Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olan oldu. Bu saatten sonraki tepki klübe zarar vereceği fikirindeyim. Yapılacak tek şey bu akşam stadın dolunca nasıl olacağını izlemek.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• istanbul yalakası ve istanbul köpeği yönetimler geldiği sürece bu takım sürünmeye devam edecek.besiktas kim oluyor da cagiriyosun ts yi ezik gösteriyorlar bu kadar olmaz
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Medical Park Akyazı Stadyumu olmasın Twitterda gördüm.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bir üstte [MENTION=43669]artvints[/MENTION] nin mesajını okumakla, okuduğunu anlamakla işe başlayabilirsin.
          Ben sizin aciklamanizi tercih ederdim halbuki
          artvints'nin yazdıkları hayalindeki (aslinda yakın zamana kadar hepimizin hayalindeki) Şenol Güneş'in açıklamaları olurdu. Ama bugün konuşan ŞG ile efsane olan ŞG sanki aynı kişi değilmiş gibi konuşuyor. Ben efsane olan ŞG'den efsane olduğu stadyum isminin yani Avni Akerin isminin korunması gerektiğini söylemesini beklerdim. Biz o kadroyla birlikte efsane olduk demesini beklerdim, ismini koydurmak isteyen varsa onunkini verin demesini değil. Adimi komplekse ister verin ister vermeyin umrumda olmaz demesine ise hiç girmiyorum bile..
          Ustanın kredisini bu kadar çabuk harcamasına , taraftarı böylesine bölmesine ise üzüldüm doğrusu...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Açılışı Tv den izleyebilecek miyiz arkadaşlar?
            Trabzonspor

Yorum

• Cz8-haiWIAAmHX2.jpg Cz58LGgW8AA3TPq.jpg

buram buram yalakalık kokuyor. şu yazılanlara bakın lütfen... yanlış anlaşılmasın ben cumhurbaşkanının elbette açılışa gelmesinden dolayı mutluyum, emeği var çünkü. yalnız stadın 4 bir köşesine hava limanına trabzonun 4 köşesine asılan bu pankartlara baktığımda neden hep bi eziklik, yüceltme -taparcasına- gördüğümü anlayamıyorum. bu stat lütuf değil, trabzonsporun bu ülkeye kattıklarının bir karşılığıdır.

Yorum

• ulan statta her yerinde teşekkürler cumhurrbaşkanımyazıyor bu kadaryalakalık olur mu yazık yazık bu klup ondan basarılı olamıyor
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]11716[/ATTACH] [ATTACH]11717[/ATTACH]

buram buram yalakalık kokuyor. şu yazılanlara bakın lütfen... yanlış anlaşılmasın ben cumhurbaşkanının elbette açılışa gelmesinden dolayı mutluyum, emeği var çünkü. yalnız stadın 4 bir köşesine hava limanına trabzonun 4 köşesine asılan bu pankartlara baktığımda neden hep bi eziklik, yüceltme -taparcasına- gördüğümü anlayamıyorum. bu stat lütuf değil, trabzonsporun bu ülkeye kattıklarının bir karşılığıdır.
                  Biz Türk Milletiyiz.Bu tür yüceltme cok dogal ve her sektör icin gecerli.Futbolcusundan tut Siyasetcisine kadar bu böyledir onun icin herkes bize gülüyor.Neyse Allah islah etsin diyelim yazik!

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    stadın fenerbahçe maçında açılamamasının bazı sebeplerinden biri de türkiye futbol federasyonundan gerekli izinlerin çıkıp çıkmaması ile ilgili. bildiğim kadarıyla şu an tamamiyle çalışmalar bitmedi. bağlantı yolları henüz sona ermedi ve stat içerisinde çalışmalar devam ediyor.
                    E izin çıkmadıysa, çalışmalar bitmediyse neden bugün açılış yapılıyor? Yani TFF'den izin almak bu kadar zor mu? İnandınız mı sizde buna? Yani daha TFF'dan açılış izni alınmamış açılsa bile daha 2 ay futbol oynanamayacak stadı RTE açıyor öyle mi? Soru sormayalım rezilliğimize rezillik ekleyelim ve "fıkralarda yaşayan karadenizliliğimizle" devam edelim. Açtım açıyorum ha şu maç ha bu maç ha bugün ha yarın... Şimdide stadı açıyorum ama 2 ay top oynamayın. Stadın açılış tarihi 18.12.2016 staddaki ilk resmi olan ya da olmayan müsabaka tarihi ???????
                    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• " Şenol Güneş Spor Kompleksi Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanımız Arena "
                      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İşin enteresanı Trabzonspor'un stadı açılıyor ama resmi siteden daha tık yok.

Vira da açılışa katılmayarak dik duruş sergileyemeyenlerden (!) olmuş.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açılışı Tv den izleyebilecek miyiz arkadaşlar?
                          Sence stad açılışı olacak ve orada RTE konuşacak tv de yayınlanmayacak öyle mi? Merak etme....
                          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Bjk stadını kendi yapmasına rağmen açılışında yapılan yalakalıkları hatırlamıyosunuz sanırım...Bizim ülkede bu iş böyle.Futbolla siyaset iç içe.
                            Kaldı ki Akyazı zaten bizim değil devletin.Açılışa gelmeleri normal.
                            Normal olmayan ne biliyomusunuz ? Kupayı esir alanlara tepki vermeyip atkı takanlar,%70 le ödüllendirenlerdir. Demiörene oy atanları da unutmamak lazım.
                            Yani bu olaylar olalı Trabzon davası satalı çok oldu,yeni bir şeymiş gibi tepki veriliyor. Adam %70 oy aldığı şehire tabii ki gelecek. İstediği de olacak.
                            Sen önce dik duracaktın EYYY Trabzon.Sandığa gömecektin,mesajı verecektin.
                            Şimdi geçin bu işlerii...
                            Tepkiyi zamanında verecektiniz.Şimdi değil.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• fikret'ini de al git senol hoca
                              tolga'yi da unutma giderken
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• 7 milyonluk Trabzonspor camiasının stadına isim koyulacak ve bu ismi başkan ve bir kaç kişiden başka kimse bilmiyor. Bir kaç kişinin iki dudağı arasına sıkışmış camia, ne güzel.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X