Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsim sponsorluk rte den artık bezdim.
    Stadyum hakkında konusalım. Ben canlı yayın boyunca tek bir şeye takıldım o da bu çizgilerdi. Çıkış tünelinin hizasında bir kare çektim cıkış tüneli gayet düz. Ama orta saha çizgisi bildiğimiz yamuk. Şimdi diyorum ki Kamera açısı yanlıs oldu desek ama kameranın merkezi tam çıkış tüneli hizasında. Umarım sadece çizgi yanlış çekilmiştir. Yani ben normal buluyorum böyle şeyleri artık. Alıştık

saha.jpg

Bu da kasımpaşa stadından. Evet bu zoomlu hali ama bizdede zoomlu hali yamuk duruyordu merak etmeyin.
    kasim.jpg
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hadi ordan bu ülkeyi yönetenlere güvenmiyorum diyen ve senin şampiyon oyuncun ve teknik direktöründür..

bilmediğinizi bile bilmiyorsunuz küçücük febeli kafası ile yorum yapıyorsunuz

ne yazarsanız yazın çıkıyorum

bu derecede seviyesizliğe katlanamıyacağım...
      küçücük febeli kafası nedir merak ettim

şikeyi inkar eden Şenol da bu kafayı mı yaşıyor?

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizm taraftarı anlayamadım zaten

burak 4 sene evvel küfürlerle bizi satarak gitti!!!

şimdi adam burak geri dön deniyor ve videolar hazırlanıyor

bu akşam staddaydı o da

başka takım altyapılarında yetişmiş ve başka takımları tutan futbolcular bizim başarımız için sahada ter döküyor

bunlara profosyonellik deniyor

şenol güneş geliyor bir şekilde şampiyon olamıyor teneke bağlanıp kovuluyor

elimizdeki 7 şampiyonlukta şenol güneşin imzası var ve ona karşı olan kine bak

ben de sponsor ismi olacağını düşünüyordum ama şu aşamada sponsor bulunamadığı için koyulabilecek isim arıyorlardı ve şenol hocaya verdiler

başka isimler de olabilirdi ama şenol hocanın ismi verilldi diye bu yaygaraya gerek yok

efsanelerimizi çok çabuk bitiriyoruz

50 yıl sonra şenol hoca hatırlanacak yine unutmayın
        Siz galiba gündemi takip etmiyorsunuz, komplekse Şenol Güneş ismi verildi, bu akşam için sponsor açıklanacak stadın adı o olacak dendi, ve bir anda stadın adı da Şenol Güneş oldu. Bunlar normal mi?
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tüm gün yoktum, Kompleksin ismi neyse de Stadın İsmi de mi Şenol Güneş oldu ?????
          Şehirde ne var ne yok herşeyin adı şenol güneş oldu. Konuşmadan öyle anladık

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS Medya (@tsmedyam) Twitter hesabının konuyla ilgili yazdıkları:

1)Yönetim takıma sponsor bulamadı. M. Usta bu açığı ve başarısızlığı kapatabilmek için elini taşın altına soktu ve MP kulübe sponsor oldu++

2) X kişiler bu durumu çok doğru bulmadı ve Usta' ya böyle bir yükün altına tek başına girmesinin doğru olmadığını söylediler++

3) Baskı altında kalan Usta birazda mecburiyetten son anda sponsorluğunu geri çekti++

4) X kişiler Ustaya biraz daha beklemesini ve takıma bir sponsor bulunacağını söylediler++

5) Anlayacağınız takım sponsor bulamadı ve Ustanın MP hamleside USTA'NIN kendisi düşünülerekten reddedildiği için şuanda sponsor yok++

6) Stadın isminin Şenol Güneş olması ani bir karar.Şuanda stada sponsor aranıyor. Başkan çaresiz ve mahçup oldğu için bir açıklama yapmadı++

7)Sponsor açıklandığında Şenol Güneş'in ismi Kompleks olarak telaffuz edilecek.

Örn. X Arena Stadı
            Şenol Güneş Kompleksi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            O iş geçti, buna inanın o tren kaçtı. Sponsor bulamazlar, bulamayacaklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• 2010-2011şampiyonluk vurgusuyla stad 2 dakika olsun inletilemez miydi ? ben mi duymadım.

