Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://sorularlaislamiyet.com/heyke...z-caiz-olur-mu

Ben fetva verecek biri degilim, lakin heykelin haram oldugunu herkes bilmeli. Buna ister tap ister tapma. Kimse mantik yapmasin, disiniz kanadigindada abdest alirken dirseginizi yikiyosunuz. Cok sorgulamak iyi degildir.
    Ohooo nereye geldik arkadaş ?
    Güzel kardeşim heykel yapmak değil puta tapmak haram bu bir.
    İkincisi bu senin benim inancımıza göre haram. Başkasına ne ?
    Üçüncüsü insanlar senin gibi yaşamak zorunda değiller. Heykel düşmanlığınızın aslında ne olduğunu söylemeye gerek yok.
    Dördüncüsü şeriat ile yönetilmiyoruz.
    Son olarak bir kendinize gelin lütfen.

Not:
    Teknolojiyi de kullanmamanı tavsiye ediyorum çünkü bununla ilgili de ciddi tartışmalar var.

Yorum

• Böyle bir çalışma yaptım.
      Duvar bordo olsa anaokulu tasarımı daha atmosferik olabilirdi ama maalesef duvar krem rengi.

15491635_10211617249415306_1413411194_o.jpg

15491635_10211617249415306_1413411194_o.jpg
      En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 18:22.
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ulen pişman oldum heykel falan yazdığıma. Ya arkadaşlar etmeyin arkadaşımız gayet alçak gönüllükle bir bilgi paylaştı bizlerle. Kırmayalım kalbini. İnançları doğrultusunda bizi uyardı. Dinle ilgili her türlü bilgilendirmeyi ben kendi adıma kar sayarım. Kapansın bu konu bence artık.
        Toplumumuzun en büyük sorunu zaten kulaktan dolma dini bilgilerin paylaşımı.
        Din ile, dinimiz ile tartıştığımız endüstriyel futbol konusu zaten çok bağdaşmıyor.
        Bir de tekrar ediyorum, adam ister Allah'a tapar ister elektrik direğine. Kime ne yani ?
        Bu konuların burada dile gelmesi hiç doğru değil. Çünkü bunlar özel konular.

Yorum

• Yeri değil ama ihalelerden pay almak, gecekondudan çıkıp filo sahibi olmak heykelden daha günahtır.

Loading %61..

Yorum

• Geçen burada yazdığım gibi özellikle bir kaç kalem taraftar üzerinde manipülasyon yapmak için alttan alttan Şenol Güneş'in ismi bir yerlere verilsin diye çok uğraşıyorlar. Bunu isteyen taraftarları görmek cidden mide bulandırıyor. VERİLMEYEK BİRADER! Yap delikanlıysan sosyal medyada anketini, başkanın öyle bir anket açması bile sadece dalga geçilmemize yeter ama siz ancak öyle anlarsınız. Adam şike yapmış, tescillenmiş olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün teknik direktörü. Onun saçma sapan şike yaptığına inansaydım masalını kimse yutmuyor kusura bakmayın. Açıkca başarı ve maddi açıdan cezbettiği için geldim desin tek eleştiri sunmam. Böyle kıvırmasın şike yaptığına inansam filan, peki Fenerbahçe taraftarı şike yaptığına inansam Aziz Yıldırım'ı savunmam deyince niye küfür edip, kızıyorsunuz? Trabzonsporlu herkesin hakkını savunduğu için Trabzonspordur. Daha geçen hakem hatalarına niye isyan etmedik mi? Niye ettik? BİZİM MAÇIMIZ SONRASI ŞİKE YAPMAMIŞ BJK KULÜBÜ TARAFTARI VE HOCASI GİBİ DAVRANIP PİŞKİN PİŞKİN DALGA GEÇER GİBİ KONUŞSAYDIK BİZ DE MAÇ SONUNDA? İşte Trabzonspor ve Trabzonsporlu duruşu o hakem hataları sayesinde biz öne geçsek de bunun karşısında duran, nabza göre şerbet veren Şenol'un duruşu değil. Herkes kendine gelsin.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla her kampımıza antrenmanımıza gidiyor yurt dışıda dahil. Takımdaki oyuncularla hep iç içe. Her türk oyuncu ile bir sohbeti var. Mantık olarak da bir takımda tek fotoğrafçı olmaz diye düşünüyorum. Ama bu onun Trabzonun Kirli medyasından bir ajan olduğunu değiştirmiyor. 61medya.com da ki her haberde eli vardır bunun.
              İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu durumu ben de çözemedim, bu bayanı 61medya mı yoksa Trabzonspor mu finanse ediyor.
              bu kadın önceden günebakış gazetesi foto muhabiri idi. yeni yönetim seçilince trabzonspor dergisinde çalışmaya başladı. herhalde editör gibi bir şey olabilir. ayrıca yerel bir site açtı yeni.

