Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    apolas lerminin yeni marsi tanitilacakdi
    benim sadece bundan haberim var
    parca henüz piyasaya sürülmedi
    TrabzonSpor için hazırladığım marş ilk defa bu akşam yeni stad açılışında çalındı.
    Yeni stad Trabzonspor camiasına hayırlı olsun.
    Tebriklr
    İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    açılışta bir trabzonspor marşı çaldı bilen varmıdır..yeni heralde ilk defa duydum ve güzel bir çalışma olmuş.
    1- Neden Trabzonsporumuz dememiş. Eğer Trabzonsporlu değilse ne kadar doğru şarkı yapması. Eğer Trabzonsporum demiyorsa ne kadar gerçekçi bir şarkı? Ahh Kazım Koyuncu...

2- Afedersiniz ama her B*ku sızdıran yerel medya bi bunu becerememiş şarkıyı sızdıramamış. Allahın belaları ya. Bir gün mutlu etsinler. Fazla değil 1 gün.
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Başkan böyle bir açılıştan sonra ortalarda yok. Adam da garibim iki ucu pis değneği eline verdiler. Akyazıyı açtık dese "İsmi neden söylemiyorsun" diye yüklenilecek. Şenol Güneş Spor Kompleksini açtık dese "Hani sponsor nerede" denilecek. Zor yani. Adamın işi zor gerçekten.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koray Söğüt adlı Trabzonsporlu ve Trabzonlu kardeşimizin açılış günü çektiği video. 2:54'den sonra stadın tüm ışıkları açılıyor bizim için önemli olan o dakikadan sonra olandır. Geri kalan şovu herkes biliyor zaten. O yüzden ileri sarabilirsiniz.
        2:54'den sonra bir de tezahürat yapılıyor. Oradan stadın ses akustiğinide tadabilirsiniz.,

+ Localar gözükmüyor. Lig TV yayınında da gözükmez.(Kat arası led panolar ve stat aydınlatması göstermiyor)
        + 2:54'den sonra sağ taraftaki kale arkasına bakarsanız görürsünüz mesafeyi bayaa var gözüküyor ama maraton tribünü gayet yakın gözüküyor. O iyi.

Dün stada gittim. Ama şu 2:54'ten sonrasını izleyince tekrardan yutkundum.
        Çok güzel oldu... Heyecan verici oldu.
        Hamiş

Yorum

1- Neden Trabzonsporumuz dememiş. Eğer Trabzonsporlu değilse ne kadar doğru şarkı yapması. Eğer Trabzonsporum demiyorsa ne kadar gerçekçi bir şarkı? Ahh Kazım Koyuncu...

2- Afedersiniz ama her B*ku sızdıran yerel medya bi bunu becerememiş şarkıyı sızdıramamış. Allahın belaları ya. Bir gün mutlu etsinler. Fazla değil 1 gün.
          "Trabzonsporlu değilse..." kısmı için söyleyeyim, marşı dinlemedim zira, Apolas sizin benim gibi Trabzonsporlu'dur. Kendisi askerde devremdi, acemi birliğimde koğuşta hemen yan tarafımda yatıyordu. Koğuşta zaten epey Trabzonlu da vardı.
          O yönden açıklık getireyim istedim olaya.
          En son Mert M. tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 20:30. Sebep: İmla hatası
          Fanki tonki zonki...

Yorum

• Olmaz, yapılamaz, imkânsız diyerek bugün ki projenin sahibi Albayrak'la az toptop geçmedi camia.

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Trabzonsporlu değilse..." kısmı için söyleyeyim, marşı dinlemedim zira, Apolas sizin benim gibi Trabzonsporlu'dur. Kendisi askerde devremdi, acemi birliğimde koğuşta hemen yan tarafımda yatıyordu. Koğuşta zaten epey Trabzonlu da vardı.
              O yönden açıklık getireyim istedim olaya.
              Heh ağzına sağlık. O zaman bir sorun yok. Merakla bekliyoruz şarkının internete düşmesini.

Yorum

• İlkokul 4. sınıfa giden oğlum " Baba okulda stadınıza başka takımın adamının ismini verdiniz " diye gülüyorlar dedi. Oğlum o bizim efsane kalecimiz dedim geçiştirdim.

Hep bişeyler eksik , yapılışı zamansız ve plansız. Yada herşey net , planlı ve birilerinin istediği gibi ???

Yorum

• Yapilmasi planlanan hastanede simdiden hayirli olsun karsi duracak kimsenin olmadigi dun gorulmustur..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• merdiven araları aşırı kalabalıktan dolu gözüktüğü için tam görünümü anlaşılamadı. neyse ki bol bol boş görme fırsatımız olacak maalesef.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      merdiven araları aşırı kalabalıktan dolu gözüktüğü için tam görünümü anlaşılamadı. neyse ki bol bol boş görme fırsatımız olacak maalesef.
                      Boş göreceğiz o kesin zatende. Önemli olan Bordo Mavi atkılarla formalarla bayraklarla bürünmüş halini görmek. Böyle sivil görmek beni hiç doyurmadı... ;D

Yorum

Boş göreceğiz o kesin zatende. Önemli olan Bordo Mavi atkılarla formalarla bayraklarla bürünmüş halini görmek. Böyle sivil görmek beni hiç doyurmadı... ;D

evet öyle. yaz aylarına yakın tarihlerde ve gündüz maçlarında çok güzel gözükecek

Yorum

• ulan krasnador, öyle bi stad yaptirmissin ki bizimkine stad diyemiyorum bakinca.

Yorum

Apolas şikesürecinin en dik duruşlu en onurlu şahsiyetlerinden birisidir.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• dünki acilisin tamami
                              .

akustik standart gibi
                              ama protokol ve 1 kale arkasi daha bos oldugundan diyelim

2:06:50 burda bütün stadyum isliklasa ne olacagini andiriyor

terrör yüzünden iptal/ertelenen program

Şenol Güneş için yapılan bir kısa filimdi. Bunun gösterilmesi programdan kaldırıldı. Karadeniz oyunlarında ilk kez uluslar arası bir organizasyonda dünyanın gündemine oturan Kolbastı gösterileri de ertelendi. Bunun için 79 kişilik bir ekip hazırdı ancak, son terör olayları nedeni ile bu gösterilere de yer verilmedi. Ayrıca, Katar emiri ile birlikte gelen Katar Halk Dansları topluluğunun da gösterileri ertelenen gösteriler arasındaydı. Işık ve ses gösterile ise en alt düzeyde gerçekleştirildi. Mehter takımının gösterileri ise stat dışında yapıldı. Bu arada, Trabzonspor marşlarından bir bölüm de etkinliklerde vardı bunlar da en alt seviyede icra edildi
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 23:34.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Apolas şikesürecinin en dik duruşlu en onurlu şahsiyetlerinden birisidir.

Hay canına sağlık onun. Yaptığım gaf için kusura bakmayın ahali...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X