Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eleştirenler için..
    ülkede 20 ye yakın stad açıldı.hangisi böyle bir açılış gördü ???
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Stadımız mükemmel oldu. Fener maçının akyazıda oynanmasını isterdim.
      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• bir soru :

Stadyuma Şenol Güneş ismi verilmesinin Trabzonspor'u daha fazla bölmek dışında ne faydası olucak.... ?

( Çeşitli anketleri inceledim. Şenol Güneş ismine verilen destek %20-30 arasında..... Diğer bir deyişle halkın %70-80'i Şenol Güneş ismine karşı)

Ha istediğiniz ismi koyarsınız şahsen yapacak bir şeyim yok..Sadece O ADAMIN İSMİNİN bulunduğu hiç bir yere girmem ben...... Onun içindirki sabah passoligimi iptal ettirdim. Gidenlerde gitsin saygı duyarım.....
        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 09:26.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• .........................
          edit by me.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadımız mükemmel oldu. Fener maçının akyazıda oynanmasını isterdim.
            yok kardeşim bence oynanmasın o güzelim stat da şuan da ruhsuz olan bir takımın olmasını istemiyorum o stat da kaybetmeye tahammülü olmayan son dk kadar kazanmak için mücadele eden bir takımın olmasını istiyorum ...

Yorum

• Bu arada stad ve kompleks ile ilgili olarakta sezarın hakkı sezara çok güzel bir yapı olmuş dün A spor çok kötü bir çekim yaptı buna rağmen kompleks ve stad kendisini gösterdi. Tribünlerin kaleye yakınlıgıda beni oldukça tatmin etti. Yeni evimizde seyirci desteğiyle düzgün bir oyuncu kadrosuyla çok şeyler olabilir. Yönetime burada çok iş düşüyor eleştirileri kaldırıp işlerine odaklanmalılar. Stadımız çok hoş.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben sizlerin aksine Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin orda olmasına üzüldüm çünkü Stada bakıldığında Atatürkün hedeflediği Muasır medeniyetler seviyesinden bir kırıntı bile yoktu, keşke Atatürkün resminin yerine Adnan Menderes resmi falan asılsaydı yada şu geçen sene ölen Suud Kralının resmi.
                Amacın nedir tam olarak nedir çözemedim. Atatürk muasır medeniyetten saymadığı ülke yöneticileriyle hiç bir araya gelmemiş mi, ülkeye davet etmemiş mi? Kusura bakma ama işin gücün provokatörlük.

Bak ya sen şu işe, bizim resmine bile tahammül edemediğimiz adamlarla Atatürk aynı masaya oturmuş.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada stad ve kompleks ile ilgili olarakta sezarın hakkı sezara çok güzel bir yapı olmuş dün A spor çok kötü bir çekim yaptı buna rağmen kompleks ve stad kendisini gösterdi. Tribünlerin kaleye yakınlıgıda beni oldukça tatmin etti. Yeni evimizde seyirci desteğiyle düzgün bir oyuncu kadrosuyla çok şeyler olabilir. Yönetime burada çok iş düşüyor eleştirileri kaldırıp işlerine odaklanmalılar. Stadımız çok hoş.
                  Yönetim mi kaldı? Yönetim gitti dün söyledikleri yalanlardan sonra. İkinci yarı da bu olumsuz saha sonuçları devam edecek gibi bye bye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burda siyasi görüşü nedeniyle Tayyip Erdoğandan nefret eden tayfanının yazdığı yorumlardan ötürü stada nefret algısı oluşmuş olabilir. Bukadar olumsuz birşey yok sevgili Trabzonspor sevdalıları. Bazı ılumsuzluklar olmuş olabilir ama bu muhteşem eseri gölgeleyecek bir durum yok ortada. Tayyip düşmanlarının algı operasyonuna kanmayın yeni stadımızın keyfini çıkarın renkdaşlar
                    Ne alakası var? Usta'nın 3 yıl önce de rte'nin arkadaşı olduğunu biliyorduk. Destekledik, geçen yıl yine destekledik.

Kendi adıma şg'yi td olarak beğenmem. Takımımda istemem ama hakkını veririm. Bizim efsane futbolcumuzdur. Yahu adam başka takımda aktif olarak çalışıyor. Üstelik stada ismini veren kişi fanatik fbli ve üstelik kupanın kendisinde olduğunu herkes biliyor.

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak delfino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok kardeşim bence oynanmasın o güzelim stat da şuan da ruhsuz olan bir takımın olmasını istemiyorum o stat da kaybetmeye tahammülü olmayan son dk kadar kazanmak için mücadele eden bir takımın olmasını istiyorum ...
                      Bu stad ölüyü bile diriltir valla. Mustafa Yumlu'yu bile Pique yapar

Yorum

• Akşam perişan olduk kimileri rahat etsin diye 40000 kişiyi mağdur etmek rezillikti. Beşirliden akyazıya araba 3 saatte gelebildi.

Yorum

• Yahu zaten karsiydim da hadi kabullendik kompleksin adi senol gunes olsun onu gectik stada adi verildi gene eyvallah dedim moralim bozulamayacak bu aksam dedim dün ama senol gunesin istemedigi adamla zorla evlendirilmis gibi yuz tavrini gorunce gururlu bir taraftarın gercekten utanmasi gerektigini dusunuyorum. bi konusma yapmadi ,bi formayla poz vermedi, topa dokunup 2 dk kaleye geçmedi üstelik fikret orman tribunde piskin piskin guluyordu bunlar olurken gercekten sanki stada adi verilmesi onun icin degilde bizim icin bir lutufmus gibi davranmasini dusunup anlam veremiyorum..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mücahit Tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu zaten karsiydim da hadi kabullendik kompleksin adi senol gunes olsun onu gectik stada adi verildi gene eyvallah dedim moralim bozulamayacak bu aksam dedim dün ama senol gunesin istemedigi adamla zorla evlendirilmis gibi yuz tavrini gorunce gururlu bir taraftarın gercekten utanmasi gerektigini dusunuyorum. bi konusma yapmadi ,bi formayla poz vermedi, topa dokunup 2 dk kaleye geçmedi üstelik fikret orman tribunde piskin piskin guluyordu bunlar olurken gercekten sanki stada adi verilmesi onun icin degilde bizim icin bir lutufmus gibi davranmasini dusunup anlam veremiyorum..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Yuhlanınca rengi soldu böyle bi tepki beklemiyodu

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yuhlanınca rengi soldu böyle bi tepki beklemiyodu
                              Sıkıntı şu bu taraftarı azıcık adam yerine koyup nabzını yoklamamalari
                              Bunu yapsalar bütün dertler asilacak
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• En azından bir konuşma yapması yakışırdı.
                                Kardeşim yetkililerin aklına gelmiyor, sen niye ismi böyle güzel bir tesise verilmiş biri olarak konuşmuyorsun
                                Sahaya çıkıp oynamasını ya da forma giymesini geçtim kısa bir konuşma yapmalıydı
                                Stadın ismi beni tatmin etmediği gibi memnun da etmedi
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X