenol hoca 2 sene sonra bjk ile bağını kesecek,siz zannediyorsunuzki şenol hoca bjk ile anılacak.yok öyle şey.işini yaptı emekli oldu.belkide yine bizim başımıza gelecek..

anlamadığım nokta şenol güneşe bu kin nedir ???
                    şampiyon olmadık cümlesimi ???

TAŞ YERİNDE AĞIRDIR...
                    En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 21.12.2016, 10:49.
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Marsimiz belli.
                      He bi marşımızda kartal eksikti . stadımızın ismi zaten kartal olmuş marşımızda eksik kalsın ..

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu ifadenin ucu çok açık.
                        O zaman Ali Kemal Denizci efsane mi sizce?
                        fener ve gs maceraları da var bilindiği üzere...

Geçmişte ve yakın gelecekte bunun gibi şeylerle karşılaştık. Yaşım yetmediği için bilemiyorum o günün şartlarını.

Fakat bugünü geçmişten ayırmak gerekiyor. Aksi halde hızlı bir şekilde küçülmeye doğru gideriz.

Trabzonspor bugün Trabzonspor ise bunda emeği geçen Şenol, Ali Kemal, Şamil Ekinci vs. bunları tabii ki ayrı bir kefeye koyalım. Fakat tarzımız bu konuda fazlaca profesyonel olmamalı. Trabzonspor'da oynayan futbolcuların öncelikle Trabzonspor'un doğrudan çıkarı olmaksızın İstanbul takımlarına gitmelerinin önüne ket vurmalıyız. Bunun için sözleşmelerde aktif maddeler, taraftar baskısı, kulübün yönetim mantığı etkili olmalı.

Trabzonspor'dan iyi bir futbolcu almanın çok zor olduğunu bilmeli herkes. Eğer bir takım futbolcumuzu ayartmaya çalışıyorsa da o takım ile ilişkiler sonlandırılmalı.

Yıllardır sportif başarı olmamasına rağmen taraftar kitlesi Trabzon sınırlarının çok üzerinde bir takım Trabzonspor. Şehir takımı gibi fakat ulusal düzeyde.

Dayatılmaya çalışılan Şehir takımı algısını yenmeye çalışırken biz Stadımıza Şenol isminin verilmesi gerçekten komik. Bunu Boluspor'da yaparsın. Manisaspor'da yaparsın Fakat Trabzonspor'da asla. Orada durman gerekiyordu.

Trabzonspor'a memleket olarak bağı olmayan bizler gibi Trabzonsporlular için bu konu tabii ki önemli.

Ben Biga'da Trabzonspor maçlarını izlerken bırak Trabzon'u Karadeniz ile bağı olmayan Çanakkaleli Trabzonsporlular gördüm. Adam maçımızda göz yaşı döküyor.

Bu insanların Trabzonspor'u desteklemelerinin nedeni memleket bağı değil. Sportif başarı hiç değil. Onlar Kazım'ın Trabzonspor'una aşık olmuş insanlar. Faal bir şekilde İstanbul takımlarına teknik direktörlük yapan bir insanın isminin Trabzonspor gibi köklü bir camiaya dayatılması son derece yanlış. Böyle yaşayan Trabzonsporlular için zulümdür.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçmişte ve yakın gelecekte bunun gibi şeylerle karşılaştık. Yaşım yetmediği için bilemiyorum o günün şartlarını.

Fakat bugünü geçmişten ayırmak gerekiyor. Aksi halde hızlı bir şekilde küçülmeye doğru gideriz.

Trabzonspor bugün Trabzonspor ise bunda emeği geçen Şenol, Ali Kemal, Şamil Ekinci vs. bunları tabii ki ayrı bir kefeye koyalım. Fakat tarzımız bu konuda fazlaca profesyonel olmamalı. Trabzonspor'da oynayan futbolcuların öncelikle Trabzonspor'un doğrudan çıkarı olmaksızın İstanbul takımlarına gitmelerinin önüne ket vurmalıyız. Bunun için sözleşmelerde aktif maddeler, taraftar baskısı, kulübün yönetim mantığı etkili olmalı.

Trabzonspor'dan iyi bir futbolcu almanın çok zor olduğunu bilmeli herkes. Eğer bir takım futbolcumuzu ayartmaya çalışıyorsa da o takım ile ilişkiler sonlandırılmalı.

Yıllardır sportif başarı olmamasına rağmen taraftar kitlesi Trabzon sınırlarının çok üzerinde bir takım Trabzonspor. Şehir takımı gibi fakat ulusal düzeyde.

Dayatılmaya çalışılan Şehir takımı algısını yenmeye çalışırken biz Stadımıza Şenol isminin verilmesi gerçekten komik. Bunu Boluspor'da yaparsın. Manisaspor'da yaparsın Fakat Trabzonspor'da asla. Orada durman gerekiyordu.

Trabzonspor'a memleket olarak bağı olmayan bizler gibi Trabzonsporlular için bu konu tabii ki önemli.

Ben Biga'da Trabzonspor maçlarını izlerken bırak Trabzon'u Karadeniz ile bağı olmayan Çanakkaleli Trabzonsporlular gördüm. Adam maçımızda göz yaşı döküyor.

Bu insanların Trabzonspor'u desteklemelerinin nedeni memleket bağı değil. Sportif başarı hiç değil. Onlar Kazım'ın Trabzonspor'una aşık olmuş insanlar. Faal bir şekilde İstanbul takımlarına teknik direktörlük yapan bir insanın isminin Trabzonspor gibi köklü bir camiaya dayatılması son derece yanlış. Böyle yaşayan Trabzonsporlular için zulümdür.
                            cok guzel acikladin gercekten hissettiklerimi.

Yorum

• "Efsane" olayını çok basite indirdiğimiz için "Ali Kemal efsanemiydi?" Soruları bizi zor durumda bırakır. Halbüki cevap gayet basittir. Şenol Güneş efsane futbolcumuzdu, Ali Kemal de..

Loading %61..

Yorum

• Ben yapının bir yerinde Bordo Mavi kullanılmasını isterdim. ... Bordo Mavi Stadyumu veya Bordo Mavi ... Stadyumu gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X