farklı stad.. aynı forum ,aynı tipler , aynı yorumlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz daha detaylı anlatabilir misiniz?Biz gidemedik,bu isim varken de gitmeyi düşünmüyorum ama stadın başından beri ülkedeki en iyisi olduğunu düşünen biri olara çok merak ediyorum,Avni Aker'e göre izleme açısı nasıl.İlk göze çarpan ne oluyor?
Canlı olarak görenler fazla yorum yapmıyor nedense."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
avni akerin kale arkasi ligin en yakiniydi, 7m
bi vodafone onu gecti
yani yanlis yerlen kiyasliyorsunuz
ligin 3. en yakin maraton/protokol ve 4.en yakin kale arkasi tribün mesafelerine sahibiz
yillarca övülen kadiköyden 2 metre yakiniz sahaya
olani artik kabullenin
kale arkasi
En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 19:39."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün rte ciktiginda pesinden okadar millet eve gitti ve stad bosaldi.Ne olacak halimiz? Yahu bi sonuna kadar durunorda durun be! Ya hic gitme yada geliyorsan sonuna kadar kal.
saat kaçta çıksın 6 saat yolu var adamın
Yorum
-
İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam mis amasya turizm ile gelmiş amasya dan
saat kaçta çıksın 6 saat yolu var adamın
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavni akerin kale arkasi ligin en yakiniydi, 7m
bi vodafone onu gecti
yani yanlis yerlen kiyasliyorsunuz
ligin 3. en yakin maraton/protokol ve 4.en yakin kale arkasi tribün mesafelerine sahibiz
yillarca övülen kadiköyden 2 metre yakiniz sahaya
olani artik kabullenin
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray Söğüt adlı Trabzonsporlu ve Trabzonlu kardeşimizin açılış günü çektiği video. 2:54'den sonra stadın tüm ışıkları açılıyor bizim için önemli olan o dakikadan sonra olandır. Geri kalan şovu herkes biliyor zaten. O yüzden ileri sarabilirsiniz.
2:54'den sonra bir de tezahürat yapılıyor. Oradan stadın ses akustiğinide tadabilirsiniz.,
+ Localar gözükmüyor. Lig TV yayınında da gözükmez.(Kat arası led panolar ve stat aydınlatması göstermiyor)
+ 2:54'den sonra sağ taraftaki kale arkasına bakarsanız görürsünüz mesafeyi bayaa var gözüküyor ama maraton tribünü gayet yakın gözüküyor. O iyi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi kale arkası mesafesinde geçen stadlar hangileri?
ve bursaylan hemen hemen ayni
bursa oval tribünleri, kenarlar bizden yakin, orta uzak
ortalamada biraz öndeler
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçılışta bir trabzonspor marşı çaldı bilen varmıdır..yeni heralde.
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleapolas lermi gibi gelmedi...daha çok beşiktaş marşları yapan birol can bestesi gibi geldi ama hiç bir yerde bulamadım.
parca henüz piyasaya sürülmedi
TrabzonSpor için hazırladığım marş ilk defa bu akşam yeni stad açılışında çalındı.
Yeni stad Trabzonspor camiasına hayırlı olsun.
Tebriklr
En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 21:08."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevodafone, tt.arena,
ve bursaylan hemen hemen ayni
bursa oval tribünleri, kenarlar bizden yakin, orta uzak
ortalamada biraz öndeler
apolas lerminin yeni marsi tanitilacakdi.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
kale uzakligi benim icin tatmin edici.
eksileri; catinin icten görüntüsü facia, kapatilmali. krasnador arena gibi bir uygulama yapilabilir. locadaki apartman görüntüsü cok göze batiyor, bordoya boyaninca hepten apartmanda dönmüs. makyajlanmali.
ic kisimlar zaten felaket, deginmiyorum bile.
bunlar halledilirse bir tik daha yükselir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum