İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Rezillik Akyazı stadı kalsaydı keşke. Şu durumu asla içime sindiremeyeceğim erdoğanla şike konusu hariç bir derdim olmamasına rağmen. Usta ise kendini tüketti. Bizim stadımızın adını şikecileri kollayan cumhurbaşkanı koyamaz kardeşim yazıklar olsun.
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğzını topla terbiyesiz herif.
Ama sen ve senin gibiler için normal, Kuran okunmasını siyasi şov gören, 40.000 kişinin amin deyip Fatiha okumasından rahatsız olan, başkalarına hakarette eder.
Kendine yakışanı yapmışsın, aferim
Senin gibilerle tartışmaya girmek hata zaten.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta bugün itibariyle kendini bitirmiştir. Olacaklardan habersizdir.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş bu stada nasıl gelecek şimdi ?
ST23i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. stad iyidir ama herşey değil.
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Yahu bi karışık açılış oldu.
Stadın ismi ne oldu?
Stadın sponsoru kim oldu?,
Katar emiri kayak tesisi yapmak için mi oradaydı?
Katarlılar kayacak diye mi oldu bu şamata?YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Trabzonspor'a adını kendi belirleyemediği yeni stadında başarılar.Açılış maçı için çok heyecanlıydım ama artık gitmeyi düşünmüyorum.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Dostlar, hicbir klup sponsorluk hakkindan vazgecmez..
S.Gunes kompleksi olarak gecti.. Ki stad bu kompleksin icinde bi unite...
Stadin isim hakki satilir merak edecek bisey yok.
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum