Benim dusuncemde erdogan olmasaydi bu tesisi kimse kolay kolay ts ye yapmazdi.erdogan olmasaydi fb kume duserdi buda bir gercek.olaya nasil yaklasacagimiza bagli.iyimi oldu kotumu oldu bilmem.siyasetten nefret ederim ancak adam yaptigi seyin acilisini tabiki yapacak.sonucta kendisi cumhurbaskanimiz.severiz sevmeyiz saygi gostermek zorundayiz
Benim dusuncemde erdogan olmasaydi bu tesisi kimse kolay kolay ts ye yapmazdi.erdogan olmasaydi fb kume duserdi buda bir gercek.olaya nasil yaklasacagimiza bagli.iyimi oldu kotumu oldu bilmem.siyasetten nefret ederim ancak adam yaptigi seyin acilisini tabiki yapacak.sonucta kendisi cumhurbaskanimiz.severiz sevmeyiz saygi gostermek zorundayiz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Abicim bugün Malatyaya bile stad yapılıyor MALATYA ya... Türkiyenin dört bir yanına statlar yapılda Trabzonspor'a bir stat yapmalarını çok görmeyin lütfen kendi ceplerinden mi harcadılar ? Nasıl diğer statları yaptıysalar bunuda aynı şekilde yaptılar bu zamana kadar sarkması bile saçmaydı
şu güzel günde stadımız açılıyor buna sevinmeliyiz tabiki cumhurbaşkanımıza teşekkürler olcak devlet yardımı olmasaydı böyle güzel bir stada kavuşabilcekmiydik bunun keyfini çıkartalım
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yav ustam nasıl bir kafa anlamıyorum ki. Bakın bu 4 şeritli yol yaptı olayı gibi bir şey. Bunu yapmak zorunda. Vakti geçmeden vergilerimizi. Her aldığımız üründe kdv vs. ödüyorsak bunları yapmak zorunda arkadaş. Bunları yapmaz ise karşı cıkacaksın. Bu stadı bizim paralarımızla yapıyor biz para veriyorsak karşılığını almak zorundayız. Bu bu kadar net ya.
Anam Cyzio da gelmiş Bi tek kalede oynatmadığımız Polonyalı.
Çağdaş da Altaylı olup, ikinci takımı Trabzonspor olan, futbolculuğu pek parlak olmasa da bizi çok seven bir isim. İsviçre ve Almanya yıllarında az haber yollamadı Trabzon'a.
Metin Aktaş da tarihimizin en efsane kalecilerinden :d Top kaleye girdikten sonra ya kurtaracakmış gibi uçar ya da yerde dövünürdü
Simdi Cumhurbaskanina tesekkür etmenin ne gibi bi zarari var neresi dokunuyor size? Stadi devlet yardimiyla yaptik bu bir gercek. O yüzden nankörlüge gerek yok. Cok zoruna giden o stada girmez madem öyle.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
YÜZÜNÜZ KIZARACAK MI BİLMEM AMA
ALLAH BELANIZI VERSİN BE!!
Atatürk'ü Katar Emirinden bile önemsiz yaptınız ya helal olsun size. Yemin ediyorum o kadar utanıyorum ki şuan devletimden. Devletim demeye dilim varmıyor allah belanızı versin bee!
Hiç koymasaydınız Atatürk'ü zahmet olmuş. Yapacağınız stadında içine edeyim. Alın sizin olsun kodumun stadı.
[ATTACH]11718[/ATTACH]
Savunun ulaaaann
Savunun ulaaaann
Bu rezilligiii
Savunun ulaaaann
Ben mi yanlış anlıyorum. Komple komplekse Şenol Güneş ismi verildi daha stadın ismi belli değil. Böyle değil mi?
Bana kalırsa stada sadece sponsor ismi verilecek ve mesela medical park şenol güneş arena ya da stadı diye geçecek muharrem kurnaz olduğu için bunu kendi söyleyemedi tayyip ilan edecek. ama umarım ben yanılırım böyle bişey olmaz
Söylemiyim yazmiyim diyorum da duramıyorum ulan bu adam nerdeyse bütün şampiyonluklarında faal olarak bulunmuş kalecilik yapmış kim bilir ne efsanevi kurtarışlar yaptı maçlar çevirdi goller engelledi futbolculuk meziyetleri bir yana şu ülkede aklı başında sistemli ne yaptığını bilen futbolu her gittiği yerde oynatabilen tek adam vardır he o da şenol güneştir.
Ne zaman gel deseler geldi görevini yapabildiğinin en iyi şekliyle yapmaya çalıştı. Şimdi bikaç kişi geliyor yok efsane değildir yok para aldı yok Beşiktaşa gitti yok şampiyonluk yaşamadım dedi.
Para aldı da fatih terim gibi hiçbişey yapmadan ayda milyonları mı indirdi cebine ?
Yaşamadım dedi de yalan mı dedi ? Yaşayabildi mi ? Kupayı eline alıp otobüsün üstünde doya doya sevincini yaşayıp emeğinin karşılığını alıp tatmin olabildi mi ? Şimdi kimse şampiyonluk demek otobüslen tur atmak mı demesin ağzına kürekle vururum. Demek istediğimi anlayın az o gurban olduğumu çalıştırın az zorlayın lütfen.
Şimdi bile kaptan onur ne kadar seviliyor saygı görüyor düşünün onuru neler neler yapıyor yıllar yıllar en iyi şekilde hizmet veriyor sonra Trabzonspora gelip hocalık yapıyor başarılı da oluyor kaptan Onur sonra biri çıkıp diyor ki Onur efsane değildir para aldı kulüpten.
Şenol Güneş anasının ak sütü gibi Trabzonspor efsanesidir. Ya şunları yazdığıma bunu bu forumda tartıştığımız için bile utanç duyuyorum..
Gel gelelim spor kompleksine isminin verilmesini bende istemiyorum çünkü Hüseyin Avni Aker ismi yok oluyor.
Not: Polemik yaratmamak ve başlığı gereksiz mesajlarla doldurmamak adına sataşmalara ve diğer mesajlara cevap vermeyeceğim.
Yok bu yorum olmadi iste, hiç olmadi... yasamadimdan öte olmadim da dedi... sampiyon olmayan hoca sampiyon olmayacak diye bir sey yok diyen kendisi... gereksiz yere tartismayalim... isminin verilmesine bile "duygum yok" diyen birinden bahsediyoruz, yemisim efsaneligini
Simdi Cumhurbaskanina tesekkür etmenin ne gibi bi zarari var neresi dokunuyor size? Stadi devlet yardimiyla yaptik bu bir gercek. O yüzden nankörlüge gerek yok. Cok zoruna giden o stada girmez madem öyle.
Aynen kardeş kesinlikle katılıyorum sana stadımız açılıyo bugün biz işin siyaset yönüne bakıyoruz bence keyfini çıkartalım yeni stadımızla güzel şampiyonluklara inşş
Yorum