İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöz bebeğim Trabzonsporumun stad açılışı var,
ben işten eve gelmişim,yemeğimi yemişim,çayımı yudumluyorum,
a spor da canlı yayın da açılışı izliyorum,
gurur duyup dünyalar benim olması lazımken,
sinirden ve öfkeden kuduruyorum,ettiğim küfürün,ettiğim bedduanın haddi hesabı yok,
hatta diyorum ki yer yarılsa da,
şu an stad dahil kim varsa yerin dibine gömülse yok olsa gitse,
o derece,
bunun sebebi önce Trabzonspor diyebilmem,haksızlığa olan isyanım,
40 senden sonra şampiyon oluyorsun onu da şike ile,hile ile elinden alıyorlar,
elinden alanlara kol kanat geren,kupayı siz hak etmediniz ki diyen adamın boynunda TS atkısı şov yapıyor,
tüm memleket te ona yağcılık yapıyor,
bir tek,sadece 1 tek Allahın kulunun da ilgili kişiye efendim 2011 için bişiler yapın artık diye fısıldamak aklının ucundan geçmiyor,geçmiyor çünkü Trabzonspor umurlarında değil,varsa yoksa partileri,menfaatleri,çıkarları.
Söyleyeceğim çok şey var da ne desek boş,
canım ülkemde siyaset öyle bir hale geldi ki,
adamın evladı siyasetten mağdur adam hala tuttuğu partiyi savunuyor evlat 2. plana kalıyor,
adam kendisi mağdur,bir sürü hakkı yenmiş hala daha parti yalakalığı yapıyor,
e böyle olunca dünkü tablo da normal gelmesi lazım ama insan alışamıyor,
ben alışamadım,
tüm bu yazdıklarım en büyük yemin olsun parti düşmanlığından falan değil haksızlığı yapan ile haksızlığa uğrayanların kepazeliği,3 günlük dünyada insanların bu kadar alçalabiliyor olmasını kabullenemiyorum.
610806Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArti olarak katar dunyanin en zengin musluman ulkelerinden.Adamlarin emirleri senin stad acilisina gelmis gonlunu hos tutmak onure etmenin nesi kotu. Niye katar marsi calinmis. Devlet isleri boyle yurur. Adam ulkene sehrine yatirim yapacak. kac tane anlasma imzalanmis. Yine biz yine ulke kazanacak. Yok abi bunlara kalsa adama kopek cektirmek lazim. Staddan kovmak lazim. Hatta stadi rte hukumeti yapti maclari orda oynamayak ismide eski fbli senol gunes zati. Kulube siyaset karisti. Ak parti karisti. Artik rtenin takimi oldu. Bu takimda tutulmaz artik.
Yorum
-
Sponsor bulundugunda bu isim muhabbeti duzeltilecektir..
Senol Güneş Spor Kompleksi
Akyazi Medical Park..
Evet bu sekilde emrivakiye donusmesi veya adam gibi açıklama yapilmamasi sıkıntı ama sponsor bulamadığı icin ben kizamam baskana..
Gecen hafta Trabzondayim otele giriyoruz abi maca geldik diyoruz hayirdir kimin maci var diyor..Bir sürü esnaf ile konustuk cogunun dediği ne gerek vardi niye geldiniz..Bilet 10 -20 tl stada adam gibi giden yok sonra niye sponsor bulamadılar.
Simdi baskan cikip sponsor bulamiyoruz kinse bize sponsor olmuyor mu deseydi...ama keske Trabzonspor büyük bir isimdir istedigimiz rajamlarin altina tekliflere sponsorluk vermeyecegiz en dogru teklif geldiginde kabul edecegiz deseydi ve bu hengame olmasaydi..
Ama stad ismi Senol Gunes olarak kalmaz yeter ki adam gibi paraya sponsorluk bulunsun .
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUSTA, taraftarın hiç görüşünü dinlemeden siyasilerin emriyle stada ismi verdi.
İlk seçimde gidersin USTA
BU TAKIM TARAFTARIYLA GÜÇLÜDÜR VE VARDIR
Yorum
-
Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak delfino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru haklısın zaten stadı Trabzonlu iş adamları , yada taraftarlar birleşerek yaptırdı çok ayıp etti Muharrem Usta ..
Galatasaraya kim yaptı ulan stadyumu ismini kendileri verdi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Sizi bilmem, fikirlerinize de saygı duyarım ama, benim açımdan birçok karesi utanç olan bir açılış oldu.
