Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Söylemiyim yazmiyim diyorum da duramıyorum ulan bu adam nerdeyse bütün şampiyonluklarında faal olarak bulunmuş kalecilik yapmış kim bilir ne efsanevi kurtarışlar yaptı maçlar çevirdi goller engelledi futbolculuk meziyetleri bir yana şu ülkede aklı başında sistemli ne yaptığını bilen futbolu her gittiği yerde oynatabilen tek adam vardır he o da şenol güneştir.
    Ne zaman gel deseler geldi görevini yapabildiğinin en iyi şekliyle yapmaya çalıştı. Şimdi bikaç kişi geliyor yok efsane değildir yok para aldı yok Beşiktaşa gitti yok şampiyonluk yaşamadım dedi.

Para aldı da fatih terim gibi hiçbişey yapmadan ayda milyonları mı indirdi cebine ?

Yaşamadım dedi de yalan mı dedi ? Yaşayabildi mi ? Kupayı eline alıp otobüsün üstünde doya doya sevincini yaşayıp emeğinin karşılığını alıp tatmin olabildi mi ? Şimdi kimse şampiyonluk demek otobüslen tur atmak mı demesin ağzına kürekle vururum. Demek istediğimi anlayın az o gurban olduğumu çalıştırın az zorlayın lütfen.

Şimdi bile kaptan onur ne kadar seviliyor saygı görüyor düşünün onuru neler neler yapıyor yıllar yıllar en iyi şekilde hizmet veriyor sonra Trabzonspora gelip hocalık yapıyor başarılı da oluyor kaptan Onur sonra biri çıkıp diyor ki Onur efsane değildir para aldı kulüpten.

Şenol Güneş anasının ak sütü gibi Trabzonspor efsanesidir. Ya şunları yazdığıma bunu bu forumda tartıştığımız için bile utanç duyuyorum..

Gel gelelim spor kompleksine isminin verilmesini bende istemiyorum çünkü Hüseyin Avni Aker ismi yok oluyor.

Not: Polemik yaratmamak ve başlığı gereksiz mesajlarla doldurmamak adına sataşmalara ve diğer mesajlara cevap vermeyeceğim.
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      YÜZÜNÜZ KIZARACAK MI BİLMEM AMA
      ALLAH BELANIZI VERSİN BE!!

Atatürk'ü Katar Emirinden bile önemsiz yaptınız ya helal olsun size. Yemin ediyorum o kadar utanıyorum ki şuan devletimden. Devletim demeye dilim varmıyor allah belanızı versin bee!
      Hiç koymasaydınız Atatürk'ü zahmet olmuş. Yapacağınız stadında içine edeyim. Alın sizin olsun kodumun stadı.
      [ATTACH]11718[/ATTACH]
      Üstteki yazı olmamış , biri arasın Ustayı da '' Çok Yaşa Padişahım '' olarak değiştirsinler , malüm artık Türkiye Cunmhuriyetinde yaşamıyoruz , Ata Demirer in Osmanlı Cumhuriyeti burası , şehzade bilal ve sadrazam berat da gelir onlarada az güzelleme yapmak lazım...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Reel gerçekler ışığında modaya uyup övünç duyduğunuz gününüzde tecavüzcümüze duyduğunuz minnettarlık közlerimi yaşartay uşaklar.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Son fotoğrafta sıvama aşamasına geçilmiş.
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• neyse agir birseyler yazacam ceza yiyecem.yazik.ey para sen neler vesile oluyorsun.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kızmayın ama yanlış anladıysam düzeltin Türk Bayrağı sonra Atatürk Erdoğan ve Katar Emiri ve Başbakan önem derecesine göre dizilmiş sanki ?

Teşekkürler.. rezalet gözüküyor o ayrı
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Arkadaşlar böyle basit konulara ne çok takılıyorsunuz? Merak etmeyin orada maç kazandığımız zaman ismi ŞG olsun diyenler de, o isim yüzünden yönetime kızanlar da hep birlikte sevineceğiz.

Bu kadar basit bir konuyu neden bu kadar büyüttük anlamadım. İsim derde deva olsaydı Avni Aker'de 6-0 lık skorları görmezdik. Takılmayın, keyfini çıkarın.

He, sen ŞG ismine karşı mı çıkıyorsun? Kullanmazsın görmezden gelirsin olur biter. Trabzonspor Stadı dersin. Seven de sevdiği gibi söyler. Zaman her şeyin ilacı. Zaten bir süre sonra yolunu bulur.
                En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 16:15.

Yorum

• Akp trabzon teşkilatını kutlarım abartma konusunda diğer teşkilatlara fark atmışlar . Bayraklar büyük ihtimalle protokol sırasına göre Ülke -Kurucu lider- En yüksek mevki- en yüksek mevkiye denk yabanci devlet lideri- ikinci en yüksek mevki şeklinde dizilmiş.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kızmayın ama yanlış anladıysam düzeltin Türk Bayrağı sonra Atatürk Erdoğan ve Katar Emiri ve Başbakan önem derecesine göre dizilmiş sanki ?

Teşekkürler.. rezalet gözüküyor o ayrı
                    Öyleyse katar emri TC başbakanından daha mı önemli
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Keşke o teşekkürler pankartları yerine Avni Akerdeki Şampiyon Trabzonspor yazılıp 7 kupa konulsaydı cesaret ister tabi,bakalım 2010-11 ile ilgili pankart hazırlayan gruplar var mı varsa içeri alınır mı

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koşullanmış beyinlere hiç bir şeyi izah edemezsin kardeşim.
                        Biz insan sütün rengini siyah olarak görüyorsa sen ona beyaz olduğunu anlatamazsın.
                        O yüzden bırak siyah gören siyah görsün, beyaz olduğunu bilen de bildiği ile kalsın.
                        Herkesin her şeyi anlamasını beklemek sadece seni, beni yorar.
                        İnan gerek yok, denedim ve gördüm.
                        Bunu sizin söylemeniz de çok ironik olmuş...

Yorum

• Eve tüp söyledikten sonra açıp demirörene teşekkür etmek kadar alakasız

Ya da pegasusla biyere uçtuktan sonra ali sabancıya telefon açmak..

Ya da evde elektrik yakınca teşekkürler aksa teşekkürler çoruh edaş diye balkondan aşağı pankart sallamak..

Ne bileyim yıl 2017 falan olacak ya..
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önemden ziyade protokol sıralamasında daha üstte demek ki.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hani mevki olarak ülkesinin en üst düzeyi diye bilemiyorum öyle mi de

Yorum

• Ya renkdaşlar o stada gidenlerin %95 ine bugün 2010-2011 şampiyonunu sorsalar sayın CB mahçup olmama adına cevaplayamaz veya fb derler... Böyle mezhepsiz bi şehirdir Trabzon
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X