tam bir özevlat-yerli sevicidir. bu belirttiğim oyuncular da onu çok sever. kulüpten sızan haberlerin %90'ında bunun parmağı olduğu tahmin ediyorum.
              Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
              Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu kadın önceden günebakış gazetesi foto muhabiri idi. yeni yönetim seçilince trabzonspor dergisinde çalışmaya başladı. herhalde editör gibi bir şey olabilir. ayrıca yerel bir site açtı yeni.

tam bir özevlat-yerli sevicidir. bu belirttiğim oyuncular da onu çok sever. kulüpten sızan haberlerin %90'ında bunun parmağı olduğu tahmin ediyorum.
                Aynnnennn öylee! Tez zamanda alakası kesilse iyi olurda. Bu yerini ölene dek kombinelemiştir torpil morpille.

Yorum

• Arkadaş Kur'an değil sadece bazı tarikat hocalarının Kur'an tabanlı değil de kendi yorumlarını katarak bahsettiği heykel kavramından bahsediyor.

Kur'anı açıp baksa heykel ile bahsedilen tüm ayetlerde yasaklanan direk tapınan heykeller olduğunu anlar. Atatürk büstleri üzerinden 70 yıldır yapılan hayal ürünü muhabbetin eseridir bu. Kur'anda adı geçen heykel put olarak direk o amaçla kullanılandır. Zaten heykel kelime olarak geçmez put olarak geçer.

Kardeşimizin üzerine gitmek için yapmıyorum ama işine gelen sayfadan alıntı yapmış. Attığı linki açıp bakarsanız Kur'andan tek bir ayet yoktur. Özellikle açtım okudum ve bir ayet yok. Buna direk günah deyip fetva veren o sayfadaki insan için Allah'ın gazabı büyük olacaktır.

İslamı her alanda yanlış tanıtan ve bu yüzden çoğu insanı dinden kaçıran gelenekçi islam, sanata ve sanatçıya da savaş açmıştır. İslam toplumlarının gelişmemesinin altında yatan etkenlerden biri de budur. Köpeğin ve resmin bulunduğu eve meleklerin girmediğini söyleyen komik hadisler vardır. Benden bir tavsiye; evinizde bunlardan olsun ki ölüm meleği Azrail size gelmesin. Heykelse resimden bile

https://www.youtube.com/watch?v=8-cn5G-GCJE Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim teşekkürler.

Yorum

• Çok stresliyiz çokkkkkk...
                    Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Bi ara stadımıza led yapılıyordu görsel şölen filan noldu ona :d

Yorum

• İhtimal vermiyordum ama ismini dandik birşey koyacaklar sanırım. Yapmayın etmeyin.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Kompleksin ismini Şenol Güneş koymak çok saçma.

Eğer cumhurbaşkanınına şirinlik etmek için koyulacaksa o zaman hem mide bulandırıcı hem saçma.

Hüseyin Avni Aker spor kompleksi xsponsor ismi Arena stadyumu olsun niye başka yollara gidiliyor inatla anlamak güç.

Yorum

• Stadın ismi cismi yolu tüneli neyse de stadı stad yapan seyircidir...

kayseri bjk macında stadın boş haliyle neye benzediği belli oldu....

burdaki isteklerin hepsinin sihirli bir değnekle yapıldığını varsayalım...

Stad dolmadığı sürece hepsi boş....
                            Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                            Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                            Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ooo açılışa Burak da geliyor

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ooo açılışa Burak da geliyor
                                Burak Yılmaz 17?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X