Şenol Güneş ile başlayalım. Hala hayatta olan insanların, Allah uzun ömür de versin, isimlerinin tesislere verilmesi kadar saçma birşey olamaz, kaldı ki bu insan hayatının geri kalanında yanlış yaparsa ne olacak ? Aklıma gelen Ümit Davala'nın İzmir'deki heykeli, Hakan Şükür'ün stada verilen ismi geldi. Ne oldu söküldü bunlar sonra, ama sadece komik duruma düşülmüş oldu. Yarın Beşiktaş Akyazı'da Trabzonspor'u yenip, şampiyonluk ilan ederse ne olacak mesela ? Hatta böyle 96'daki fener maçı gibi bir maç düşünün. Gerilim olmasına felan girmiyorum bile.
Evet Şenol Güneş çok önemli bir isim, itirazım yok, bugün Trabzonspor'un başında olsun da isterim ama stada isim vermeden önce ezeli rakibin takımını çalıştırdığını neden kimse sorgulamıyor anlamıyorum.
Eğer stadınıza ismini verdiğiniz kişi sizin ezeli rakibinizi çalıştırmasına tamam diyorsanız Trabzonspor'un büyüklüğü hakkında hiçbir bilginiz yok demektir. Öyle olacaksa, gurur duyalım yetiştirdiğimiz bir hoca Beşiktaş'ın başına geçti diye. Amacımız da mutluluğumuz da bu olsun o zaman. Ogün Abdullah başta olmak üzere Selçuk, Burak gibi İstanbul takımlarına kazandırdığımız oyuncuların heykellerini dikelim şehire... Bizim için gurur vesilesi olsun. Hatta İstanbul takımlarına gitmek isteyenlere kolaylık sağlayalım, oradaki başarılarıyla da gurur duyalım.
Trabzonspor'un tarihiyle, büyüklüğüyle, misyonuyla alakası olmayan işler yapılıyor.. Ama beni en çok üzen Şenol Güneş'in bile buna tamam demesi. Ego'su olmayan biri olarak "ne yapıyorsunuz, böyle saçma şey mi olur" demesini beklerdim..
Hadi bunu da bir kenara bırakalım.
Burak Yılmaz'ın gelmesini bana kim nasıl açıklayabilir çok merak ediyorum. Çok girmiyorum bu konuya, yazacak bir şey yok, çünkü elle tutulur bir yanı yok.
Katar emirinin fotosu nedir arkadaş. Neden Katar emiri de Bahreyn emiri değil mesela ?
Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür edilmiş. Mesele siyaset değil. Sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak lazım. Ben Cumhurbaşkanına teşekküre de karşı değilim. Ama neden stadyumda ? Başka yer mi yok ? Bu teşekkürü staydumda yaptığınız zaman işin rengi değişiyor bakın. 2011 şampiyonluğumuz Sayın Cumhurbaşkanımızın iki dudağının arasında gitti bunun aksini kimse iddia edemez. Bugün CAS felan uğraşıyoruz ama gerçekler ortada. Siz bu teşekkürü yaparak biz halimizden memnunuz demiş oluyorsunuz. Bunu dediğiniz zaman da işte puan tablosundan kimse rahatsız olmasın.
Yıldırım Demirören felan da hiç girmiyorum bile.
Ben açıkcası gözlerim tribünde Aziz Yıldırım'ı aradı ne yalan söyliyim. Şöyle 2011 kupasının sapıyla gelip, "alın size kupanın sapı" dese onu da alkışlar, kupanın sapını da müzeye götürür mutlu olurduk. Çok da güzel olurdu. Benim gördüğüm utanç tablosu işte tam da buydu..
Şunu diyebilirsiniz. Stad açılışı bu. Protokol olmayacak mıydı ? Cumhurbaşkanı, TFF başkanı felan. Olur, itiraz etmiyorum ama sizin de bir duruşunuz olur. 2011 şampiyonluğuna en ufak bir gönderme yapamıyorsanız siz kabul etmişsiniz demektir. Trabzonspor orta sıra takımı olmuştur artık. Ligde puan durumu itibariyle değil, 5 maç üstüste kazanırsınız puan tablosu düzelir, ama bu eziklik, bu tarihine büyüklüğüne
Bununla beraber şu notlarımı da düşeyim. Stada bir sponspor bulunamamış olması bir başarısızlık değil mi ? Beşiktaş Vodafone ile açılıştan ne kadar önce anlaştı, ve bu süreçte de firma reklamını yapmış oldu, biz ise stad açıldı hala bunu paraya çeviremiyoruz.
