Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım

Ulan RTE bile utanıyordur bu tip saçmalıkları gorunce. Hangi altal koydu diye geciriyordur icinden.

Kim Jong halt etmis bizim yanimizda.

Oldu olacak secde etsin tum stad sayin Cumhurbaskanimiza.

Biri gorup kaldirir umarim o pankarti.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangi uçakla geldi bu Katarlılar?
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hangi uçakla geldi bu Katarlılar?
        İki uçak vardı. Biri Qatar Airways.

Yorum

• stad sponsoru medical park olacak yönünde haberler var doğru olabilir çünkü takım dibe vurmuş durumda iş bu haldeyken sponsor bulmak çok zor olur

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Söylemiyim yazmiyim diyorum da duramıyorum ulan bu adam nerdeyse bütün şampiyonluklarında faal olarak bulunmuş kalecilik yapmış kim bilir ne efsanevi kurtarışlar yaptı maçlar çevirdi goller engelledi futbolculuk meziyetleri bir yana şu ülkede aklı başında sistemli ne yaptığını bilen futbolu her gittiği yerde oynatabilen tek adam vardır he o da şenol güneştir.
            Ne zaman gel deseler geldi görevini yapabildiğinin en iyi şekliyle yapmaya çalıştı. Şimdi bikaç kişi geliyor yok efsane değildir yok para aldı yok Beşiktaşa gitti yok şampiyonluk yaşamadım dedi.

Para aldı da fatih terim gibi hiçbişey yapmadan ayda milyonları mı indirdi cebine ?

Yaşamadım dedi de yalan mı dedi ? Yaşayabildi mi ? Kupayı eline alıp otobüsün üstünde doya doya sevincini yaşayıp emeğinin karşılığını alıp tatmin olabildi mi ? Şimdi kimse şampiyonluk demek otobüslen tur atmak mı demesin ağzına kürekle vururum. Demek istediğimi anlayın az o gurban olduğumu çalıştırın az zorlayın lütfen.

Şimdi bile kaptan onur ne kadar seviliyor saygı görüyor düşünün onuru neler neler yapıyor yıllar yıllar en iyi şekilde hizmet veriyor sonra Trabzonspora gelip hocalık yapıyor başarılı da oluyor kaptan Onur sonra biri çıkıp diyor ki Onur efsane değildir para aldı kulüpten.

Şenol Güneş anasının ak sütü gibi Trabzonspor efsanesidir. Ya şunları yazdığıma bunu bu forumda tartıştığımız için bile utanç duyuyorum..

Gel gelelim spor kompleksine isminin verilmesini bende istemiyorum çünkü Hüseyin Avni Aker ismi yok oluyor.

Not: Polemik yaratmamak ve başlığı gereksiz mesajlarla doldurmamak adına sataşmalara ve diğer mesajlara cevap vermeyeceğim.
            Hislerime tercüman olmuşsun. Noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Burda hepsi değil ama Şenol Hoca nın isminin verilmesine karşı çıkan bazılarına sorsan Ersun Yanal konsun Fatih Terim konsun ama Şenol Hoca nın ismi konmasın derler.
            TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İsmin Kompleksin adına verildiğini hala daha çözemeyenler var, tv'de bile stada verildi diyor
              çok mu fark var ? ay tamam komplekse verildi içimiz rahatladi stada verilseydi isler degisirdi... öyle mi ?
              yok stada degil komplekse verildi gibi yorumlari gördükçe deliriyorum... ne fark var arkadas ne faaarrkk ??
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayın Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman içinde alkış kopmasını bekliyorum Trabzon halkından
                Yüce Beşiktaşımızın önde gelenleri lütfetmişler. Bu bizim için övünç, sevinç ve gurur kaynağıdır. Ay bir de teknik direktörleri gelmiyor mu? Göğsüm bi şenlendi bi kabardı valla ya.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Korkarım akşam açılışta dombira müziği altında akp bayrakları sallanacak ve göründüğü gibi olan gücünü milletten alan recep tayyip erdoğan şarkıları dillerden düşmeyecek..cidden bunlar olursa şaşırmam..bu benim Trabzonspor'um değil bu benim memleketim değil , utanıyorum
                  #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• Fikret Sultanbeylideki bir evin açılışına niye gelmiş anlamadım.Bu rezillikte payı olanların abv
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." bizim Trabzonspor'muzdu.

Bu da reel gerçekler ışığında modaya uyup övünç duyduğunuz sizin Trabzonspor'unuz.

Bu gurur size ait uşaklar.

Vodafone Arena'da açılışta Vodafone'un CEO'sunun boy fotoğrafını asmışlar mıydı?

Yeni stad cb söylemeseydi yapılmayacak mıydı? O mu söyledi de oldu?

Teşekkür neden kişisel?

Biz kişiliğimizi bu kadar ne ara kaybettik?

...
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Güneş'in içine sinmiyorsa uygun kibar bir dille teklifi geri çevirir, çok değerli isimlerimiz var bunların yanında benim içime sinmedi, teşekkür ederim der. Ondan sonra da oylama yapılır bir şey olur... Yoksa videodaki gibi tavırlar, istemem yan cebime koy'dan ötesine gitmez
                        Gel de anlat abi gel de anlat... hikâye okuyor bize millet
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Direk Qatar yazıyordu uçakta özel uçakla arabalarını falan getirdiler çıkıp 10 sezon sponsoruz 100m euro derlerse eyvallah başımızın üstünde yerleri var da 2.5m $ göğüs sponsorluğuna bu kadar karşılama olmaz herhalde
                          Aynı şekilde düşünüyorum. Sponsor Qatar Airways olabilir mi acaba?
                          İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eyvallah. Boşa gelmemiştir o uçak bence.
                          İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İki uçak vardı. Biri Qatar Airways.
                          Eyvallah. Bunlar stada sponsor olabilir bilmiyorum bu kadar kalabalık gelmelerinin bir nedeni olmalı.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Açmama ihtimali var stadı beyler kurdela kesmeyebilirmiş öyle bir şey olsa ne gülerim
                            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Asporda basladi yayin
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Maç oynanırken ki maç başlığı gibi oldu,
                                aynı karamsar hava,aynı olumsuz mesajlar,
                                (yanlış demiyorum sadece benzetmek için yazdım)
                                bir an önce şu maç pardon açılış bitse de normale dönsek.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X