Yorum

• İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selam...
                1-Bugün açılışa gelen insanların büyük çoğunluğu Trabzonspor için değil. Çumhurbaşkanı için gelmiştir. Yoksa bunca Trabzonspora değer vermiş, katkı yapmış, onlarla sevinmiş, ağlamış kişileri izlemeyip stadı terk etmezlerdi.

2-Şenol Güneş Trabzonspor için önemli bir isimdir. Lakin hem aktif futbol hayatında, hemde teknik D. döneminde parasını almış ve hizmet etmiştir. Ayrıca Trabzonsporda elde ettiği tanınmışlıkla hayatının devamında iş bulmuş, para kazanmıştır. Bu anlamda Stada isminin verilmesi doğru değildir. Lakin isim değişebilir sıkıntı etmemekte gerek. Gün gelir ....x stadı olur ismi.

3-Stad açılışına bir başka ülkenin Cumhur başkanını çağırıyorsanız bu iyi bir durumdur. Lakin Dev posterini asmak, milli marşını okutmak. Anlamsız olan bunlardır.

4-Kuran neden okundu? Stad açılışı için değil şehitler için. Gayet güzel. Sonrada havaii fişikler ne içindi bu işte anlamsız olan.

5-Sana destek olmak için forma reklamı vermiş bir firma var. Vediği ücret diğer büyük takımların 2. yada 3. reklam verenlerinin değeri kadar ama bakıyoruz stadın her yerinde bu firmanın ismi var. Bu kadar paraya bu kadar reklam çok fazla. 3 liralık forma reklamı için takımın tapusunu vermedikleri kalmış.

6-Başkan bu akşam gösterdi ki görev adamı. Açılışta hasbelkader Cumhurbaşkanı konuşması sırasında Stadın ismini Aziz yıldırım dese. Bir Allahın kulu itiraz etmeyecek başta başkan.

7-Geçtik hepsini...Stada bakıyorsunuz çimler kötü, ışıklandırma kötü, Tribünlerin sahaya uzaklığı hele vip kısmı aşırı uzak. Stada ulaşım şuan için kötü...Stadın iç özelikleri iyi değil. Stadın yan tesisleri henüz tam olarak gösterilmedi ve Stadın dışındaki alanlar Trabzonspora verieleceği söylendiği halde verilmedi.

8-Stad yapılışında devlet büyüklerinin katkısı olacak elbet bunuda halkın ve taraftarın olumlu karşılaması gerek ama Stadı sanki cebinden para ile yapmış gibi davranılması, tüm haklarını elde tutuyormuş gibi davranılması, ve açılış konuşmaların da halka hitap etmek yerine sürekli Sayın Cumhurbaşkanım denilmesi çok tuhaf oldu. Stad kime açılıyor halka mı? Cumhurbaşkanına mı?

9-Kısaca yanılgılar çok, hatalar fazla lakin anlatamazsınız. Anlamazlar. Anlamayız. Çünkü herkes işine geldiği gibi bakar öyle görür.

Bu kafa o eski Anadolunun fırtınası yürekleri futbol aşkı ile dolan Trabzonsporlu kafası değil. Bu kafa yeni Türkiyenin gerçeği. Ne kadar para o kadar ekmek...
                - Mevcut H. Avni Aker Stadyumunun yerinin değiştirilmesi zaten en büyük hata idi, ses etmediler oldu.
                - Mevcut H. Avni Aker isminin de değiştirilmesi hata idi onu da değiştirdiler (ben Şenol Güneş isminden rahatsız değilim, isim değişecek ise olabilecek en iyi isimlerden bana göre, ama değişmemeliydi)
                - Trabzon Belediyesi biliyorsunuz isim olarak Recep Tayyip Erdoğan ismini öneren bir tavsiye kararı çıkarttı meclisinden, yalakalığın bu boyutunu da gördük, Allah tan o kadar da yapmadılar Şenol Güneş ismini lutfettiler.
                - Stadyumu birisi cebinden kişisel servetinden yaptırdı da bizim mi haberimiz yok?
                - Yazdığınız diğer tüm başlıklara katılıyorum.

Efsane Trabzonspor dan 2011 yılından sonra Figüran Trabzonspor a geçilmiştir. Efsane şehir takımı da efsane şehir de bana göre 2011 den sonra yoktur.

Trabzonlular ve biz gurbetteki Trabzonsporluların büyük çoğunluğu, şehrimizin en büyük değeri ve markası Trabzonspor u siyaset uğruna harcayıp bitirdik.

Dünyanın sayılı şehir takımlarından birisi iken şu anda ülkemizde bile adı sonlarda gelen, önünde bir çok Anadolu şehir takımı olan hale getiridik.

Barcelona 11 ini doğrudan getirin bu ligde Trabzonspor diye oynatın yine bir işe yaramaz, şampiyon olamaz. 2011 adaleti sağlanmadığı sürece bir daha Trabzonspor olmayacak, olamaz.

Biz buna layığız, yapacak bir şey yok.
                En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 23:33.
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Dag fare dogurdu.basindan beri hangi sozunu tuttun muharrem usta

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizm taraftarı anlayamadım zaten

burak 4 sene evvel küfürlerle bizi satarak gitti!!!

şimdi adam burak geri dön deniyor ve videolar hazırlanıyor

bu akşam staddaydı o da

başka takım altyapılarında yetişmiş ve başka takımları tutan futbolcular bizim başarımız için sahada ter döküyor

bunlara profosyonellik deniyor

şenol güneş geliyor bir şekilde şampiyon olamıyor teneke bağlanıp kovuluyor

elimizdeki 7 şampiyonlukta şenol güneşin imzası var ve ona karşı olan kine bak

ben de sponsor ismi olacağını düşünüyordum ama şu aşamada sponsor bulunamadığı için koyulabilecek isim arıyorlardı ve şenol hocaya verdiler

başka isimler de olabilirdi ama şenol hocanın ismi verilldi diye bu yaygaraya gerek yok

efsanelerimizi çok çabuk bitiriyoruz

50 yıl sonra şenol hoca hatırlanacak yine unutmayın
                    Avni Aker isminin neyi eksikti?

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TS Medya (@tsmedyam) Twitter hesabının konuyla ilgili yazdıkları:

1)Yönetim takıma sponsor bulamadı. M. Usta bu açığı ve başarısızlığı kapatabilmek için elini taşın altına soktu ve MP kulübe sponsor oldu++

2) X kişiler bu durumu çok doğru bulmadı ve Usta' ya böyle bir yükün altına tek başına girmesinin doğru olmadığını söylediler++

3) Baskı altında kalan Usta birazda mecburiyetten son anda sponsorluğunu geri çekti++

4) X kişiler Ustaya biraz daha beklemesini ve takıma bir sponsor bulunacağını söylediler++

5) Anlayacağınız takım sponsor bulamadı ve Ustanın MP hamleside USTA'NIN kendisi düşünülerekten reddedildiği için şuanda sponsor yok++

6) Stadın isminin Şenol Güneş olması ani bir karar.Şuanda stada sponsor aranıyor. Başkan çaresiz ve mahçup oldğu için bir açıklama yapmadı++

7)Sponsor açıklandığında Şenol Güneş'in ismi Kompleks olarak telaffuz edilecek.

Örn. X Arena Stadı
                      Şenol Güneş Kompleksi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Sponsor bulmak, hele bu takıma zor. Bunu anlarım da ikide birde tarih vermesi tam bir fiyasko. Sadece bu sponsorluk meselesinde de olmadı bu. neredeyse her söylemi tırt çıkar mı bir adamın ya.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• gittik ve donduk resmen. acayip rüzgar alıyor üst tribün. ne yapıp edip bu soruna bir çare bulmalılar. zaten geç girdik stada, başkanın konuşmasına yetiştik. maç başladı, 10dk sonra artık dayanamadık çıktık.

2. sorun da trafik. rezaletti resmen. zaten mevcut yerin trafik sorunu yaratacağı çok aşikardı. inşallah tüneli, kavşakları, raylı sistemi çözüm getirir. yoksa 1-2 gider sonra o keşmekeşi gören adamın ayağı tekrar gitmez oraya.
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2010-2011şampiyonluk vurgusuyla stad 2 dakika olsun inletilemez miydi ? ben mi duymadım.
                          Sen akyazıya gelenlerin Trabzonspor taraftarı olduğunu mu zannediyorsun? Mitingten sonra stadyum boşaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ekran Alıntısı.jpg
                            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Ts medyanın yazdıklarına kesinlikle inanmıyorum, kaç aydır görüşürüyoruz dedi her fırsatta, ufak pürüzler kaldı falan dedi. Tamamen yalan.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ben herşeye rağmen kötü de olsalar, kızsakda A takımın da sahaya inmesini atmosferi oradan görmelerini isterdim. Hepsi ne yazıkki instagram hesabından foto paylaşmakla yetindi.
                                HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X