Diğer bir konu, bu hafta Fenerbahçe ile bu stadda mı oynayacağız. Bunu kim akıl etti nasıl planladı ? Staddaki ilk maçımızda fenere yenilerek utanç tablosunu mu tamamlamak istiyoruz. Umarım fark yemeyiz de yıllarca temizlenemeyecek bir pisliğe batmayız. GS 6-0'ı kurtaramadı hala, ben açılışta yaşanacak hezimeti düşünemiyorum.
Bu açılıştaki duruşuyla Sadri Şener bir kez daha benden tam puan aldı, onu da yazayım. Hem Trabzonspor'a verdikleriyle, hem Trabzonspor'u şikeye bulaştırmamasıyla, hem şampiyon yapmasıyla, hem de duruşuyla bize çok fazla bir başkandı. Kendisini hiçbir zaman haketmedik. O yüzden bu utanç tablosunda olmaması benim için çok güzel oldu.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKelimesi kelimesine katılıyorum. 👏👏👏
Bende kısa bir açıklama eklemek istiyorum. Çok sevdiğimiz Trabzonda o kadar çok işadamlarimiz var ama söz konusu trabzonspor olunca hiç biri taşın altina elini koymuyor. Bir tanesi de mi sponsor olmak için Trabzonspor'a hizmet etmez yok yok burada herkes o niye olmadı bu niye olmadı sözünden çok nerede bizim işadamlarimiz diye seslenen yok ama neymiş Beşiktaşın sponsoru Vodafone bizim ki nerde o yok o öyle sponsor olmuş yok böyle olmuş. Tek bir cümle söylüyorum bizim işadamlarimiz in bir halt olmadığı yerde devletimiz güzel bir stad kazandırmıştır ve Resmi tören ile açmıştır olay bu kadar net. Sonra buraya gelin yok o takım yıllık bu kadar para ile anlaşmış diyin sonra Vodafone arana ile karşılaştırın. Utanın ya utanın karsilastirdiginiz takımların işadamlari takımına sahip çıkıyor bizimkiler de gelmiş burada boş boş konuşuyor. Söylenecek çok şey varda susmak en güzeli
Bir başka konu ise bu stadın yapımında kimlerin engellediğini hepimiz çok iyi biliyoruz bunlara iki çift laf edemeyenler neden devleti yönetenlerden rahatsız?
Diğer konu ise evet sizler Şenol güneşi küfrederek yolladığın da sahip çıkmayanlar neden başka bir takımı çalıştırdığı dan rahatsız oluyorsunuz. Hiç mi kendinize sormuyorsunuz neden böyle diye en basit soru Bugün osmanlisporu çalıştıran Mustafa Reşit Akçay ne dedi ben yarın öldüğümde benim tabutumun taşıyacak insanlarla kötü olmak istemiyorum diye bu cümlenin derinlemesine okuyamayan insanlar neden hala suçu kendimizde arama derdine düşmüyor?
Sikebahce ile karşılaştırma yapan taraftarlara da tek söyleyeceğim cümle en kötü gününde yalnız bırakmayan taraftarları ile kendimizi karsilastiriyoruz zamanında o kadar darbe yediklerinde onlar öyle veya böyle takımına sahip cikti biz naptın haklıyken bile sahip çıkmadık yalnız bıraktık şimdide kalkmış niye böyle diye konuşuyoruz?
Uzun lafın kısası önce kendimize neden diye soralım da sonra gelip burada konuşalım. Çok şey söylemek isterdim ama malesef sosyal medya mecralarinda tartışma çok farklı bir boyut alıyor o yüzden tam manasıyla derdimizi anlatamıyoruz
Selam Dua ile
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her söylediğine eyvallah..
Şike olayı hakkında ne düşünüyorsun?
Tayyipin şikeden dolayı fenere ceza verilmemesi için federasyona yaptığı müdahele, fifaya uefa ya yaptığı müdahaleler için ne düşünüyorsun?
Ama Trabzonspor haketmedi ki şampiyonluğu diyen Tayyipi sen de biliyorsun..
Hiç mi üzmüyor seni bunlar..?
Hem akp ye hem de Tayyibe, senin yakın olduğunu biliyorum.. Hiç konuştun mu bu konuları üst mercilerde.. Nedir seni ikna eden açıklama..?
Bizi de ikna et de biz de mutlu olalım.. Dertlerimiz azalsın...
610806Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArti olarak katar dunyanin en zengin musluman ulkelerinden.Adamlarin emirleri senin stad acilisina gelmis gonlunu hos tutmak onure etmenin nesi kotu. Niye katar marsi calinmis. Devlet isleri boyle yurur. Adam ulkene sehrine yatirim yapacak. kac tane anlasma imzalanmis. Yine biz yine ulke kazanacak. Yok abi bunlara kalsa adama kopek cektirmek lazim. Staddan kovmak lazim. Hatta stadi rte hukumeti yapti maclari orda oynamayak ismide eski fbli senol gunes zati. Kulube siyaset karisti. Ak parti karisti. Artik rtenin takimi oldu. Bu takimda tutulmaz artik.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Trabzonsporun stadının ismini trabzonsporlular belirleseydide yine şenol güneş olsaydı!!
Tepeden inme yada ben böyle istiyorum böyle olacak değil!!
İşine geleni millete soralım işine gelmeyeni ben böyle istiyorum demeyi demokrasi zannedenler bir gün demokrasiye muhtaç kalırlar.
10 yılda bitmiş bir stadı bize lütuf diye sayanlar en büyük yanılgı içindedir.
Heleki tertemiz şampiyonluğumuzu gasp edip bunu onaylayanlar,bunada sırf siyasi görüşü aynı diye sesini çıkarmayanların ''vicdan''ları ne zaman dur diyecek!!
Trabzonlu olmasamda Bir zamanlar gurur duyduğum Trabzon halkını özlüyorum....
Yorum
-
Bu Katar emiri muhabbeti gerçekten de sıkmaya başladı. Kulubü Araplara sattınız diyen bile olmuş. Halbuki yıllardan beri forumda keşke takımı Araplar alsa diyenler var. Ortada bir devlet protokolü var, adam ve heyeti Cumhurbaşkanı'nın davetlisi olarak gelmiş. Yok işi neymiş burda, yok neden marşı çalınmışmış. Bunların hepsi devlet protokolü, gidin Bimer'e falan yazın, şikayetinizi oraya iletin.
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakaret etmek istemiyorum, zorlama kendini.
Galatasaraya kim yaptı ulan stadyumu ismini kendileri verdi?
Galatasaray sadece stad yaptırdı ayrıca bir isim arayışı içerisinde bulunmadılar baştan beri alisamiyen stadını taşıcaz dediler ve statlarının ismi türktelekom arena ..
Bizim ise kompleksin adı şuan şenol güneş kompleksi olarak netleşti ve içerisinde spor salonları tenis kortları antreman sahası eğitim merkezi vs vs bir çok şeye sahip olduğundan bir kompleks Galatasaray'la mukayese bile edilemez lafta alisamiyen kompleksi dediler... bizim ise stadın adı şenol güneş stadı olarak değil sponsor belli olunca netleşecek ..
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Katar Emirinin böyle anlı şanlı açılışa katılmasıyla ilgili bazı iddialar var, bunlardan biri May Tesislerinin Araplara satılması ve Trabzonspora yüklü bir meblağ ödeyeceklermis bunu Klübü ilgilendiren iddia, bir diğeri Trabzon Havalimaninı Katarlilara satmak burdan da Hükümetin cebine iyi bir para girer,
Son iddiada Araklı da, Arap kenti mi ne kurulacakmis, o ne demek oluyor onu pek anlamadım.
Yorum
-
İlk olarak delfino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönce medeni ol ondan sonra kendini düşünceni savun ..
Galatasaray sadece stad yaptırdı ayrıca bir isim arayışı içerisinde bulunmadılar baştan beri alisamiyen stadını taşıcaz dediler ve statlarının ismi türktelekom arena ..
Bizim ise kompleksin adı şuan şenol güneş kompleksi olarak netleşti ve içerisinde spor salonları tenis kortları antreman sahası eğitim merkezi vs vs bir çok şeye sahip olduğundan bir kompleks Galatasaray'la mukayese bile edilemez lafta alisamiyen kompleksi dediler... bizim ise stadın adı şenol güneş stadı olarak değil sponsor belli olunca netleşecek ..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihim birşeyler sormak isterim.
Her söylediğine eyvallah..
Şike olayı hakkında ne düşünüyorsun?
Tayyipin şikeden dolayı fenere ceza verilmemesi için federasyona yaptığı müdahele, fifaya uefa ya yaptığı müdahaleler için ne düşünüyorsun?
Ama Trabzonspor haketmedi ki şampiyonluğu diyen Tayyipi sen de biliyorsun..
Hiç mi üzmüyor seni bunlar..?
Hem akp ye hem de Tayyibe, senin yakın olduğunu biliyorum.. Hiç konuştun mu bu konuları üst mercilerde.. Nedir seni ikna eden açıklama..?
Bizi de ikna et de biz de mutlu olalım.. Dertlerimiz azalsın...
610806
Kendisinin gönlü rahat mi, Aziz Yıldırım kendisine küfür etmişti bunun hesabını ne şekilde soracak?
Aziz bu ülkeden büyük mü?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum