Bu Yattara, Tekke ve Hami hala formda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelevizyondan statdın üstünü gördüm de sanki bez branda var üstündeHamiş
Yorum
-
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Akyazı Kazım Koyuncu Stadı olmalıydı.
Kazım kardeşim de benim gibi gerçek ve samimi bir TS sevdalısıdır.
Şenol GÜNEŞ ismini hazmedemiyorum.
Adam bir konuşma yapma gereği bile duymadı.
memleketlin diye.yani mantıklı düşünürsen Kazım koyuncunun TS ye ne katkısı oldu.trabzonlu değil ts yi tuttuğu içinmi
trabzona marş yaptı diyemi
yani kazıma sıra gelene kadar en az 100 kişi sayabilirim sanaNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Bu olayın özeti bence şu:
Başkan sponsor bulamadı.. ( dünyada tanıdğım en kuru sıkı insan cidden )
Sonra isim için çözüm bulamadı
Bari cb koysunda tepkiler aza insin dedi.. Cb dozer cemili yada ahmet suat hoca veya özkan hocayı koyduracak değildi.. Baktı trabzonlu şenol var bir tanıdık koyun gitsin dedi. Bizim kilerde zaten koydurmaya dünden razı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi bitmediniz!
Benzetme yaptık sadece ciddiye alıcak bişey değilKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
ben şu fotoğrafa takıldım.
burası vodafone arena açılışı mı? fikret orman orda bizim YÖNETİM nerde? Bu protokole NEDEN alınmadılar?
stad açılış organizasyonu GSGM,VALİLİK ve BAKANLIK tarafından organize edildi, ben YÖNETİMi bu konuda çok suçlayamıyorum eleştiriyorum o ayrı.
bi de açılışa GEL(e)MEYEN biri vardı;
oysa bu protokolleri kaçırmaz, tee katar emiri gelmiş hem de ne oldu acaba?
En son calypso tarafından düzenlendi; 20.12.2016, 11:24.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
normalde bir stada isim kararlaştırılmış ise yukardaki gibi bir töreni olur.
yok BU OLACAK denirse bizde ki gibi olur.En son calypso tarafından düzenlendi; 20.12.2016, 11:28.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak grisakall tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha önce sorulduysa affola
fener maçını hangi somut sebeple yeni stadda oynayamıyoruz acaba. bilen biri varsa bilgilendirirmi?
+ Çevre yolları bitmemiş daha. Trafik ana baba günü imiş.
+ Stat çevre peyzaj çalışmaları bitmemiş. Her yer toprak çamur diyor buradaki arkadaşlar. Ayakkabıları hep çer çöp olmuş.
+ Membranların arası daha kapanamadı. Canlı yayını izleyen bilir yanlardan filan geçerken araları açıktı her şey gün gibi ortada gözüküyordu.
+ Isıtma sistemleri yerleştirilmemiş.(Memran araları açık olunca haliyle 100 bin kişi olsa bile ısınmaz. Sahil kenarı)
+ En son benim yorumum bu çimlerin hazır olmadıgını düşünüyorum.
Sonuç olarak 2. yarı açılması daha sağlıklı olur. Hemde yeni transfer filan olacak. Hem de hazır değil zaten stat. Keşke hazır olsa. Böyle bir stada daha önceden nasıl tarih verdiler hala aklım almıyor. Bir kere girip çıksan bile anlarsın bunun yetişmeyeceğini."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Güzel bir yazi. Tabi gaztenin sahibi Albayrak oldugunu unutmamak lazim.
Proje safhasında hayal olarak görülen Akyazı Şenol Güneş Stadı, 10 yıllık bir mücadelenin ardından açılışı yapılarak gerçeğe dönüştü. 2006 yılında dönemin Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın girişimleriyle oluşturulan projeye önce dudak büken, sonra da engelleme yarışı içine girenler, açılış fotoğrafında yer alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada gidenlerin yorumlarına bakarsak yönetim bu konuda gayet haklı(yetişmemesi ayrı mesele).
+ Çevre yolları bitmemiş daha. Trafik ana baba günü imiş.
+ Stat çevre peyzaj çalışmaları bitmemiş. Her yer toprak çamur diyor buradaki arkadaşlar. Ayakkabıları hep çer çöp olmuş.
+ Membranların arası daha kapanamadı. Canlı yayını izleyen bilir yanlardan filan geçerken araları açıktı her şey gün gibi ortada gözüküyordu.
+ Isıtma sistemleri yerleştirilmemiş.(Memran araları açık olunca haliyle 100 bin kişi olsa bile ısınmaz. Sahil kenarı)
+ En son benim yorumum bu çimlerin hazır olmadıgını düşünüyorum.
Sonuç olarak 2. yarı açılması daha sağlıklı olur. Hemde yeni transfer filan olacak. Hem de hazır değil zaten stat. Keşke hazır olsa. Böyle bir stada daha önceden nasıl tarih verdiler hala aklım almıyor. Bir kere girip çıksan bile anlarsın bunun yetişmeyeceğini.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum