Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Statta benim şuanlık en hoşuma gitmeyen tribünlerin aşırı karanlık ve kasvetli olması bilhassa üst tribünler maç esnasında dahi kap karanlık gs nin stadından bile kasvetli geldi ama ışık ayarlarındandır belki

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ben bu stada senol demem, Avni Aker ismi bakidir.

Yorum

• acilisa gidip de gelen kimse stadla ilgili olumlu bir sey yazmamis. ilginc...

ya da stad etkileyici degil gercekten.

Yorum

• Acccciiilen açılışta çalan yeni marşın yayınlanması lazım az keyfimiz yerine gelsin bıktım beşiktaş marşlarına imrenmekten yeni marş MU AZ ZAM olmuş

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olmaz, yapılamaz, imkânsız diyerek bugün ki projenin sahibi Albayrak'la az toptop geçmedi camia.
            şenoldan daha çok emeği var bu stadyumda."Hem Avni Aker emeği olmayan bir şeyde adı olsun istemezmiş yeaaa" diyen şark kurnazlarına duyrulur.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Acccciiilen açılışta çalan yeni marşın yayınlanması lazım az keyfimiz yerine gelsin bıktım beşiktaş marşlarına imrenmekten yeni marş MU AZ ZAM olmuş

var mi bir yerde?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şenoldan daha çok emeği var bu stadyumda."Hem Avni Aker emeği olmayan bir şeyde adı olsun istemezmiş yeaaa" diyen şark kurnazlarına duyrulur.
                Yazık oldu ibom.
                Trabzonspor'un gerçek sahibi taraftar ve kongre üyelerinin hiç bir fikri sorulmadı.
                Çadır devleti kıvamında kararlar alınıyor.
                Gelde çoluk çocuğuna anlat Trabzonspor değerlerini.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  var mi bir yerde?
                  Ne yazıkki daha yayınlanmamış ama stad açılışındaki kısa kısmı dünden beri o kadar uğultuluda olsa başa sarıp dinliyorum

Yorum

• İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    su stada gidenler canli gorenler genel olarak ozelliklerinden artilarindan eksilerinden bahsetsin lutfen
                    Şahsen çok beğendim stadı , İlk kez modern bir stad'da bulunduğumdan olabilir belkide.Kale arkalarının en uzak köşelerinden dahi gönül rahatlığıyla bilet alınabilir şahsen. (Kale arkası mesafesi için İnsan " KEŞKE " diyor..)

Maratonun üst katı büyülüyor , harika..

Led ışıkların yarıda kesilme olayına bir çözüm bulunmalı, çok kötü duruyor fazla kötü.

Özellikle söylemek istediğim nokta ise TRAFİK..

İnsanlar kontak kapattı, dolmuşlardan inip stada yürüyerek gittiler keza dönüşte aynı Trabzon'a kadar yürümek durumunda kalan onlarca TARAFTAR gördüm..

Raylı sistem veya Denizi Trabzon Belediyesi / Trabzonspor kullanmalı..

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• İlk olarak USTA Abdurrahman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şahsen çok beğendim stadı , İlk kez modern bir stad'da bulunduğumdan olabilir belkide.Kale arkalarının en uzak köşelerinden dahi gönül rahatlığıyla bilet alınabilir şahsen. (Kale arkası mesafesi için İnsan " KEŞKE " diyor..)

Maratonun üst katı büyülüyor , harika..

Led ışıkların yarıda kesilme olayına bir çözüm bulunmalı, çok kötü duruyor fazla kötü.

Özellikle söylemek istediğim nokta ise TRAFİK..

İnsanlar kontak kapattı, dolmuşlardan inip stada yürüyerek gittiler keza dönüşte aynı Trabzon'a kadar yürümek durumunda kalan onlarca TARAFTAR gördüm..

Raylı sistem veya Denizi Trabzon Belediyesi / Trabzonspor kullanmalı..
                      hangi led isiklar yarida kesiliyor?

Yorum

• led.JPG
                        İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hangi led isiklar yarida kesiliyor?

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yazık oldu ibom.
                          Trabzonspor'un gerçek sahibi taraftar ve kongre üyelerinin hiç bir fikri sorulmadı.
                          Çadır devleti kıvamında kararlar alınıyor.
                          Gelde çoluk çocuğuna anlat Trabzonspor değerlerini.
                          Yetkiyi aldıklarında Sponsor gelecek diye sevinçten uçmuştum. Adamlar ustaca şenolu taktı geçti karşıya. nevzat bey de eleştiriyi yiyince çekiyor engeli. Karaktersizlikte mastır yaptılar.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Facebookta bir resim gördüm içim acıdı resmen kırılmış koltuk, koltuklarda ayak izleri, yerde Trabzonspor bayrakları, sigara izmaritleri daha ilk günden böyle olacaksa gerisini düşünemiyorum eminim gerçek taraftar oraya evi gibi özen gösterecektir insan üzülmeden edemiyor...
                            HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak USTA Abdurrahman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]11778[/ATTACH]
                              bu kismi neden böyle yaptilar bastan beri anlamis degilim.

orta kisim diger kisimdan ayri durunca sanki emanet kuruyemisci isikli tabelasi gibi duruyor. kac kere yazdim bunu.

Yorum

• acilisdan rastladigim enfes kareler

bmn siniri 10
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.12.2016, 03:47.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X