Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayret Ersun konusunda anlaşamıyoruz ama Şenol Güneş konusunda dibine kadar aynı fikirdeyiz
    Nerden açtın şimdi ersunu ağzımızın tadını bozdun Şaka bir yana sonuçta aynı davaya gönül vermişiz birbirimizden çokta farkımız olamaz elbet ortak fikirlerimiz olacak

Yorum

• Şaka mı bu. İroni mi yaptın yoksa ciddi misin. Sene kaç oldu yahu .600 lı yıllarda mıyız? İnsanlar putlara tapmayı bırakalı uzun zaman oldu.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne yazdilar nasil dönüs yaptilar yaz hele yau çatlatma adami
        Aradılar. 3 gündür mail ve telefonla şikayet oluşturuyordum.

Akhisar, Rize ve fenerbahçe maçları için uçak bileti almıştım. 3. sünde de Akyazı açılmayacaktı onlardan Akyazıya giriş konusunda yardımcı olmalarını ve hatıra fotografı çektirebilmem için bana yardımcı olmalarını istedim onun için geri dönüş yaptılar 23-26 Aralık tarihlerinde stadyuma giriş konusunda kolaylık sağlanacağını söylediler

Bu geri dönüş beni mutlu etti açıkçası şuan en ufak bir istek yoktu içimde gitmek konusunda şimdi koşa koşa gideceğim
        En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 15:18.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerden açtın şimdi ersunu ağzımızın tadını bozdun Şaka bir yana sonuçta aynı davaya gönül vermişiz birbirimizden çokta farkımız olamaz elbet ortak fikirlerimiz olacak
          Yaşa kardeşim buarada tekrar kalbini kırdıysam özür dilerim.

Yorum

Stadın önüne diğer efsanelerle birlikte heykeli dikilmelidir ama kaleci olarak. Şenol Güneş Türk futbol tarihinin en uzun süre gol yemeyen kalecisidir önündeki defansla birlikte.
            Top en hızlı vuran Hami Mandıralı Karadenizin bıçkın delikanlısı Ali Kemal.
            Kısacası efsaneler yaşatılmalı. Yoksa stada Şenol Güneş ismi vermek büyük hata olur.
            Bakin buna itirazim yok iste... yani SG hocayi pek sevmem artik, hiç ismi geçmese de olur ama emekleri var, silinemez, dolayisiyla böyle bir seye pek kimse çok tepki vermez...
            İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyin Avni Aker'in ailesinden birisiyle roportaj yapılmıştı o roportajda biz HAA ismini kabul etmiyoruz orda HAA'nın emeği yok başka isim versinler diye konuşmuştu
            Benim hatirladigim, isminin silinmesini istemedikleriydi... yanlis hatirliyor da olabilirim... ama "ismi bir yerde olmazsa üzülürüz" gibi bir sey vardi sanki
            İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kimsenin dini seyine karismak istemiyorum ama heykel fikri dinimize yakismayan seyler. Bu fikri yaymayi birakalim.
            Ben bu sebepten dolayi degil de genel olarak karsiyim heykele falan... ama o zaman resim de koymayalima kadar gider bu is... bakalim ne olur ne yaparlar bekleyelim
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yaşa kardeşim buarada tekrar kalbini kırdıysam özür dilerim.
              sıkıntı yok ben unutuyorum zaten varsa bizimde bir hatamız affola

Yorum

• Kompleksle stadyum farklı şeyler biliyorsunuz değil mi Spor Toto Spor Kompleksi olacak deniyor. Stadyum da "Sponsor" Arena, isim olursa Kompleks'in adında olur belki. Onun dışında çok fantazi kurmaya gerek yok.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Şaka mı bu. İroni mi yaptın yoksa ciddi misin. Sene kaç oldu yahu .600 lı yıllarda mıyız? İnsanlar putlara tapmayı bırakalı uzun zaman oldu.
                  Eyvallah, Allah affetsin.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aradılar. 3 gündür mail ve telefonla şikayet oluşturuyordum.
                    Akhisar, Rize ve fenerbahçe maçları için uçak bileti almıştım. 3. sünde de Akyazı açılmayacaktı onlardan Akyazıya giriş konusunda yardımcı olmalarını ve hatıra fotografı çektirebilmem için bana yardımcı olmalarını istedim onun için geri dönüş yaptılar 23-26 Aralık tarihlerinde stadyuma giriş konusunda kolaylık sağlanacağını söylediler
                    Bu geri dönüş beni mutlu etti açıkçası şuan en ufak bir istek yoktu içimde gitmek konusunda şimdi koşa koşa gideceğim
                    Stad ismiyle alâkali oldugunu sanmistim bir an ama hatirladim derdini, birçok kez yazmistin buraya, hayirlisi olsun diyeyim ve seviindim senin adina... aslinda çok daha farkli bir güzellik de yapabilirlerdi ama maile cevap vermeleri bile hos olmus, beklemezdim açikçasi
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Sanirim bunu yazan @Sefa , cuk oturmus
                      Doğrudur bendeniz..

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eyvallah, Allah affetsin.
                        Anlamadım seni cidden ne demek istiyorsun kardeşim. Bilmediğimiz eksik olduğumuz bir konu varsa anlat bilelim hatta burada muhabbet değişmesin özelden de yazabilirsin.

Yorum

• Hayal ediyorum.

Ligin 27. haftası. Trabzonspor- Beşiktaş

"Şenol Güneş Spor Kompleksi" ne Şenol Güneş Beşiktaş teknik direktörü olarak teşrif ediyor. Stadda kulübesine geçiyor ve doğal olarak tüm bilgi birikimini adını oraya veren ama aynı zamanda rakibi olan kulübü yenmek için ortaya döküyor. Bana oldukça rahatsız edici geliyor.

Bu kompleksin adına bu kulüpten "rakip" diye bahsetmeyen bir efsanenin adını veremiyorsak biz çoktan ölmüşüz de ağlayanımız yok.
                          There is no spoon...

Yorum

Stad ismiyle alâkali oldugunu sanmistim bir an ama hatirladim derdini, birçok kez yazmistin buraya, hayirlisi olsun diyeyim ve seviindim senin adina... aslinda çok daha farkli bir güzellik de yapabilirlerdi ama maile cevap vermeleri bile hos olmus, beklemezdim açikçasi
                            Derdimi anlayıp geri dönmeleri de benim için yeterli güzellikte bir olay. Taraftarın bu platformda önemsenmediğini düşünüyordum açıkçası ama yanılmışım

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayal ediyorum.

Ligin 27. haftası. Trabzonspor- Beşiktaş

"Şenol Güneş Spor Kompleksi" ne Şenol Güneş Beşiktaş teknik direktörü olarak teşrif ediyor. Stadda kulübesine geçiyor ve doğal olarak tüm bilgi birikimini adını oraya veren ama aynı zamanda rakibi olan kulübü yenmek için ortaya döküyor. Bana oldukça rahatsız edici geliyor.

Bu kompleksin adına bu kulüpten "rakip" diye bahsetmeyen bir efsanenin adını veremiyorsak biz çoktan ölmüşüz de ağlayanımız yok.
                              Katılıyorum.
                              Aklıma Dozer Cemil geliyor mesela... Arada dağlar kadar fark var.
                              Hamiş

Yorum

Ben bu sebepten dolayi degil de genel olarak karsiyim heykele falan... ama o zaman resim de koymayalima kadar gider bu is... bakalim ne olur ne yaparlar bekleyelim
                                Herkesin dini inancı kendini ve inandığını bağlar.
                                Çok alakasız konular konuşuyoruz. Ona bakarsan adamların şort giymesi de günah İslam inancına göre.
                                İnançlarımızı bir şeylere alet etmekten vazgeçemiyoruz nedense.

edit:
                                ben bundan önceki mesajı alıntı yapacaktım
                                En son BunyaminEraslan tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 15:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X